הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסקוואט

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני כמעט חודשים בSS הגעתי עכשיו לסקוואט של 90 קילו ושאני יורד למטה אני מרגיש כאבים חזקים מאוד במפשעה רק ברגל ימין יש שם גיד שאני מרגיש שמת מהמשקל זה כבר ככה שתי אימונים אחורנים .נ.ב אני אוכל טוב מעל 3000+ ועכשיו שאני עושה סקוואט גם בלי משקל אני מרגיש שכואב לי שם . אני לא יודע עם להמשיך להתאמן כי אני מרגיש שאני יכול להמשיך לעלות משקל אבל הכאב באמצע הסקוואט הורג אותי ואני לא יודע למה זה \ =
סליחה על החפירה אם תוכלו לעזור לי אולי למה זה קרה או משהו אני ישמח !

• פותח/ת השרשור
אני כימעט בטוח עושה סקוואט טוב חברים שלי שגם עושים SS רואים ואומרים שהעומק טוב הגב ישר הברכיים לא גולשות הכל סבבה
אבל אני אימון הבא אני יצלם ויעלה

• פותח/ת השרשור
ההיום הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שאין לי הרניה רק נתפס לי שריר\גיד ולנוח מסקוואט לאיזה שבועיים 3 ולחזור בהדרגה במשקלים . עכשיו מה לעשות כי נאי באמצע SS..?

ההיום הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שאין לי הרניה רק נתפס לי שריר\גיד ולנוח מסקוואט לאיזה שבועיים 3 ולחזור בהדרגה במשקלים . עכשיו מה לעשות כי נאי באמצע SS..?
תעשה מה שהוא אמר או שתעשה עבודה קלה, בחירה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית