תשלחי תמונה של הבטן והמותניים קצת קשה מהתמונה האחרונה לראות ,אבל ניראה שאת יכולה לפחות עוד 5 קילו של מסה עד החיטובתודה אבל יש גבעה כזאת, הן גדולות מדי:Confused:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשלחי תמונה של הבטן והמותניים קצת קשה מהתמונה האחרונה לראות ,אבל ניראה שאת יכולה לפחות עוד 5 קילו של מסה עד החיטובתודה אבל יש גבעה כזאת, הן גדולות מדי:Confused:
השתגעת?✋🛑✋תשלחי תמונה של הבטן והמותניים קצת קשה מהתמונה האחרונה לראות ,אבל ניראה שאת יכולה לפחות עוד 5 קילו של מסה עד החיטוב
נראה לי שאני אתרכז עכשיו בחיטוב ואז אעשה מסה נקייה.קשה לראות הרבה מהתמונה אבל ניחוש שלי שאין כאן מסת שריר משמעותית בבטן.
מצד שני לא רואה מה יש כאן לחטב.
תתרכזי בתכנית אימונים טובה. כפיפות בטן הן לא הדרך למסת שריר בבטן.
ברור שאין לוותר על התרגילים המורכבים בשביל שרירי הCORE,אבל אני חושב שאימון בטן בסוף האימון של 10 דקות לא יכול להזיק להפך הוא רק יועיל.אני מקווה שאת משלבת תרגילים מורכבים כנגד מוט כי זאת הדרך לפתח core חזק וכך תחזקי גם בטן וגם גב.
איזה תרגילים מורכבים כנגד מוט יש לדוגמא?אם את מחטבת ומתאמנת 3 פעמים בשבוע לכי על fbw. את רוצה כמה שיותר גירוי לשריר כדי למזער איבוד מסת שריר. פעם וחצי בשבוע בממוצע לא מספיק.
אני מקווה שאת משלבת תרגילים מורכבים כנגד מוט כי זאת הדרך לפתח core חזק וכך תחזקי גם בטן וגם גב.
כן ברור, עושה את כל אלה חוץ מדדליפט. דדליפט תכננתי להתחיל באימון הבאסקוואט,דדליפט,פרס,לחיצת חזה ומתח .