הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון חוות דעת על הטכניקה בדדליפט

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אהלן הרבה זמן רציתי להעלות סרטון טכניקה לקבלת חוות דעת ולשיפורים.
אשמח מאוד להערות - לא מחפש לקבל "אישור" וזהו אלא באמת לשמור על טכניקה ברמה הכי טובה שאפשר.
אני מאוד מנסה לשמור על סיבוב אגן לפנים (למרות שדי קשה לי עקב כנראה גמישות לקויה) במהלך התנועה ובסט-אפ.

בעיה ידועה: מנח צוואר לא תקין בכלל, אני מנסה לעבוד על זה, זה הרגל רע שאני מנסה להפטר ממנו.

בעקרון חשוב לי מאוד לדעת אם מנח הגב התחתון תקין ואם זווית הגב נראית הגיונית, שזה נושא שמטריד אותי הרבה זמן. לפעמים אני חושב שהגב אופקי מדי ולפעמים אני חושב שהוא אנכי מדי. בעיקרון אמצע כף הרגל שלי זה תמיד הקו המנחה אבל לפעמים אני פשוט מרגיש שאני עושה סטיף לג (יכול מאוד להיות שאני מדמיין, הסט שצולם הוא השתדלות שלי להיות על אמצע כף הרגל לאורך כל הסט אז תוכלו לשפוט בעצמכם).
הסט:

תודה רבה לכולם!

נראה נקי לחלוטין אולי קצת כתפיים אחורה כדי לתת ללטס לעבוד יותר ולהוריד אגן טיפה למעטה נטו בשביל לת יותר מאמץ ככה לאימון אבל נראה טוב לדעתי

נראה בסדר, כמו שכבר אמרו, תן לצוואר להמשיך את קו עמוד השדרה תחליף את השיר ברקע, השיר הזה הוא פיצוץ אסטרוגן ולא בעניין שלא נכון או לא נכון אלא המלצה להמשך תפטר מהמוט באיזור הברך נוצר בזבוז אנרגיה דיי גדול במשיכה אקצנטרית כזו, חוץ מהחזרה הראשונה כל חזרה גררה משיכה אקצנטרית של 2 שניות ויותר,
בהצלחה 👏

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר, כמו שכבר אמרו, תן לצוואר להמשיך את קו עמוד השדרה תחליף את השיר ברקע, השיר הזה הוא פיצוץ אסטרוגן ולא בעניין שלא נכון או לא נכון אלא המלצה להמשך תפטר מהמוט באיזור הברך נוצר בזבוז אנרגיה דיי גדול במשיכה אקצנטרית כזו, חוץ מהחזרה הראשונה כל חזרה גררה משיכה אקצנטרית של 2 שניות ויותר,
בהצלחה 👏
חחחחח לא בחירה שלי השירים זה המכון..
ולגבי ההורדה של המוט אני לא יכול מ2 סיבות, הראשונה שפסיכולוגית ניסיתי כבר והגוף לא נותן לי לעזוב את המוט אני סוג של מפחד לעזוב אותו, והשניה יש מצב שלא יאהבו את זה המאמנים.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית