הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלים

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
עכשיו אני בן 19 שוקל 64-+(מחר אני ידוק לפחות לפני שבועיים ככה שקלתי) מטר 75
התאמנתי לפני 3 שנים בערך שנה (אבל בלי תפריט בלי כלום רק האימון בהתחלה FBW ואז AB מהלינקייה) מסיבות כאלו ואחרות פרשתי וחזרתי לפני כחודש (הייתי מגיע פעם בחודש בערך למכון עושה 4 סטים של בנצ' קצת מתח יד וזהו בגדול לפעמיים עודדברים חוץ מרגליים)
עכשיו לפני כחודש חזרתי להתאמן התחלתי מ60 קילו בנצ' 32.5 קילו מילטרי 55 קילו סקוואט ו 60 דדליפט מתח עשיתי בלי משקל כי לא היה חגורה כנל לגבי מקבילים
היום אני כבר עושה 70 קילו בנצ' 40 מלטרי 80 דדליפט מתח עם 20 פאונד ומקבילים עם 35 פאונד (התוכנית של הרצל FBW אני לא חושב שצריך להחליך לAB עוד אם כן תגידו)
הבעיה שאני לא מצליח לעלות בסקוואט בכלל ניסיתי ל60 בקושי (וכואב לי טיפה מעל התחת ימינה כזה בחוליה אחרונה לידה מצד ימין) אז חשבתי לשלב בזמן הFBW אימוני כוח
ככה שפעמיים בשבוע אני יעשה 5*3 של סקוואט ובין אימון לאימון יעלה 5 קילו פעם של מילטרי כגם 5*3 וכנל בנצ והשאר רגיל לפי FBW מה אתם אומרים יש הצעות טיפים או משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית