עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאאני רואה הרבה פעמים משפטים כמו: "אסור לאכול פחמימות בבוקר" או "אסור לאכול פחמימות לפני השינה".
לדעתכם יש חשיבות לתזמון הפחמימות?
מחקר לגביי צריכת פחמימות לאחר אימון אנ-אירובי
Effect of timing of protein and carbohydrate intake after resistance exercise on nitrogen balance in trained and untrained young men
אני אישית מלבד צריכת פחמימה לאחר אימון (שגם כאן, לא הייתי אומר שזה הכרחי, יותר כהמלצה לא מזיקה) לא הייתי מייחס חשיבות גדולה מידיי
לגביי מתי לצרוך פחמימות.
שכל אחד יעשה ניסוי וטעייה בנושא ויראה איך הגוף שלו מגיב ומרגיש.
אני אישית אם אני צורך כמות גבוהה של סוכרים פשוטים בסמוך לזמן השינה, לא מצליח לישון כמו שצריך ומתעורר לעיתים תכופות.
לא הייתי אומר ש 400 גרם אורז שעה לפני האימון זה משפא ביצועים 😃לפי מה שאתה אומר לרכז את הפחמימות סביב האימון זה עדיף?
הייתה תקופה שהייתי מביא ויטמינצ'יק \ תמרים באימוני נפח.אני שמתי לב שפחמימה אחרי האימון עוזרת לי להתאושש יותר טוב, ופחמימה לפני עוזרת בביצועים.
לא הייתי אומר ש 400 גרם אורז שעה לפני האימון זה משפא ביצועים 😃
אבל אם לצרוך שעתיים לפני ארוחה שמכילה כמות יפה של פחמימה וחצי שעה לפני האימון פרי כלשהו זה נראה לי אחלה.
הייתה תקופה שהייתי מביא ויטמינצ'יק \ תמרים באימוני נפח.
עזר קצת.
נשמע טוב 🍽️🥹שעה וחצי לפני האימון, 50-60 גרם שש עם חלב. אחרי האימון שייק עם תותים יוגורט חלב וחלבון 😋🍴
למה?
למה? מה יקרה אם אני בחיטוב ולא איישם את מה שאמרת כאן?כי עדיף לשמור על רמות אינסולין יציבות לאורך היום ולהכנס פחמימה מורכבת כל 2-4 שעות .
לא תתחטבלמה? מה יקרה אם אני בחיטוב ולא איישם את מה שאמרת כאן?
אני אוכל 500 קלוריות ביום הכח מפחמימה אבל לא מתוזמן כמו שאמרת. לא מתחטב?לא תתחטב
אני אוכל 500 קלוריות ביום הכח מפחמימה אבל לא מתוזמן כמו שאמרת. לא מתחטב?
אני מקווה שאתה צוחקלא תתחטב
אתה תתחטב בסדר גמור, זה פשוט לא ממש בריא, וכנראה גם הקצב יהיה מעט איטי יותר עם השפעות מסוימות לעתידלא תתחטב
ממש לא צוחק .אני מקווה שאתה צוחק
אתה תתחטב בסדר גמור, זה פשוט לא ממש בריא, וכנראה גם הקצב יהיה מעט איטי יותר עם השפעות מסוימות לעתיד
אין שום קשר בין מתי אוכלים את הפחמימות לבין ירידה במשקל הגוף כל עוד אתה בגירעון קלורי.ממש לא צוחק .