עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי.. הכוונה היא להעלות את ערכי השומן עד שאני אגיע לנטרלי (דל פחמימה עדיין ?)לדעתי תהיה על נטרלי עד שתחזור להתאמן.
אני בחיטוב לקראת הקיץ ורוצה לאחר הניתוח גם להיכנס לסייקל של קלן .. המסה ממש לא תלך עם זהבעיקרון ניטרלי או טיפה מעבר עד הניתוח וכביכול מסה אחרי
ככה תמנע בעיות בהחלמה, כי גוף אחרי ניתוח חייב דרך להתאושש
ד"ר ערן חדד בתל אביב, עושה ברמה הכי חדשנית.אצל מי אתה עושה את הניתוח? ולמה בחרת דווקא בו?
זה יפה שאתה רוצה להיות חטוב לקיץ, אבל אלא אם בא לך החלמה איטית ובעייתית, מציע לך להעלות את הקלוריותאני בחיטוב לקראת הקיץ ורוצה לאחר הניתוח גם להיכנס לסייקל של קלן .. המסה ממש לא תלך עם זה
אוקי יכול להיות.. תודה רבה על הדעהזה יפה שאתה רוצה להיות חטוב לקיץ, אבל אלא אם בא לך החלמה איטית ובעייתית, מציע לך להעלות את הקלוריות
לדעתי תעלה את הפחמימה ותהיה על נטרלי "רגיל"אוקי.. הכוונה היא להעלות את ערכי השומן עד שאני אגיע לנטרלי (דל פחמימה עדיין ?)
אבל לצאת מדל פחמימה ובמיוחד מגרעון לוקח תהליך של חודש דבר ראשון צריכים לעלות לניטרלי של דל פחמימה לשבוע פלוס ורק אז להעלות את הפחמימהלדעתי תעלה את הפחמימה ותהיה על נטרלי "רגיל"
אוקי.. הכוונה היא להעלות את ערכי השומן עד שאני אגיע לנטרלי (דל פחמימה עדיין ?)
לאחר הניתוח אני רוצה להשתמש בקלן בסייקל של חודש וחצי לאחר שאחזור להתאמן אתה חושב אפשר להתחיל סייקל ?
אני בחיטוב לקראת הקיץ ורוצה לאחר הניתוח גם להיכנס לסייקל של קלן .. המסה ממש לא תלך עם זה
ד"ר ערן חדד בתל אביב, עושה ברמה הכי חדשנית.
בגלל שאני צעיר ויש לי יחסית שריר בחזה הוא אמר לי שהתאוששות תהיה מהירה לא יהיה עודפי עור ,
(יהיה רק חור אדום בשני קצוות החזה)
ראיתי תוצאות של אנשים שעשו אצלו.. ממש טוב