עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ז1נת הכפר
נכון להיום רוב האנשים שמתחרים למדו את היסודות שלהם דרך הפורום הזה , אם זה דרך אלכס או משה שהגיבו להם ועזרו להם ללמוד את הטכניקה , ואם זה ההמלצה על קריאת הספרים של ריפטו שבאה דרך הפורום הזה.
ללא LBS אנשים היו עדיין בפורום של ישראלבודי שואלים האם התוכנית ABC טובה או כדאי לעבור לABCD .
ערך הכרת הטוב או הכרת תודה.
המדען הדגול סר אייזיק ניוטון אמר:
"אם הרחקתי לראות, זה כי ישבתי על כתפי ענקים שהיו פה לפני"
מורה טוב, תפקידו לדאוג שהתלמיד שלו "ירחיק לראות" יותר ממה שהוא רואה, (יעזור לו להביא את עצמו למקום רחוק יותר ממה שהוא הגיע) לא להגביל את תלמידו.
אחד הערכים החשובים שתלמיד אמיתי חייב לחיות על פיהם הוא ערך "הכרת הטוב" או הכרת תודה.
על זה אומר בשלילה אותו פתגם רומני: "כשהצועני נהיה מלך (ברומניה ובאירופה צועני זה כינוי גנאי) הוא קודם כל הורג את אבא שלו, שלא ידעו שהוא בא ממשפחה צוענית.
בוקר טוב חברים, חשוב שתבינו:
1. המורים שלכם לא עשו ולא יעשו במקומכם כלום.
2. המורים שלכם הם אותם נרות שכילו את עצמם כדי להאיר את דרככם.
לא יכולתי שלא לשתף את דבריי Daskalo Jacob,וכל הקרדיט מגיע לו.
הערה:פורטל LBS עזר לכל כך הרבה אנשים,בין אם זה מתאמנים שהגיעו מקהילות מתחרות אשר הידע שם היה לוקה בחסר,בLBS קיבלת הכל,החל מחבר'ה מצוינים ותומכים בעליי ידע רב אשר היו מוכנים לשתף אותו עם אחרים לשם עזרה וללא קבלת תמורה.
על כן,תודה לפורטל ולחבר'ה שתמיד עזרו וימשיכו לעזור,אי אפשר להשוואות את LBS עם קהילות אחרות,מכיוון שידה של LBS תמיד תהיה על העליונה.
קיצור לא ענית עניינית.
לילה טוב.
אתה חי באיזה עולם משלך ואין לך מושג על מה אתה מדבר.ובנתיים אחרי הכל ובשורה התחתונה ענף ואיגוד שהכיל את האנשים החזקים בארץ נותר בסופו של דבר רק עם מעט מאד מהם.
אתה חי באיזה עולם משלך ואין לך מושג על מה אתה מדבר.
האיגוד שלנו היום מכיל את הטופ הישראלי, טום בן נתן - הטוטאל השני הכי גבוה בארץ, חן זוננרייך 300+ דדליפטר, מאור שומינוב 290 דדליפטר, אליאב יעקב 280 סקוואטר בגיל 17, 3 נשים עם סקוואט ודדליפט מעל 130-140.
קיצר, אין לך מושג.
ספר לי עודאין לי מושג אבל אני יכול לחשוב על לפחות 4 שמות שלא מתחרים אצלכם שיותר חזקים או לפחות ברמה של מי שרשמת והתחרו בעבר. כדי שענף יהיה מעניין צריך שיהיה תחרות ולא מספיק אחד חזק בכל קטגוריה.