הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבועיים ניטרליות לפני חיטוב

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
בע"ה עוד מעט אני מתחיל חיטוב רק רציתי לדעת האם השבועיים האלה שבין המסה לחיטוב (שבהם אני מכניס אותו מספר קלוריות כמו שאני שורף) הכרחיים? אני יידע שצריך את זה כדי להרגיל את הגוף.. אבל מה עלול לקרות אם אני לא אעשה אותם?

לפי מה שהבנתי זה לא כזה קריטי..
לעומת התהליך ההפוך (מחיטוב למסה) שהוא חשוב יותר.. אבל חכה לדעה קצת יותר מקצועית

זה חשוב בעיקר ברמה המנטלית, לעשות שינוי קיצוני בתזונה עדיף בהדרגה, לא חייב שבועיים, אפשר פחות.

אבל זה לא קריטי אם תרד ישירות לגרעון קלורי

מעבר למאסה לחיטוב עושים בהדרגה .
קודם כל תעיף את כל הלחם מוצרי חלב גבינות קטשופ מתוקים וכדומה , תבסס תתפריט שלך על תזונה נקיה .
אחרכך הכמות פחמימה שהייתה לך קצץ מימנה בהדרגה למשל אם היית 400 רד ל350 ביום אם אימון ו250-300 ביום בלי אימון , ותראה ירידה לאט לאט במשקל , ורק אם יד צורך תוריד עוד .
אם תקצץ במכה הרבה אתה תאבד כוח מהר ותחביב. ירידה במסת שריר .
חלבון תמיד 2 גרם לקילו , ואפילו אפשר 2.5 .
שומן אפשר לקצץ מעט 0.6 לקילו יספיקו .

• פותח/ת השרשור
מעבר למאסה לחיטוב עושים בהדרגה .
קודם כל תעיף את כל הלחם מוצרי חלב גבינות קטשופ מתוקים וכדומה , תבסס תתפריט שלך על תזונה נקיה .
אחרכך הכמות פחמימה שהייתה לך קצץ מימנה בהדרגה למשל אם היית 400 רד ל350 ביום אם אימון ו250-300 ביום בלי אימון , ותראה ירידה לאט לאט במשקל , ורק אם יד צורך תוריד עוד .
אם תקצץ במכה הרבה אתה תאבד כוח מהר ותחביב. ירידה במסת שריר .
חלבון תמיד 2 גרם לקילו , ואפילו אפשר 2.5 .
שומן אפשר לקצץ מעט 0.6 לקילו יספיקו .
אחי יש פה דברים שבדיוק חיפשתי תודה ! אבל רק בעיה אחת... אני עושה מסה מלוכלכת. לא סופר פחמימות בכלל..

נערך לאחרונה:
קודם כל תעיף את כל הלחם מוצרי חלב גבינות
אין שום סיבה בעולם להפסיק לאכול מוצרי חלב בחיטוב - זה מקור מצויין לשומן ולחלבון.
אני אפילו שותה חלב עם השייק. (רחמנא לצלן)
גם לחם\פסטה אין בעיה אם זה נכנס בתפריט, מה שכן מסכים שעדיף אורז מלא או פחמימה אחרת שתביא יותר תועלת תזונתית.

אחי יש פה דברים שבדיוק חיפשתי תודה ! אבל רק בעיה אחת... אני עושה מסה מלוכלכת. לא סופר פחמימות בכלל..
אז תפסיק אם המאסה המלוכלכת בשביל מה לזרוק על עצמך שומן מיותר שתיצתרך להוריד אחרי זה ?
חשב עכשיו את כמות הפחמימה שהיית מכניס בערך ותקצץ 20-30 אחוז ותיהיה ככה זמן מסויים עד שתיתקע .

מה עלול לקרות אם ישר אעבור לגרעון קלורי? (כי היום זה היום הראשון שלי של ניטרלי ואני לא ממש מצליח לשמור על זה..)
הפשוט פוטנציאל איבוד השריר וחוסר הסתגלות אידיאלית מצב הגוף תהיה גבוהה יותר. חבל. תתאפק

• פותח/ת השרשור
הפשוט פוטנציאל איבוד השריר וחוסר הסתגלות אידיאלית מצב הגוף תהיה גבוהה יותר. חבל. תתאפק
חחחח כן זה קשה אני כבר מת להתחיל.. אבל אני גם לא ממש מצליח ניטרלי אני אוכל יותר. תודה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית