הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חוות דעת על מספר תרגילים לבטן

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
היי מצאתי תכנית אימונים לבטן ביוטיוב עם משקולות שמאוד נוח לי לעשות בבית ואני די אוהבת אותה ואני הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה
(חשוב לציין שאלו לא התרגילים היחידים לבטן שאני עושה זה בנוסף לתכנית שלי)

למה את עושה יותר מתרגיל אחד לבטן ? רק ככה לידע כללי אין קשר בין כמה תרגילים סטים אתה עושה לבטן לבין האם היא תיהיה שטוחה וחטובה (שזה אני מנחש הסיבה)

• פותח/ת השרשור
למה את עושה יותר מתרגיל אחד לבטן ? רק ככה לידע כללי אין קשר בין כמה תרגילים סטים אתה עושה לבטן לבין האם היא תיהיה שטוחה וחטובה (שזה אני מנחש הסיבה)
מה זאת אומרת למה? אם אני אעשה רק כפיפות בטן אז יהיו תוצאות? אם אני אעשה רק סקוואטים יהיו תוצאות?

אם אני אעשה רק כפיפות בטן אז יהיו תוצאות? אם אני אעשה רק סקוואטים יהיו תוצאות?
התשובה היא תלוי איזה תוצאות את מחפשת. אם מה שגודלין23 אמר (בטן שטוחה וחטובה) אז כן, אם התזונה ושאר תכנית האימונים שלך בהתאם (לא רק תרגילי בטן).

מה זאת אומרת למה? אם אני אעשה רק כפיפות בטן אז יהיו תוצאות? אם אני אעשה רק סקוואטים יהיו תוצאות?
אין סיבה בשבילך כל כך לעשות המון סטים. כמו שגם אין סיבה לעשות המון סטים של סקוואט או המון תרגילים לרגליים.

• פותח/ת השרשור
התשובה היא תלוי איזה תוצאות את מחפשת. אם מה שגודלין23 אמר (בטן שטוחה וחטובה) אז כן, אם התזונה ושאר תכנית האימונים שלך בהתאם (לא רק תרגילי בטן).
אני שומרת על תפריט מסודר, אני עושה עוד אימונים לא רק לבטן אבל חשבתי אולי קצת לגוון את התכנית לבטן כי אני כבר כמעט שנה עושה את אותם התרגילים המאוסים מהאינטרנט וכבר אין לי למה לחדש כי את הכל עשיתי ואז הגוף שלי מתרגל לכל התרגילים ואין השפעה על הבטן אז מצאתי את זה וחשבתי אולי להוסיף
אין סיבה בשבילך כל כך לעשות המון סטים. כמו שגם אין סיבה לעשות המון סטים של סקוואט או המון תרגילים לרגליים.
אז מה אני אמורה לעשות בעצם? לא הבנתי את התשובה שלך

אני שומרת על תפריט מסודר, אני עושה עוד אימונים לא רק לבטן אבל חשבתי אולי קצת לגוון את התכנית לבטן כי אני כבר כמעט שנה עושה את אותם התרגילים המאוסים מהאינטרנט וכבר אין לי למה לחדש כי את הכל עשיתי ואז הגוף שלי מתרגל לכל התרגילים ואין השפעה על הבטן אז מצאתי את זה וחשבתי אולי להוסיף
אם הפסקת לראות תוצאות, סביר מאוד שזה לא בגלל שצריך להחליף/להוסיף תרגילים לבטן.
את מוזמנת לכתוב את התפריט עם הערכים הסופיים, תכנית האימונים, והמטרה שלך וננסה לעזור.
נקרא גם למומחית לאימוני נשים @מרטין

• פותח/ת השרשור
אם הפסקת לראות תוצאות, סביר מאוד שזה לא בגלל שצריך להחליף/להוסיף תרגילים לבטן.

את מוזמנת לכתוב את התפריט עם הערכים הסופיים, תכנית האימונים, והמטרה שלך וננסה לעזור.
נקרא גם למומחית לאימוני נשים @מרטין
אז למה זה

השריר שלך הוא לא בחורה הוא לא צריך שכל פעם יפתיעו אותו מחדש.

השאלה מה את רוצה לעשות ? לחטב או לעלות מסה ואז לחטב ?

• פותח/ת השרשור
השריר שלך הוא לא בחורה הוא לא צריך שכל פעם יפתיעו אותו מחדש.

השאלה מה את רוצה לעשות ? לחטב או לעלות מסה ואז לחטב ?
בעיקרון אני רוצה לחטב אבלבשביל זה צריך לרדת במשקל ואסור לי מבחינה רפואית
אז זו גם די בעיה שאני תקועה בה
ולעשות מסה ואז חיטוב זו לא אופציה כי ההורים לא מרשים

בעיקרון אני רוצה לחטב אבלבשביל זה צריך לרדת במשקל ואסור לי מבחינה רפואית
אז זו גם די בעיה שאני תקועה בה
ולעשות מסה ואז חיטוב זו לא אופציה כי ההורים לא מרשים
אני מניח שאת ממש רזה. אם מבחינה רפואית אסור לך. וכנראה שאין לך כל כך שריר.

הפתרון הוא תאכלס לעשות מסה. אבל מה הסיבה שההורים לא מרשים ? ואיך הם בדיוק ידעו שאת עושה מסה ?

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאת ממש רזה. אם מבחינה רפואית אסור לך. וכנראה שאין לך כל כך שריר.

הפתרון הוא תאכלס לעשות מסה. אבל מה הסיבה שההורים לא מרשים ? ואיך הם בדיוק ידעו שאת עושה מסה ?
אני לא כזו רזה
פשוט אסור לי כי התחלתי טיפול הורמון גדילה וגם בקיץ
ירדתי במשקל וזה פגע בגדילה וההתפתחות שלי
אבל את האמת שיש לי שריר דווקא אבל אני לא כזו רזונת גם
והם לא מרשים כי לדעתם זה שטויות
והם לא מוכנים להתעסק בזה ולהשקיע בזה עכשיו

אני לא כזו רזה
פשוט אסור לי כי התחלתי טיפול הורמון גדילה וגם בקיץ
ירדתי במשקל וזה פגע בגדילה וההתפתחות שלי
אבל את האמת שיש לי שריר דווקא אבל אני לא כזו רזונת גם
והם לא מרשים כי לדעתם זה שטויות
והם לא מוכנים להתעסק בזה ולהשקיע בזה עכשיו
קיצור הבעיה שאת רזה ועשית דיוטות כאסח כנראה. לאחותי הקטנה היו בעיות גם בגיל 13-14 שהיא הפכה לצימחונית ועד עכשיו יש לה בעיות רפואיות. שמאז היא התחילה לאכול בשר והמצב השתפר.

בכל מקרה איך בדיוק ההורים ידעו שאת עושה מסה ? ואיך זה בדיוק קשור אליהם ? מה הם מודדים אותך כל יום ? עוקבים מה את אוכלת ועושה כל דקה ?

• פותח/ת השרשור
קיצור הבעיה שאת רזה ועשית דיוטות כאסח כנראה. לאחותי הקטנה היו בעיות גם בגיל 13-14 שהיא הפכה לצימחונית ועד עכשיו יש לה בעיות רפואיות. שמאז היא התחילה לאכול בשר והמצב השתפר.

בכל מקרה איך בדיוק ההורים ידעו שאת עושה מסה ? ואיך זה בדיוק קשור אליהם ? מה הם מודדים אותך כל יום ? עוקבים מה את אוכלת ועושה כל דקה ?
אבל הם מכינים את האוכל ואין לי בעיה להתחיל לבשל
אבל הם לא מרשים לי להכין שום דבר בעצמי
לא בשר לא תוספת כמו אורז ועוד..
הם אחראיים על הארוחות העיקריות והם לא יתחילו לקנות
דברים שאני אצטרך או לבשל במיוחד בשבילי
כי כמו שאמרתי זה שטויות בשבילים והם לא מוכנים להעתסק בזה

וגם אני אולי רק אולי נרשמת למכון ביוני אם ירשו לי בכלל כי הם גם פוחדים שזה יכול לפגוע בגדילה
ובבית יש לי רק 2 משקולות של 2 קילו ומשקולת אחת של 4 שבוא נאמר
כבר אלף שנה אני מתאמנת איתן -_-

אבל הם מכינים את האוכל ואין לי בעיה להתחיל לבשל
אבל הם לא מרשים לי להכין שום דבר בעצמי
לא בשר לא תוספת כמו אורז ועוד..
הם אחראיים על הארוחות העיקריות והם לא יתחילו לקנות
דברים שאני אצטרך או לבשל במיוחד בשבילי
כי כמו שאמרתי זה שטויות בשבילים והם לא מוכנים להעתסק בזה

וגם אני אולי רק אולי נרשמת למכון ביוני אם ירשו לי בכלל כי הם גם פוחדים שזה יכול לפגוע בגדילה
ובבית יש לי רק 2 משקולות של 2 קילו ומשקולת אחת של 4 שבוא נאמר
כבר אלף שנה אני מתאמנת איתן -_-
טוב אז יש פה בעיות שקשה לי לעזור לצערי.

בכל מקרה טיפה מוזר לי שההורים לא מרשים לך לבשל לבד. גם ככה יש כבר בנות שבגיל 25+ לא יודעות לבשל אז עכשיו זה עוד בא מההורים :(.

ללא חדר כושר באמת יהיה לך קשה.
מבחינת אוכל אולי תבקשי שהרופא שלך איך שהוא ימליץ שאת צריכה לאכול יותר או משהוא כזה או להגיד להורים שאת עדיין רעבה ורוצה עוד אוכל.

בכל מקרה הכי חשוב תתחילי לבשל זה חשוב ללא קשר לאימונים.

האפשרויות שלך לאימונים מאוד מוגבלות אבל לא הייתי מאמצת את האימון הזה למרות שאת נהנית לעשות אותו ואני בעד להנות.
מאחר ואת לא יכולה להיות בגרעון קלורי ומצד שני רוצה לעבוד כוח תנסי לעבוד כנגד משקל גוף כמה שניתן ובלי אינטרוואלים. שכיבות שמיכה, פלאנק, עמידות ידיים, חתירה הפוכה, מכרעים בכל מיני וריאציות, שכיבות שמיכה הפוכה, זקיפות גב.
אפשר להעלות או להוריד את רמת הקושי בשיפוע למשל.
תביני שזה לא שאם תוסיפי עוד 4 סטים של בטן יקפצו החוצה הקוביות. מראה הבטן תלוי בתזונה שלך, בגנטיקה שלך וגם במסת השריר שיש (או אין) לך.

תתמקדי במטרה אחת. במצב הקיים שבו אסור לך לרדת במשקל העלאת מסת שריר תוך שמירה או העלאה במשקל גוף היא המטרה האידאלית עבורך.

• פותח/ת השרשור
האפשרויות שלך לאימונים מאוד מוגבלות אבל לא הייתי מאמצת את האימון הזה למרות שאת נהנית לעשות אותו ואני בעד להנות.
מאחר ואת לא יכולה להיות בגרעון קלורי ומצד שני רוצה לעבוד כוח תנסי לעבוד כנגד משקל גוף כמה שניתן ובלי אינטרוואלים. שכיבות שמיכה, פלאנק, עמידות ידיים, חתירה הפוכה, מכרעים בכל מיני וריאציות, שכיבות שמיכה הפוכה, זקיפות גב.
אפשר להעלות או להוריד את רמת הקושי בשיפוע למשל.
תביני שזה לא שאם תוסיפי עוד 4 סטים של בטן יקפצו החוצה הקוביות. מראה הבטן תלוי בתזונה שלך, בגנטיקה שלך וגם במסת השריר שיש (או אין) לך.

תתמקדי במטרה אחת. במצב הקיים שבו אסור לך לרדת במשקל העלאת מסת שריר תוך שמירה או העלאה במשקל גוף היא המטרה האידאלית עבורך.
אני פעם שאלתי שאלה וענתה לי משתמשת אחת (אם אני לא טועה זו הייתה ''arrow'' והיא כתבה לי שאצלה יש את אותה הבעיה בדיוק כמו שלי אז מה שהיא עושה זה פשוט מאזן קלורי חיובי ועושה ספורט ותרגילים לחיטוב אני לא זוכרת בדיוק וככה היא *עולה במשקל* וגם *מתחטבת* זה הגיוני? אני גם יכולה לעשות ככה ולהתחטב?

אני פעם שאלתי שאלה וענתה לי משתמשת אחת (אם אני לא טועה זו הייתה ''arrow'' והיא כתבה לי שאצלה יש את אותה הבעיה בדיוק כמו שלי אז מה שהיא עושה זה פשוט מאזן קלורי חיובי ועושה ספורט ותרגילים לחיטוב אני לא זוכרת בדיוק וככה היא *עולה במשקל* וגם *מתחטבת* זה הגיוני? אני גם יכולה לעשות ככה ולהתחטב?

הייתי בבעיה שלך, ומה שכתבתי זה שהתאמנתי עם משקולות בבית ובמאזן חיובי קל, אבל מהר מאוד מיציתי אותן ונרשמתי לחדר כושר, ומאז אני עולה במסת שריר ולכן נראית חטובה יותר.
ודבר שני המשקולות אצלי היו שני דאמבלים במשקל 10 קג כל אחד, זה שונה מ2 קילו..

• פותח/ת השרשור
הייתי בבעיה שלך, ומה שכתבתי זה שהתאמנתי עם משקולות בבית ובמאזן חיובי קל, אבל מהר מאוד מיציתי אותן ונרשמתי לחדר כושר, ומאז אני עולה במסת שריר ולכן נראית חטובה יותר.
ודבר שני המשקולות אצלי היו שני דאמבלים במשקל 10 קג כל אחד, זה שונה מ2 קילו..
אה אני מצטערת אני לא התכוונתי לזלזל או משהו
אני פשוט נזכרתי בזה פתאום כי זה היה נשמע לי
ממש אפשרות טובה למצב שלי ולכן העלתי את זה
גם ציינתי שאני לא זוכרת במדויק את הנכתב..
אבל עכשיו כנראה שזו כבר לא כל כך אפשרות בשבילי מאחר ואני
ארשם לחדר כושר רק אולי ביוני אולי
אבל עד אז...

אה אני מצטערת אני לא התכוונתי לזלזל או משהו
אני פשוט נזכרתי בזה פתאום כי זה היה נשמע לי
ממש אפשרות טובה למצב שלי ולכן העלתי את זה
גם ציינתי שאני לא זוכרת במדויק את הנכתב..
אבל עכשיו כנראה שזו כבר לא כל כך אפשרות בשבילי מאחר ואני
ארשם לחדר כושר רק אולי ביוני אולי
אבל עד אז...

כבר דיברתי איתך בהודעות הפרטיות מה לדעתי הבעיה, אבל את אמרת שזה לא המקרה, למרות שאני ממשיכה לחשוב שכן. בהצלחה בכל מקרה

Back
למעלה תחתית