הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית קצת פיצול לחורף הקרב

• פותח/ת השרשור yosef
  • פורסם בתאריך

yosef

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
ברכות לחברים.

קצת היסטוריה:
בארבעת החודשים האחרונים התאמנתי ב-5X5 הלינארית של ביל סטאר, אמנם בצורה שגויה וקשה במיוחד (אימונים כבדים, אימוני סוף השבוע למבינים, של סקוואט/דדליפט/פרס :(), אבל היא עבדה מעולה הן בפיתוח כח והן בפיתוח מאסה@!
הבעיה שפיתוח המאסה לא פרופורציונאלית, כמתאים לתכניות כח, לכן לתקופה הקרובה אני מתכנן תכנית פיצול ABCD להעלות עליי כמה קילוגרמים יפים במקומות הנכונים...

להלן התכנית:

A חזה+קדמית
בנץ' פרס שטוח במוט*4X5
בנץ' פרס עליון בדאמבלס 3X6
מקבילים 3X6
פלייס עליון בדאמבלס 3X8
קרוס אובר עליון בכבלים 2X8

כפיפת מרפקים בדאמבלס 3X6
כפיפת מרפקים בכבל 3X8
כפיפת מרפקים במוט בפריצ'ר 3X10

B גב+אחורית
דדליפט 1X5
חתירה בכפיפה עם מוט 4X5
מתח 3X6
חתירה בכפיפה יד יד 3X6
פולי עליון רחב 3X8

לחיצת חזה באחיזה צמודה 3X6
לחיצה צרפתית 3X8
פשיטת מרפק בכבל 3X10

C רגליים
סקוואט 4X5
לחיצת רגליים 3X5
כפיפת ברכיים במכונה 2X5
פשיטת רגליים במכונה 2X5
עלייה על הבהונות בסמית' 2X5
עלייה על הבהונות בהחזקת דאמבל רגל רגל 2X5

D כתפיים+טרפזים+אמות+בטן
פרס בעמידה 4X5
הרחקת כתפיים לצדדים 3X6
הנפת כתפיים לפנים 3X8
הרחקת כתפיים אופקית (בנטייה) 2X10

שראגס במוט 3X8

כפיפת כפות ידיים 2X12
פשיטת כפות ידיים 2X12

כפיפות בטן בשיפוע עם משקל 3X6
כפיפות גו לצדדים עם דאמבל (אלכסונים) 2X5

איך?
תגיבו חבריםםםםםםםםםםםם זה ממש חשוב לי 👑
🤘🤘🤘
🚬🤪🚬🤪

הומו נשאר הומו גם אם הוא ניסה להתנשק עם בת דודה שלו .

תוכנית גרועה , בזבוז של זמן .

• פותח/ת השרשור
הומו נשאר הומו גם אם הוא ניסה להתנשק עם בת דודה שלו .

תוכנית גרועה , בזבוז של זמן .

אחי, אני לא מת על תכנית עם פיצולים והמון סטים לתנועות חסרות זכות קיום, וכל מי שמכיר אותי יעיד על כך, אבל אני רוצה לצבור קצת מאסה באופן פופורציונאלי, וכל עוד אני אוכל טוב אז זה יעשה את העבודה לא? אם יש לך הצעות לשיפור תן לי אותן, אבל אל תתן לי 5X5 פתאום כי זה לא הדיון.

🤘

אחי, אני לא מת על תכנית עם פיצולים והמון סטים לתנועות חסרות זכות קיום, אבל אני רוצה לצבור קצת מאסה באופן פופורציונאלי, וכל עוד אני אוכל טוב אז זה יעשה את העבודה לא? אם יש לך הצעות לשיפור תן לי אותן, אבל אל תתן לי 5X5 פתאום כי זה לא הדיון.

🤘

אם פרופורציות אומר לשים מעט מסה , שרובה מרוכזת בידיים אז תעשה מה שאתה רוצה .
תוכנית שעושים בה סקוואט פעם אחת בשבוע לא שווה את הזמן , אבל במקרה הזה היא גרועה
באופן כללי , יש פה מליון דיונים למה תוכניות מפוצלות לא טובות , תהנה .

• פותח/ת השרשור
חברים, אני לא מתאמןמתחיל, שמבחינתי אמור לרוץ לעשות STARTING STRENGTH, אבל אני גם לא מתאמן ותיק שכבר יש לו את התכנית שלו והסגנון שלו ויודע מה עובד עליו. אני בסך הכל מנסה תכנית עם פיצול גבוה, לאחר נסיון מוצלח עם תכניות כח אגב, ומחמת חוסר הנסיון שלי בסוג התכניות הזה אני רוצה בעזרתכם, ואולי גם אחד או שניים שיש להם נסיון בזה ויכולים להסביר לי איך התכנית תהיה הכי פחות גרועה.

ביקורות בבקשה?? 👑👑

🤘

איזה מן פרופורציה תקבל מזה שהיד קדמית והתאומים מקבלים אותה כמות סטים כמו הרגליים?

ואיזה בדיוק פרופורציה משיגים בתכניות מהסוג הזה?
אין, ולא תמצא, תוכנית שתבנה לך גוף יותר פרופורצינלי מ5x5 ss בלה בלה וכו', לא סתם יש סקוואט 3 פעמים בשבוע ולא כפיפת מרפקים.

וקילוגרמים אתה תעלה כשתאכל, לא כשתפמפם את הידיים, ככה שלא התכנית היא הבעיה, אלא זה שאתה לא יודע לאכול ולהתאמן.

אה, כמעט שכחתי,
😈

👹

😈

🤪

🚬🤪🚬

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה מן פרופורציה תקבל מזה שהיד קדמית והתאומים מקבלים אותה כמות סטים כמו הרגליים?

ואיזה בדיוק פרופורציה משיגים בתכניות מהסוג הזה?
אין, ולא תמצא, תוכנית שתבנה לך גוף יותר פרופורצינלי מ5x5 ss בלה בלה וכו', לא סתם יש סקוואט 3 פעמים בשבוע ולא כפיפת מרפקים.

וקילוגרמים אתה תעלה כשתאכל, לא כשתפמפם את הידיים, ככה שלא התכנית היא הבעיה, אלא זה שאתה לא יודע לאכול ולהתאמן.

אחי אני לא אתווכח איתך על הפורפורציונאליות בה עליתי במאסה ב5X5 האחרון שלי. רק בוא נגיד שפלג הגוף העליון שלי לא קרוב לרמה של פלג הגוף התחתון. יותר סטים לרגליים? הוספתי את זה לרשימה.

אם כולם מבקרים את הרצון שלי לעלות במאסה בידיים, אני רק אומר שהידיים שלי נראות כמו קייסמים ליד שאר הגוף, ואז אני מגיע למסקנה שאני צריך לפרט יותר את מצבי והמטרות שלי (שכחתי בהתחלה לאן נכנסתי...):

בתקופה האחרונה הייתי בכמה סייקלים רצופים של תכניות כח, בעיקר על בסיס 5X5.
עליתי במשקלי העבודה בטירוף, עלייה ניכרת במאסה, בעיקר ברגליים ובגב, והגדלת הדרישות למזון (הגעתי ליותר מ-5 אלף קלוריות ביממה).
בזמן הזה נעתי בין 0 ל-3 סטים לידיים בשבוע באמונה שלמה, ונחשו מה- לא עליתי אפילו לא ס"מ שומן בהיקף!
הגעתי למסקנה שזה מוזר לראות בחור גדול עם ידיים קטנות, מה גם שהאמות, הכתפיים והחזה לא מדהימים, והחלטתי לעשות מה שכל באדיבילדר ממוצע היה עושה- תכנית מפוצלת.
הרי לעלות במאסת שריר זה לא חכמה- זה תלוי בתזונה ועשיתי את זה יופי בזמן האחרון, אבל צריך קצת פרופורציות בחיים. לכן אני רוצה לנסות תכנית מפוצלת ולשפר נק' חלשות במחיר הקרבה של קצת ממה שבאמת חשוב בחיים.
מקווה שתבינו אותי ותשתפו פעולה.
שלכם
באהבה
ובנאמנות
יאיר לפיד.

אה, כמעט שכחתי,
😈

👹

😈

🤪

🚬🤪🚬

אחי לא להגזים אני מבקש.

בקטנה...

😵

🤘

זה שעשית תכנית x לא אומר הרבה, השאלה איך עשית אותה, ומשום מה גם קופצת לי השאלה "עד כמה שינית אותה"

אם ההגדרה של פרופורציה בעיניך היא יד 40 ורגל 60 אז זה ממש לא קרוב.

אתה תמיד יכול להוסיף פה ושם סטים לידיים בתכנית כמו ss , 5x5 , טקסס וכו', אבל תיקח בחשבון שבעיקר ביד קדמית זה יכול רק לגרוע ולא להוסיף.
🤘

👹

😈

• פותח/ת השרשור
זה שעשית תכנית x לא אומר הרבה, השאלה איך עשית אותה, ומשום מה גם קופצת לי השאלה "עד כמה שינית אותה"

אם ההגדרה של פרופורציה בעיניך היא יד 40 ורגל 60 אז זה ממש לא קרוב.

אתה תמיד יכול להוסיף פה ושם סטים לידיים בתכנית כמו ss , 5x5 , טקסס וכו', אבל תיקח בחשבון שבעיקר ביד קדמית זה יכול רק לגרוע ולא להוסיף.
🤘

👹

😈

אחי, מבט אחד בי ואתה תבין עד כמה חשובה לי הפרופורציה כרגע.
בוא נגיד, שממעט הנסיון שיש לי כרגע, 0 סטים לידיים לא יטיבו איתי. אולי בהתחלה זה היה טוב, אבל, כמו שאומרים אצלנו באיידיש, THE GOOD DAYS ARE OVER.
אני באמת לא מת על תרגילים לידיים, טרפזים, אמות, בטן, תאומים וכו', אבל אני מנסה לראות אולי זה יהיה לי טוב, ודמט תגיבו על התכנית כבר!!!

ואל תדאג, את תכניות ה5X5 עשיתי טוב והתוצאות בהתאם (בכללי...).

_ לא ציפיתם הא!

• פותח/ת השרשור
אני יגיב לך אחי!

התכנית..... חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😈

👹

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייויעיכיכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!

אני מציב אולטימטום, אם אף אחד לא מגיב כראוי לתכנית בתוך 24 שעות אני עורק!

וברצינות, חבל יש כאן אנשים ברמה גבוהה יותר ואני אשמח לביקורת שלהם על פני כזו של ילדים בני 12 שקראו קצת על "בטן שטוחה וקוביות", מן הסתם.
נפתחתי בפניכם, סיפרתי את סיפור חיי, ועכשיו אני מרגיש מנוצל ומזוהם. תגיבו.

. אין לי מצב רוח

הוצאתי את זה מנעילה כי אני רוצה לשמוע מה פותח האשכול חושב לעצמו כשהוא שואל אותנו אם האוסף המוזר הזה של התרגילים שהוא קורא לו תוכנית מתאים לו ולפרופורציות המוזרות שלו שאנחנו לא מכירים.

ואם פותח האשכול לא מוכן לקבל את הטענה שהתוכנית שלו גרועה למה הוא מבקש אישור בכלל?

אגב, אתה מוזמן לערוק. אף אחד לא מחזיק כאן אנשים בכוח.

לא הוצאת מנעילה, הוצאתי לך..
איזה קרקס נהייה פה לאחרונה, ועוד קרקס באידיש.
יוסף, יש מצב שהשם האמיתי שלך הוא יוסי?

יוסף יד 40 (אם אפשר לקרוא לך כך), בוא תספר לנו מה בדיוק עשית. לבוא ולהגיד "עשיתי תוכניות בסגנון 5X5" לא עוזר לנו הרבה. ותגיד בדיוק ממה אתה לא מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית