עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושה AB. חושב להוסיף אירובי בוקר שיהיה על דופק גבוה 25-30 דקות, ובערב את האימון כוח ואחריו אירובי
הרעיון בא מראיון שעשה כוכב קולנוע שהיה צריך לבצע מהפך בתוך כמה חודשים ואמר שמבחינת תוכנית כך פעל
ד. באופן כללי ממליץ לך לא לנסות לעשות את הדברים שאתה רואה שכוכבי קולנוע/דוגמנים/מפתחי גוף מספרים שהם עושים. כי דבר ראשון הם כנראה מספרים חלק מהתמונה ולא מספרים לך על חומרים כאלה ואחרים שהם לוקחים ודבר שני הם מקצוענים והתחרות/צילומים/תפקיד בסרט בא לפני הבריאות כמו שאמרתי.א. פעמיים ביום אירובי נשמע הרבה מדי.
ב. אין באמת עדיפות לאירובי בוקר על פני זמן אחר.
ג. לאותו כוכב קולנוע כמעט בטוח היה יותר חשוב תפקיד בסרט כלשהו מאשר הבריאות שלו, ואתה גם לא יודע באיזה עזרים הוא השתמש בתקופה הזאת בשביל להתאושש מהאימונים האלה.
הקטע שהוא לפעמים בבוקר יש לי זמן רק לאימון של כחצי-שעה ולכן חשבתי לנצל את הזמן לכךד. באופן כללי ממליץ לך לא לנסות לעשות את הדברים שאתה רואה שכוכבי קולנוע/דוגמנים/מפתחי גוף מספרים שהם עושים. כי דבר ראשון הם כנראה מספרים חלק מהתמונה ולא מספרים לך על חומרים כאלה ואחרים שהם לוקחים ודבר שני הם מקצוענים והתחרות/צילומים/תפקיד בסרט בא לפני הבריאות כמו שאמרתי.
תראה, אם אתה עושה אירובי כחלק משגרת האימונים ומסתדר לך לעשות אותו בבוקר אז סבבה, אבל כמו שאמרתי, פעמיים ביום נשמע יותר מדי.הקטע שהוא לפעמים בבוקר יש לי זמן רק לאימון של כחצי-שעה ולכן חשבתי לנצל את הזמן לכך
אז בבוקר אירובי ובערב רק כוח?תראה, אם אתה עושה אירובי כחלק משגרת האימונים ומסתדר לך לעשות אותו בבוקר אז סבבה, אבל כמו שאמרתי, פעמיים ביום נשמע יותר מדי.
אפשר, אפשר בלי אירובי בוקר ולעשות הכל בערב, מה שמסתדר לך. אפשר לא לעשות אירובי בכלל ולאכול פחות.אז בבוקר אירובי ובערב רק כוח?
כי אין לי זמן בבוקר לשניהם עד שמגיעים עושים יוצאים..