הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור binya
  • פורסם בתאריך

binya

משתמש מתחיל
96
17
נק' מוניטין:
17
96
17
כושר Gym ירושלים.
אהלן, אני אשמח לקבל תשובה לכמה דברים:

א.איך זה אפשרי להיתקע בחיטוב? אם אתה אוכל במאזן קלורי שלילי, הגוף צריך לקבל אנרגיה מאיפשהו, והמשקל חייב לרדת לא?

ב.איך אני יכול לחשב בצורה מדויקת או קרוב לזה את כמות הקלוריות שאני שורף במהלך פעילות אירובית/אנאירובית? האתרים שניסיתי

הראו מספרים שנראו ממש מוגזמים.

תודה מראש לעונים.

איך זה אפשרי להיתקע בחיטוב? אם אתה אוכל במאזן קלורי שלילי, הגוף צריך לקבל אנרגיה מאיפשהו, והמשקל חייב לרדת לא?
עד שהוא "מתרגל" לכמות קלוריות האלה ומוריד את החילוף חומרים.

איך אני יכול לחשב בצורה מדויקת או קרוב לזה את כמות הקלוריות שאני שורף במהלך פעילות אירובית/אנאירובית? האתרים שניסיתי
כוח נהוג לחשב 100-150 קלוריות לאימון רגיל
אירובי אם זה ריצה אז משקל הגוף כפול מספר הקילומטרים

א.כמו שיוגב אמר הגוף מתרגל הכל בסופו של דבר גם אם תקצץ בקלוריות ותוסיף אירובי הגוף יפגע בחילוף חומרים שלו כותצאה מכך גם לא תאכל הרבה תתאמן הרבה אתה גם לא תירד בגלל זה אסור להיות על אותו דרך כל החיטוב
ב. כוח שוב כמו שיוגב אמר 100-150 קלוריות, לגבי ריצה אני אישית מעדיף לעשות סקי/ מדרגות זה לא מקפיץ לך את הדופק למקסימום ולדעתי זה יותר יעיל לשריפת שומן בדרכ במתקנים כאלה כתוב לך כמה קלוריות שרפת אבל זה לא משנה אם יהיה כתוב לדעתי 250-300 העיקר זה הזמן שלפחות 20 דקות אירובי עדיף 30-35 דקות

כל נסיון להפחית מכמות הקלוריות גורר האטה של קצב חילוף החומרים בגוף. ככל שקצב ההרזיה קיצוני יותר כך תגובת הגוף חריפה יותר.
ממש לאחרונה התפרסם מחקר שבדק מתחרים ש"ירדו בגדול" ולמרות שקשה להסיק מזה מסקנות גורפות דבר אחד כן היה ברור. קצב חילוף החומרים של הנבדקים נותר נמוך (בהשוואה לנתונים שלהם) גם שנים אחרי שהם הגיעו למשקל היעד.
No One's A Winner On 'The Biggest Loser'

• פותח/ת השרשור
כל נסיון להפחית מכמות הקלוריות גורר האטה של קצב חילוף החומרים בגוף. ככל שקצב ההרזיה קיצוני יותר כך תגובת הגוף חריפה יותר.
ממש לאחרונה התפרסם מחקר שבדק מתחרים ש"ירדו בגדול" ולמרות שקשה להסיק מזה מסקנות גורפות דבר אחד כן היה ברור. קצב חילוף החומרים של הנבדקים נותר נמוך (בהשוואה לנתונים שלהם) גם שנים אחרי שהם הגיעו למשקל היעד.
No One's A Winner On 'The Biggest Loser'
עד שהוא "מתרגל" לכמות קלוריות האלה ומוריד את החילוף חומרים.

כוח נהוג לחשב 100-150 קלוריות לאימון רגיל
אירובי אם זה ריצה אז משקל הגוף כפול מספר הקילומטרים

א.כמו שיוגב אמר הגוף מתרגל הכל בסופו של דבר גם אם תקצץ בקלוריות ותוסיף אירובי הגוף יפגע בחילוף חומרים שלו כותצאה מכך גם לא תאכל הרבה תתאמן הרבה אתה גם לא תירד בגלל זה אסור להיות על אותו דרך כל החיטוב
ב. כוח שוב כמו שיוגב אמר 100-150 קלוריות, לגבי ריצה אני אישית מעדיף לעשות סקי/ מדרגות זה לא מקפיץ לך את הדופק למקסימום ולדעתי זה יותר יעיל לשריפת שומן בדרכ במתקנים כאלה כתוב לך כמה קלוריות שרפת אבל זה לא משנה אם יהיה כתוב לדעתי 250-300 העיקר זה הזמן שלפחות 20 דקות אירובי עדיף 30-35 דקות

אוקיי תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית