הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

נכון להיום רוב האנשים שמתחרים למדו את היסודות שלהם דרך הפורום הזה , אם זה דרך אלכס או משה שהגיבו להם ועזרו להם ללמוד את הטכניקה , ואם זה ההמלצה על קריאת הספרים של ריפטו שבאה דרך הפורום הזה.
ללא LBS אנשים היו עדיין בפורום של ישראלבודי שואלים האם התוכנית ABC טובה או כדאי לעבור לABCD .

יכול להעיד על עצמי שאם לא אח שלי - שעשה ייעוץ אישי עם משה והוא בתאכלס זה שהפנה אותי אליו ובעצם הכיר לי את הפורום הזה - אני חושב שעד היום הייתי עושה תכניות בילדינג ולא הייתי מתקדם לדברים אחרים.

בעניין הקידום של הפאוורליפטינג בפורום אני מסכים, יש סיכוי שאם לא הייתי פה בפורום לא הייתי מתחיל פאוורליפטינג. ומאמין שגם אחרים

ערך הכרת הטוב או הכרת תודה.

המדען הדגול סר אייזיק ניוטון אמר:
"אם הרחקתי לראות, זה כי ישבתי על כתפי ענקים שהיו פה לפני"
מורה טוב, תפקידו לדאוג שהתלמיד שלו "ירחיק לראות" יותר ממה שהוא רואה, (יעזור לו להביא את עצמו למקום רחוק יותר ממה שהוא הגיע) לא להגביל את תלמידו.
אחד הערכים החשובים שתלמיד אמיתי חייב לחיות על פיהם הוא ערך "הכרת הטוב" או הכרת תודה.
על זה אומר בשלילה אותו פתגם רומני: "כשהצועני נהיה מלך (ברומניה ובאירופה צועני זה כינוי גנאי) הוא קודם כל הורג את אבא שלו, שלא ידעו שהוא בא ממשפחה צוענית.
בוקר טוב חברים, חשוב שתבינו:

1. המורים שלכם לא עשו ולא יעשו במקומכם כלום.

2. המורים שלכם הם אותם נרות שכילו את עצמם כדי להאיר את דרככם.

לא יכולתי שלא לשתף את דבריי Daskalo Jacob,וכל הקרדיט מגיע לו.
הערה:פורטל LBS עזר לכל כך הרבה אנשים,בין אם זה מתאמנים שהגיעו מקהילות מתחרות אשר הידע שם היה לוקה בחסר,בLBS קיבלת הכל,החל מחבר'ה מצוינים ותומכים בעליי ידע רב אשר היו מוכנים לשתף אותו עם אחרים לשם עזרה וללא קבלת תמורה.
על כן,תודה לפורטל ולחבר'ה שתמיד עזרו וימשיכו לעזור,אי אפשר להשוואות את LBS עם קהילות אחרות,מכיוון שידה של LBS תמיד תהיה על העליונה.

קבצים מצורפים

• 13055526_1188857167799697_6644695974036963385_n.jpg
    13055526_1188857167799697_6644695974036963385_n.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 234
ערך הכרת הטוב או הכרת תודה.

המדען הדגול סר אייזיק ניוטון אמר:
"אם הרחקתי לראות, זה כי ישבתי על כתפי ענקים שהיו פה לפני"
מורה טוב, תפקידו לדאוג שהתלמיד שלו "ירחיק לראות" יותר ממה שהוא רואה, (יעזור לו להביא את עצמו למקום רחוק יותר ממה שהוא הגיע) לא להגביל את תלמידו.
אחד הערכים החשובים שתלמיד אמיתי חייב לחיות על פיהם הוא ערך "הכרת הטוב" או הכרת תודה.
על זה אומר בשלילה אותו פתגם רומני: "כשהצועני נהיה מלך (ברומניה ובאירופה צועני זה כינוי גנאי) הוא קודם כל הורג את אבא שלו, שלא ידעו שהוא בא ממשפחה צוענית.
בוקר טוב חברים, חשוב שתבינו:

1. המורים שלכם לא עשו ולא יעשו במקומכם כלום.

2. המורים שלכם הם אותם נרות שכילו את עצמם כדי להאיר את דרככם.

לא יכולתי שלא לשתף את דבריי Daskalo Jacob,וכל הקרדיט מגיע לו.
הערה:פורטל LBS עזר לכל כך הרבה אנשים,בין אם זה מתאמנים שהגיעו מקהילות מתחרות אשר הידע שם היה לוקה בחסר,בLBS קיבלת הכל,החל מחבר'ה מצוינים ותומכים בעליי ידע רב אשר היו מוכנים לשתף אותו עם אחרים לשם עזרה וללא קבלת תמורה.
על כן,תודה לפורטל ולחבר'ה שתמיד עזרו וימשיכו לעזור,אי אפשר להשוואות את LBS עם קהילות אחרות,מכיוון שידה של LBS תמיד תהיה על העליונה.

מתחבר לחלוטין, אותו דבר בדיוק עם המפעל של אדטו.

אם לסכם את הדיון, אני חושב שהנושא לא היה אדטו או פורם LBS או וואלרי או קרוספיט או תחרויות. הנושא היה בנאדם אחד בשם נדב צור שעבר גבול אדום מבחינת נשיא הקהילה ועל כן מצא את מקומו החוץ.
לא צריך לעשות מזה דרמה.

מילה אחרונה לגבי אדטו. נהיה פה טרנד מלוכלך ושפל לזרוק עליו רפש כל אימת שמגרד למישהו בישבן, ובמיוחד על התארים וההשכלה האקדמית שלו. אני כמובן לא מתכוון לפרט את כישוריו והשכלתו פה אבל אני חושב שהרמה הזו לא מכובדת ובוודאי לא מכבדת את אלו שמתבטאים כך.
יגמר לי הכוח מלכתוב את כמות הדברים שהאדם הזה עשה בשבילי אישית, לא כל שכן בשביל להקים את הקהילה הזו. אהבת האדם והלב הרחב של האיש הזה גורמת לי להתפעלות כל פעם מחדש. מצחיק לקרוא שאנשים משווים את זה לליקוק תחת. אני לא מתבייש לומר שאדטו ידיד נפש שלי ובכל מקום שאוכל - אדבר עליו ואפעל רק טוב עבורו, כי הוא פועל טוב, ושלא על מנת שיחזירו לו. אני גם לא מתבייש לומר שסביב אדטו יש אנשים שיעשו בשבילו הכל, כי רק הקרובים אליו ביותר יודעים כמה נתינה יש בו וכמה הוא כמהה להיטיב עם הסביבה שלו בכל ליבו.
לחלק זה ישמע כמו לשון חומה, אני קורא לזה נאמנות. להיות נאמן לאנשים הקרובים אליך זה זכות ולא חובה, לאהוב את החברים שלך ולהוקיר להם טובה זה מעלה שיש ויש להתפאר בה.

וכן, בברכת הגדולה והטובה.

• פותח/ת השרשור
הוא לא הקים שום קהילה, למעשה, כנראה שאתה לא היית מכיר את אדטו ללא החבר׳ה שדיברו עליהם פה. אז אם אתה כל כך אוהב אותו כדאי שתודה גם לחבר׳ה פה כמו שאתה מודה לו ולפניי שאתה מודה לו.

ולגביי השכלתו של הדר׳ בן אדם שמתהדר בתואר שלו לפני השם שלו צריך לדעת שיבחנו אותו בכל פינה והוא צריך להיות ׳מוכן׳.
כשאתה דר , עו׳ד , רו׳ח או כל תואר שאתה שם לפנייך יש לך מחוייבות להתנהג בצורה מסויימת כמובן שלדוקטור יש מחוייבות כפולה ומכופלת גם לגביי התנהגות וגם לגביי רהיטות וחוכמה.
ולכן הוא יקבל ביקורת, תמיד.
יש אנשים שיודעים לקבל ביקורת ויש כאלו שלא, אני הייתי מצפה מאדם שהוא דוקטור לדעת לקבל ביקורת.
ובנתיים אחרי הכל ובשורה התחתונה ענף ואיגוד שהכיל את האנשים החזקים בארץ נותר בסופו של דבר רק עם מעט מאד מהם.

נדב.
למה לך כל ההתעסקות הזו?
מה לך ולאדטו? מה לך ולי? מה לך ולקהילה הזו?
היו פעם אנשים, חזקים, חלשים, כאלה ואחרים.

מה לך ולכל זה?

למה זה מעסיק אותך כל כך? תמהתי בתחילה ולא הובנתי נכון - איך זה שעו"ד בעל קריירה מפוארת שכמוך מתעסק בעניינים לא לו ועוד דרך האינטרנט? אז מה אם היו פה פעם חברים שלך, הם היו ואינם עוד. אני מבטיח לך שכל אחד שמצא את מקומו בחוץ הרוויח את זה ביושר, ממש כמוך.

לא אוהב את הצורה בה הדברים מתנהלים? תמיד יש קהילת הוויטליפטינג והקרוספיט ואני בטוח שאתה מוערך ומוכר שם, הם ישמחו לאמץ אותך אליהם. אם אצלנו אז לפי הכללים שלנו והם די פשוטים: בלי עוקצנות, עם הרבה פרגון ואהבה לאחר. בלי קידום המתחרים שלנו (בלי! קידום המתחרים שלנו - אלו שמחכים שנפרסם לו"ז תחרויות וקובעים את שלהם שבוע לפני), ובלי לזלזל בבנאדם שמנתב את הספינה הזו. מקובל עליך? אהלן וסהלן? לא מקובל עליך? שלום ולהתראות.

• פותח/ת השרשור
א. אתה לא מכיר אותי או את חיי האישיים אז בוא נפסיק לדבר עליהם.
ב. לי ולקהילה הזאת שלכם אין כלום, עדיין זכותי לראות דברים ולהגיב עליהם, ככה זה היום בעולם. ראיתי משהו שהפריע לי, הגבתי עליו.
העפתם אותי? סבבה.
עכשיו באתי לקהילת הפורום שלי, אנשים שאני אוהב ומכבד לכתוב את הביקורת שלי , יש לך בעיה עם זה? אתה מוזמן ללכת מפה או לא לקרוא ולהגיב על מה שאני כותב.
מסתבר שאת הביקורת שלי אני חולק עם עוד כמה אנשים ואנחנו מעוניינים לדבר על זה. אבל פה, בניגוד לשם יש אנשים אינטליגנטים , אנשי שיחה שרואים קצת מעבר להערצת דיקטטורים ואנשים כי הם מרימים כבד , באופן מאד מוגזם לטעמי, פה אנשים שאני מכבד יכולים גם לא להסכים איתי ולא יעיפו אותם כי פה הדברים מתנהלים כמו שצריך אז אני פה בפורום שלי ואתה אם לא טוב לך אתה יכול להגיד שלום ולא להגיב פה יותר ולחזור לקהילה התומכת והאוהבת שלך.

ובנתיים אחרי הכל ובשורה התחתונה ענף ואיגוד שהכיל את האנשים החזקים בארץ נותר בסופו של דבר רק עם מעט מאד מהם.
אתה חי באיזה עולם משלך ואין לך מושג על מה אתה מדבר.
האיגוד שלנו היום מכיל את הטופ הישראלי, טום בן נתן - הטוטאל השני הכי גבוה בארץ, חן זוננרייך 300+ דדליפטר, מאור שומינוב 290 דדליפטר, אליאב יעקב 280 סקוואטר בגיל 17, 3 נשים עם סקוואט ודדליפט מעל 130-140.
קיצר, אין לך מושג.

• פותח/ת השרשור
אתה חי באיזה עולם משלך ואין לך מושג על מה אתה מדבר.
האיגוד שלנו היום מכיל את הטופ הישראלי, טום בן נתן - הטוטאל השני הכי גבוה בארץ, חן זוננרייך 300+ דדליפטר, מאור שומינוב 290 דדליפטר, אליאב יעקב 280 סקוואטר בגיל 17, 3 נשים עם סקוואט ודדליפט מעל 130-140.
קיצר, אין לך מושג.

אין לי מושג אבל אני יכול לחשוב על לפחות 4 שמות שלא מתחרים אצלכם שיותר חזקים או לפחות ברמה של מי שרשמת והתחרו בעבר. כדי שענף יהיה מעניין צריך שיהיה תחרות ולא מספיק אחד חזק בכל קטגוריה.

אין לי מושג אבל אני יכול לחשוב על לפחות 4 שמות שלא מתחרים אצלכם שיותר חזקים או לפחות ברמה של מי שרשמת והתחרו בעבר. כדי שענף יהיה מעניין צריך שיהיה תחרות ולא מספיק אחד חזק בכל קטגוריה.
ספר לי עוד

אני לא באמת מכיר את כל ההיסטוריה אס אני לא אתחייס לנושא אבל מה שצרם לי מאוד וזה באמת מביך בשיחה הזאת זה הטענות על חוסר תרומה של משה.

להחזיק שרתים, לתחזק אתר, לשלם על הפורום עצמו. לתחזק ייעוצים אישיים ברמה גבוהה מאוד שמשנה חיים לאנשים.
וכל זה "במזגן" ולא בשטח. כי לעשות את כל זה מרחוק תוך כדי לימודים זה קל. כן... אין פה שום הקרבה לטובת אנשים אחרים.

קראתי את כל השרשור הזה והוא איבד כיוון לחלוטין.
כמעט כל שם שעלה כאן תרם בצורה כזאת או אחרת, ובטח ובטח הפורום של משה.
נדב לדעתי זכותך המלאה להתבטא איך שאתה רוצה, אך אתה יכול לשקול מילים ולא להגיד על השקעה של מישהו שהיא פאטתית.

שמעתי באמצע האימון היום, ש"קרוספיטר מאלה שהטרלנו פעם, גורש מהקבוצה בפייסבוק ועכשיו יש אחלה דיון בפורום LBS", אז באתי לקרוא.
לא התאפקתי ונרשמתי רק בשביל לזרוק קצת קקי בחזרה...
אבל קודם הקדמה קטנטונת.
אני קצת חלש בכל התחום של פורומים ( כל עוד זה לא מדובר בלחפש כל מיני שטויות שקשורות לרכבים, אין לי שום עניין בכל הקונספט הזה).
נאמר פה שבלי LBS אנשים לא היו יודעים בכלל מה זה סקוואט. אני אישית, לא הייתי יודע מה זה פאוורליפטינג אם לא סירטוני יוטיוב וספר 531 של ג'ים וונדלר שחבר הביא לי (שגם הוא לא נמצא בפורום הנ"ל). היינו בסה"כ איזה 3 חבר'ה שעשו הרבה רעש בהולמס פלייס ראשון לציון. מפה לשם "קצת" גדלנו והיום אנחנו סוג של "נבחרת ראשל"צ" שמנסים לדחוף לכל תחרות הבאה עוד אנשים חדשים. אה וכן לאף אחד מהם בדרך כלל אין יותר מדי מושג מי זה או מה זה LBS. לא מזלזל חס וחלילה, פשוט קצת פרופורציות..

נעבור לבחור שגורש...
הייוששש 😃
אתה בטח לא זוכר אבל לפני איזה שנה~שנתיים, כשאתה והחברים שלך היו קצת יותר פעילים, מאוד נהננו להטריל אותכם.
אז קודם כל מזל טוב לנו! אני מבין שהיית האחרון מהחבורה ההיא שלא חיבבנו במיוחד.
אגב אם תשים לב, בקהילה יש קרוספיטרים שהם אחלה אנשים ואף אחד לא צוחק עליהם או מטריל. מעניין מאוד למה דווקא אליך ולחברים שלך היה כזה ביקוש...
לגבי זה שהייתה קבוצה "לפני ההשתלטות של הדר. " :
א. במשך כל הדיון הזה אני קולט פה ושם טיפות של זילזול בבן אדם שמשקיע היום הכי הרבה בתחום הזה. מי אתם שתזלזלו בבן אדם כזה או אחר?
חושבים שהוא עשה כבר מליונים מוולקנו ומכל התחרויות? אני בספק גדול.
ב. אם אני לא טועה הקבוצה הוקמה על ידי אותו הדר. הרשע(!!!) ולצורך העניין כל האיגוד שתחתיו האנשים באים להתחרות בתחרויות, נמצא בארץ אך ורק בזכותו. אז טכנית, אם אדטו מחליט להעיף מישהו שלא נראה לו, זכותו המלאה. הוא לא חייב לך כלום.
ג. אמרת שאתה מכיר לפחות 4 שמות של החבר'ה שהם יותר חזקים ולא מתחרים אצל אדטו. נא לפרט בבקשה.
ד. שמעתי פה טענה שפחות אנשים התחילו לבוא לתחרויות של אדטו בזמן האחרון. אז בואו נבהיר כמה דברים בנוגע לתחרות האחרונה. הרבה חבר'ה חזקים לא התחרו\ התחרו חלקית כי בעוד פחות מחודש הם טסים להתחרות בחו"ל (אגב נחשו בזכות מי זה קורה...) ולייצג את ישראל בכבוד.
אני לא יודע כמה אנשים שמים לב מה קורה בקהילה אבל כמות הילדודס גדלה בכל תחרות וזה מעולה, כי מה שקורה בעצם, זה שאדטו מגדל פה דור ילדים שיהיה לו תחביב יחסית בריא וגם יקבל קצת משמעת לחיים עצמם. וכן הקהילה רק גדלה ומרוויחה מזה.
ה. תזכירו לי בבקשה, כמה אנשים היו בתחרות האחרונה של ואלרי? איזה מספרים היו שם? היו שיאים?

אתה יודע, הרגע הבנתי את מי אתה מזכיר לי! אתה היית הבצלם של הקהילה! היית בתוך הקבוצה שאין לך שום קשר אליה וזרקת קקי על ההנהלה ושאר חברי הקבוצה. עכשיו שגורשת מה"מדינה" אתה מחפש את הBDS משלך בשביל לבכות ולקבל תמיכה. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית