הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

וואו, מסתבר שאפשר להגיע לעמוד 8+ גם לא כי מתווכחים איתי על HB VS LB!
עכשיו אנילא מרגיש מיוחד :(

ובנימה רצינית:
להתווכח מה יותר חשוב, אירגון התחרות או ארגון קהילה שרוצה להתחרות זה דיי כמו להתווכח מה יותר חשוב באוטו - המנוע או הגלגלים.
והתשובה היא ששניהם חשובים ונשענים אחד על השני.
ארגון קהילה שרוצה להתחרות כמובן הכרחית בדיוק כמו ארגון תחרויות, ושני הצדדים מרוויחים מכל הנושא, צד ארגון התחרויות כנראה קצת יותר, אבל זה לא אומר שבלי שיאורגנו תחרויות יהיו תחרויות.

להתווכח מה יותר חשוב, אירגון התחרות או ארגון קהילה שרוצה להתחרות זה דיי כמו להתווכח מה יותר חשוב באוטו - המנוע או הגלגלים.
ארגון קהילה שרוצה להתחרות כמובן הכרחית בדיוק כמו ארגון תחרויות, ושני הצדדים מרוויחים מכל הנושא, צד ארגון התחרויות כנראה קצת יותר, אבל זה לא אומר שבלי שיאורגנו תחרויות יהיו תחרויות.
לשם שינוי,אני מסכים עם כל מילה. 😃

עכשיו אנילא מרגיש מיוחד 😭
אל דאגה, אני אמצא מישהו שנמצא בהשמנת יתר כדי שתשכנע אותו שהוא צריך לעבור לניטראלי ולעשות SS.
👹

אפשר תמצות לכל העמודים האלה ?
פאוורליפטינג, שגיאות כתיב, דוקטור, ואלרי, אדטו, פורום, תחרות, למי יש יותר גדול, לוג עם 220 DL, ותיקים, צופים בתחרות, משתתפים בתחרות, דופקים כבשים @nlr666 , אוטו וגלגלים.

וואו, מסתבר שאפשר להגיע לעמוד 8+ גם לא כי מתווכחים איתי על HB VS LB!
עכשיו אנילא מרגיש מיוחד 😭

ובנימה רצינית:
מה אתה מזיין תשכל? LB הוא חצי תרגיל, בקלין המוט עולה בצורת Z וריפטו גרוע בביומכניקה.

אני מכיר עלמה במצוקה שצריכה שיתנו לה בסתר

אושר לא צריך להתנצל שיש לו גישה לציוד התחרות. כרגע הציוד הנל נחשב "חלוצי" וכמעט לא קיים בארץ.

עם הזמן, נקווה שיהיו מקומות שציוד ברמה תחרותי יהיה נגיש, וזה יהיה שיקול של מתחרה איפה להתאמן באופן קבוע.

כאן לדוגמא, מי שאין לו גישה למוט טקסס או מונוליפט לדוגמא, בדר"כ נותן את האימונים הכבדים האחרונים - במכון שיש לו את הציוד הנ"ל. באים אלינו אנשים ממרחק 2-3 שעות נסיעה רק בגלל הציוד, אז חוץ מאלברו שגם בלבנון~, כל אחד יכול להפסיק לקטר ולבוא כמה פעמים לוולקן להתאמן לפני התחרות.

לגבי הטענה שאנשים מעדיפים "להיות במחתרת" ולא להחשף למתחרים שלהם, וואלה אפשר לחשוב כמה תחרות צמודה יש... זה מאוד לא רלוונטי למצב. נגיד וזה יהיה גורם מכריע, אפשר לברר מתי בחור x לא מתאמן ואז לבוא. אבל זה נשמע כמו עוד תירוץ.

דבר נוסף שיש לתת עליו את הדעת, הוא השקילה המוקדמת. יש לעשות אותה נגישה לכולם, כלומר גם בצפון (בעבר היתה) ובדרום. לאלו הגרים חיפה וצפונה וב"ש ודרומה ומתניידים בתחבורה ציבורית, להגיע לשקילה ביום התחרות אומר לקום בשעה מאוד מוקדמת ולהמתין באולם התחרות במשך שעות עד לתחילת התחרות, בהשוואה לאלו שנשקלו בשקילה מוקדמת ומגיעים לאולם סמוך לשעת החימום.

דבר נוסף שיש לתת עליו את הדעת, הוא השקילה המוקדמת. יש לעשות אותה נגישה לכולם, כלומר גם בצפון (בעבר היתה) ובדרום. לאלו הגרים חיפה וצפונה וב"ש ודרומה ומתניידים בתחבורה ציבורית, להגיע לשקילה ביום התחרות אומר לקום בשעה מאוד מוקדמת ולהמתין באולם התחרות במשך שעות עד לתחילת התחרות, בהשוואה לאלו שנשקלו בשקילה מוקדמת ומגיעים לאולם סמוך לשעת החימום.
שיגורו בפתח תקווה..עיר לתפארת מדינת פלסטין

ספר לי על זה,אילתי 😉
בנימה רצינית קצת יותר אתה לגמרי צודק,ששקלתי להתחרות הייתי צריך לסדר במיוחד מאילת להגיע כדי להישקל ...
כנראה אתחרה באוגוסט ואתמודד עם הבעיה הזו.

בשום תחרות אין שקילה מוקדמת במיקום שונה מהתחרות. העובדה שבעבר אנשים נהנו מהיתרון הזה - לא אומרת שזה מה שצריך להיות.

לשקילה מוקדמת במיקומים שונים יש גם חסרונות:
1. סטייה של המשקל בין מכשיר למכשיר.
2. צורך ביותר אנשי צוות, אם בהתנדבות או בתשלום.

מי שלא נוח לו להגיע לשקילה המוקדמת - יכול להגיע ולהשקל ביום התחרות. שאני טס לתחרות, אני מגיע אפילו יום לפני השקילה המוקדמת שאוכל לבצע גם את החיתוך באיזור השקילה. מי שלא רוצה לקחת לילה במרכז באיזור התחרות - שיוותר על השקילה המוקדמת.

העובדה שבעבר אנשים נהנו מהיתרון הזה - לא אומרת שזה מה שצריך להיות.
בעבר אנשים לא נהנו מכל יתרון, הם בסה"כ ביטלו את היתרון שיש באופן תמידי למתחרים המתגוררים באיזור פ"ת (וגם אז אם איני טועה דובר רק על איזור הצפון).
מי שלא נוח לו להגיע לשקילה המוקדמת - יכול להגיע ולהשקל ביום התחרות. ש
וודאי שזה מה שיעשה איזו ברירה יש לו? ואז להמתין באולם התחרות עד אחה"צ לאחר שיצא מהמיטה בחמש בבוקר.
מי שלא רוצה לקחת לילה במרכז באיזור התחרות - שיוותר על השקילה המוקדמת.
גם כך ההוצאה על הזכות להתחרות היא לא קטנה (עלות התחרות, הפסד יום עבודה, נסיעות הלוך וחזור), לקחת לילה במרכז זו פריווילגיה שלא לכל אחד יש, בטח שלא שלוש פעמים בשנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית