מידע מחפש מידע לגבי שלושה תוספי תזונה שהומלצו ב BB.COM

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום

קראתי על 3 תוספים שלטענת חלק מהמתאמנים שהגיבו עליהם אומרים שהם ממש טובים.
ואלה שמות:
JACK3D
WHITE FLOOD
labrada super charge

תודה לתומכים.

רק לי ואלה השמות מזכיר את השיר של אריק איינשטיין לפני מונדיאל 90? 😃
אחי דיברו על כולם כבר בפורום, מי שלקח נראה לי הכי המליץ על JACK3D אבל למה אתה צריך עוד תוסף ?
קח קריאטין מונוהידראט וזהו הכי פשוט והכי טוב

• פותח/ת השרשור
לפי התווית של הג'אקד אין שם קריאטין מונו ולא אתיל אסטר, לכן זה נשמע מעניין לבדוק איך זה משפיע על הגוף.
עם הנו אקספלוד הרגשתי ממש טוב ב3 שבועות הראשונים ובשבוע 4(האחרון) הרגשתי שהוא פשוט לא עושה כלום עכשיו אני לוקח הפסקה ממנו של 3 שבועות.

jack3d זה אחד הדברים... הדבר הזה מפוצץ, אם אתה רוצה לקנות אותו אז אין צורך בwhite flood, שגם הוא pre workout, לדעתי jack3d טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
מכל מה שקראתי על ה WHITE FLOOD PURPLE FLOOD ו PURPLE WRAATH עוד לא הצלחתי להגיע למסקנה אם מישהו מהם יעיל בכלל... אני בתקופת חיטוב כרגע על מה הייתם ממליצים?
ה JACK3D קורץ מאוד, ועל הלבראדה לא כתוב כלום לא פה ולא במקום אחר שחיפשתי בו.

זה די מבאס שמתי שעשיתי את ההזמנה שלי הJACK3D היה נBACKORDER, אז לא הזמנתי אותו בסוף.
אבל לפי התגובות של האנשים, זה אמור להיות משהו מפחיד..

אני קיבלתי 2 לפני שבוע , בדיוק נגמר לי נאנו וואפור ומחר אני מנסה סוף סוף את ה JACK3D נראה איך הוא.

• פותח/ת השרשור
מישהו ממכם במקרה מכיר את התוסף הבא? Nocturnabol ? האם הוא מסוכן? מה הוא עושה? האם הוא עושה מה שבאמת כתוב שהוא עושה?

היום ניסיתי בפעם הראשונה את ה JACK3D הייתי ממש מרוצה, הרגשתי קרוב לפעם הראשונה שניסיתי אפדרין בזמנו..
פלוס עיקצוצים בכל הגוף.. ועוד באתי לאימון עייף ועשיתי אימון טוב
בקיצור נחמד מאוד נותן בוסט

אפשר לחשוב שאתם מדברים פה על אפינפרין טהור בהזרקה. כולה קאפאין בטא אלנין וקראטין מנ זה הקישקוש הזה

• פותח/ת השרשור
גם קפאין אני לא לוקח אז אל דאגה.
ולא איש יקר גם קפה אני לא שותה או קוקה קולה או רד בול וכו וכו.

• פותח/ת השרשור
ויש הבדל תסכים איתי בשימוש בקפאין ובמשהו שמזריקים.
תופעות הלוואי הרבה יותר גדולות במוצרים המוזרקים למיניהם.

די בטוח שלאקסטזי יש תופעות לוואי יותר "גדולות" מלזריקת טטנוס.

אני אישית כן , צריך קצת לעלות מינון ל 2 3 סקופים אחרי כמה זמן אבל עדיין מרגישים מעולה לפני אימונים..
ה JACK3D יותר חזק לדעתי אבל לא הבדל קריטי בינהם.

כל חומר בזריקה לא עובר במסלול הכבד והולך ישר לדם לכן אם תשווה שני חומרים אם בזריקה או בכדורים, לרוב בזריקה יהיה פחות מזיק, כמובן שבזריקה מביאים מינון נמוך יותר וזה תלוי בחומר ובחומרת המצב אם מדובר בעולם הרפואה או בטיפשות שלך אם מדובר בהתעסקות עם חומרים כשאתה לא מבין בכך שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית