עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחילפי מה שהבנתי זה לא כזה קריטי..
לעומת התהליך ההפוך (מחיטוב למסה) שהוא חשוב יותר.. אבל חכה לדעה קצת יותר מקצועית
אחי יש פה דברים שבדיוק חיפשתי תודה ! אבל רק בעיה אחת... אני עושה מסה מלוכלכת. לא סופר פחמימות בכלל..מעבר למאסה לחיטוב עושים בהדרגה .
קודם כל תעיף את כל הלחם מוצרי חלב גבינות קטשופ מתוקים וכדומה , תבסס תתפריט שלך על תזונה נקיה .
אחרכך הכמות פחמימה שהייתה לך קצץ מימנה בהדרגה למשל אם היית 400 רד ל350 ביום אם אימון ו250-300 ביום בלי אימון , ותראה ירידה לאט לאט במשקל , ורק אם יד צורך תוריד עוד .
אם תקצץ במכה הרבה אתה תאבד כוח מהר ותחביב. ירידה במסת שריר .
חלבון תמיד 2 גרם לקילו , ואפילו אפשר 2.5 .
שומן אפשר לקצץ מעט 0.6 לקילו יספיקו .
אין שום סיבה בעולם להפסיק לאכול מוצרי חלב בחיטוב - זה מקור מצויין לשומן ולחלבון.קודם כל תעיף את כל הלחם מוצרי חלב גבינות
אז תפסיק אם המאסה המלוכלכת בשביל מה לזרוק על עצמך שומן מיותר שתיצתרך להוריד אחרי זה ?אחי יש פה דברים שבדיוק חיפשתי תודה ! אבל רק בעיה אחת... אני עושה מסה מלוכלכת. לא סופר פחמימות בכלל..
מה עלול לקרות אם ישר אעבור לגרעון קלורי? (כי היום זה היום הראשון שלי של ניטרלי ואני לא ממש מצליח לשמור על זה..)תעבור בהדרגה בהחלט עדיף
הפשוט פוטנציאל איבוד השריר וחוסר הסתגלות אידיאלית מצב הגוף תהיה גבוהה יותר. חבל. תתאפקמה עלול לקרות אם ישר אעבור לגרעון קלורי? (כי היום זה היום הראשון שלי של ניטרלי ואני לא ממש מצליח לשמור על זה..)
חחחח כן זה קשה אני כבר מת להתחיל.. אבל אני גם לא ממש מצליח ניטרלי אני אוכל יותר. תודה!!הפשוט פוטנציאל איבוד השריר וחוסר הסתגלות אידיאלית מצב הגוף תהיה גבוהה יותר. חבל. תתאפק