הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת כוח

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
שלום, אני מתאמן כשלוש שנים, בתקופות, לא רק כוח, משקלי העבודה שלי בסקוואט ובדדליפט הם 110 ו-130 בהתאם, ואני עכשיו מבצע 5*5 ועולה במשקלים, התחלתי להרגיש שהגיע הזמן לחגורה, אני לא מרגיש בנוח עם הגב בדדליפט (מפחד עליו)
גיל 17, משקל גוף 84 על 183,מתכנן לרדת במשקל גוף קצת
יש חגורה מומלצת במחיר שפוי שאפשר להשיג באיזור חדרה או ת"א / אתר טוב להזמין ממנו?
תודה על כל עזרה

שלום, אני מתאמן כשלוש שנים, בתקופות, לא רק כוח, משקלי העבודה שלי בסקוואט ובדדליפט הם 110 ו-130 בהתאם, ואני עכשיו מבצע 5*5 ועולה במשקלים, התחלתי להרגיש שהגיע הזמן לחגורה, אני לא מרגיש בנוח עם הגב בדדליפט (מפחד עליו)
גיל 17, משקל גוף 84 על 183,מתכנן לרדת במשקל גוף קצת
יש חגורה מומלצת במחיר שפוי שאפשר להשיג באיזור חדרה או ת"א / אתר טוב להזמין ממנו?
תודה על כל עזרה
אפשר להזמין ב-ebay חגורת rdx במחיר של 100-150 ש"ח

התחלתי להרגיש שהגיע הזמן לחגורה, אני לא מרגיש בנוח עם הגב בדדליפט (מפחד עליו)
החגורה לא תשמור לך על הגב מפני פציעות, היא דווקא נותנת הרגשה בטוחה יותר וזה עלול להטעות, מה שכן היא בהחלט תוסיף למשקלי העבודה שלך, אני ממליץ לך לעבוד איתה רק בסטים הכבדים כשאתה שובר שיאים, ולא באופן גורף, אגב תוכל לדבר טיטאן ישראל בפייסבוק ולרכוש דרכם, יש להם נקודת איסוף באשדוד אם אתה לא רוצה משלוח, או כמו ששחר ציין, לחפש משהו זול יותר באי-ביי.

אפשר קישור בבקשה ?
וסתם שאלה שמעתי שהחגורה הזאת טובה אבל לא לתקופה ממש ארוכה זה נכון?
בהנחה שאתה לא אושר סופטי , החגורה הזאת תחזיק לך הרבה זמן.
לי אישית יש אותה כבר כמה שנים והיא במצב מעולה (אומנם היו הפסקות באמצע, אבל עדיין)

בהנחה שאתה לא אושר סופטי , החגורה הזאת תחזיק לך הרבה זמן.
לי אישית יש אותה כבר כמה שנים והיא במצב מעולה (אומנם היו הפסקות באמצע, אבל עדיין)
אוקיי, תודה
אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור לפרטי של החגורה באיביי ? מה אתה ממליץ אחד עם חורים או אחד עם סוגר? ויש לזה מידות או משהו או שהכל יתאים לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית