ייעוץ תקוע במסה

Dor1234ss

משתמש מתחיל
57
8
נק' מוניטין:
26
57
8
חיטובים
יש לי כמה שאלות אני בשבוע רביעי לסייקל ככל הנראה תקוע על משקל 93כבר שבועיים אני אוכל כ 250/גרם חלבון ו500 גרם פחמימה שומן אני גם אוכל טחינה אגוזים וכו אכל לא מחשב . משתמש בטסטווירון של באייר ובולדנון ההזרקות הם 800 מג בולדנון ו500 טסט בשבוע כרגע אני תקוע במשקל אני רואה שינויים ויזואלים בגוף אך מרגיש כאילו הסייקל מתקדם ממש לאט וממש קשה לי לעבור תערכים האלה מישהו יכול לעזור ?

• פותח/ת השרשור
אוקי עכשיו עוד שאלה כמו שידוע לי התאוריה של הוספת הקלוריות על מנת לעלות במסה האם בסייקל יש מצבים שמשתנים ? כלומר האם כדי לעלות במסה אהיה חייב לאכול מעל הצריכה או שיש אופציה שעל נטרלי תיהיה עלייה במסה סתם מעניין אותי לדעת

אוקי עכשיו עוד שאלה כמו שידוע לי התאוריה של הוספת הקלוריות על מנת לעלות במסה האם בסייקל יש מצבים שמשתנים ? כלומר האם כדי לעלות במסה אהיה חייב לאכול מעל הצריכה או שיש אופציה שעל נטרלי תיהיה עלייה במסה סתם מעניין אותי לדעת
לא משנה סייקל או לא, כדי לעלות במאסת שריר צריך ב-99.9% מהמקרים לאכול במאזן חיובי.
הדבר נכון שבעתיים לסייקל, שגם ככה חילוף החומרים עולה וסינתזת הנוטריאנטים אף היא.
סייקל מאסה במאזן נייטרלי זה לא סייקל - זו בדיחה

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה דניאל אקח זאת לצומת ליבי פשוט הרגשתי כבר נורא רע עם כמות האוכל שלא היה הגיוני בשבילי להוסיף עוד קלוריות בקיצור הייתי בטוח שהבעיה היא לא בכמות הקלוריות .אז לפי התאוריה המנצחת נתקעת תוסיף קלוריות מתסכל חח תודה בכל זאת

לא משנה סייקל או לא, כדי לעלות במאסת שריר צריך ב-99.9% מהמקרים לאכול במאזן חיובי.
הדבר נכון שבעתיים לסייקל, שגם ככה חילוף החומרים עולה וסינתזת הנוטריאנטים אף היא.
סייקל מאסה במאזן נייטרלי זה לא סייקל - זו בדיחה
רק רוצה לחדד את העניין, אנדומורפים צריכים לאכול בפלוס יחסית קטן. אחרת הם יעלו באחוז שומן. וכמובן שזה משתנה מאדם לאדם

נערך לאחרונה:
אוקי תודה דניאל אקח זאת לצומת ליבי פשוט הרגשתי כבר נורא רע עם כמות האוכל שלא היה הגיוני בשבילי להוסיף עוד קלוריות בקיצור הייתי בטוח שהבעיה היא לא בכמות הקלוריות .אז לפי התאוריה המנצחת נתקעת תוסיף קלוריות מתסכל חח תודה בכל זאת
חייב להוסיף עוד קלוריות.. על משקל כזה 500 גרם פחמימה זה כמעט הכמות הנייטרלית שאתה צריך.
תוסיף עוד 50-100 גרם פחמימה בתור התחלה, תוסיף גם עוד חלבון לדעתי, אתה צריך משהו כמו 3.3-4 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.
אין מה לעשות בסייקל מאסה צריך לאכול הרבה, מכיר אנשים שמגיעים לכמויות של 1000-1500 גרם פחמימה ביום, אז מה אנחנו נגיד?
אתה יכול להוריד את כל הטחינות והאגוזים שאמרת שאתה אוכל, סתם מיותר ולא תורם לכלום. אם תוסיף עוד פחמימה וחלבון, מן הסתם צריכת השומן שלך גם היא תעלה. בכל מקרה אם אתה רוצה להיות מדוייק, אז שומן צריך לאכול משהו כמו 0.5-0.8 לכל קילו מ.ג.
בתיאבון..

• פותח/ת השרשור
חייב להוסיף עוד קלוריות.. על משקל כזה 500 גרם פחמימה זה כמעט הכמות הנייטרלית שאתה צריך.
תוסיף עוד 50-100 גרם פחמימה בתור התחלה, תוסיף גם עוד חלבון לדעתי, אתה צריך משהו כמו 3.3-4 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.
אין מה לעשות בסייקל מאסה צריך לאכול הרבה, מכיר אנשים שמגיעים לכמויות של 1000-1500 גרם פחמימה ביום, אז מה אנחנו נגיד?
אתה יכול להוריד את כל הטחינות והאגוזים שאמרת שאתה אוכל, סתם מיותר ולא תורם לכלום. אם תוסיף עוד פחמימה וחלבון, מן הסתם צריכת השומן שלך גם היא תעלה. בכל מקרה אם אתה רוצה להיות מדוייק, אז שומן צריך לאכול משהו כמו 0.5-0.8 לכל קילו מ.ג.
בתיאבון..
אוקי תודה רבה על המידע אני אעשה תמקסימום

יש מחקרים המראים על עלייה במאסה בזמן סייקל טסט ללא אימונים בכלל
או סליחה כנראה זה שובר פה כמה מיתוסים.
לכן אומר שגם בתזונה הכללים משתנים על סייקל ולא חובה להתחזנר כדי לעלות, תראה את הבחור כאן (אלי) ששוקל 90 ולא עלה על 4000 קלוריות כפי שזכור לי והעלה אותם עוד יותר, מה שאני אומר שתזונה היא לא הגורם המגביל היחידי.
זה סייקל 1? ואם לא מה היו הקודמים ?
למה בולדנון?
מה האימונים שלך ? נפח,זמני מנוחה,חלוקה מבחינת קבוצות שרירים
איך השינה שלך ?
אירובי עושה ?

• פותח/ת השרשור
אוקי אנסה לענות לך בצורה מסודרת זה סייקל 2 שלי סייקל קודם היה טסט בלבד .. בולדנון יחסית עדין בתופעות שלו זה סייקל שני שלי לא רציתי להכניס חומרים דרסטיים כלומר אני רוצה להתקדם לאט בלי לפגוע בעצמי הבנתי שבולדנון במסה יעיל במינונים גבוהים לכן על 800 מג בשבוע האימונים שלי הם abcd שעה וחצי לאימון עובד בעבודה פיזית יחסית קשה שבה אני מפעיל הרבה קבוצות שרירים אין ספק שזה לא קרוב לאימון אך חשוב לי לציין זאת. באימון אני עובד על יותר נפח פחות חזרות משהו כמו 6 חזרות למקסימום משקל,לא עושה אירובי בכלל יושן 8 שעות בלילה לפעמים גם 7 אבל לא פחות מזה

יש מחקרים המראים על עלייה במאסה בזמן סייקל טסט ללא אימונים בכלל
או סליחה כנראה זה שובר פה כמה מיתוסים.
לכן אומר שגם בתזונה הכללים משתנים על סייקל ולא חובה להתחזנר כדי לעלות, תראה את הבחור כאן (אלי) ששוקל 90 ולא עלה על 4000 קלוריות כפי שזכור לי והעלה אותם עוד יותר.
זה סייקל 1? ואם לא מה היו הקודמים ?
למה בולדנון?
מה האימונים שלך ? נפח,זמני מנוחה,חלוקה מבחינת קבוצות שרירים
איך השינה שלך ?
אירובי עושה ?
אתה לא מנפץ שום מיתוס ולא קרוב לכך.
מרבית המחקרים מהסגנון של מתן טסט אקסוגני ועליה במאסת שריר, מדברים על מצבים בהם הטיפול ניתן לאנשים חולים/זקנים/ללא רקע באימונים וכדומה. האוכלוסייה שהראתה עליה במאסת שריר, היא כזו שמלכתחילה בעלת פוטנציאל עודף לכך.

מחקרים על אוכלוסיות צעירות ומאומנות כמעט ולא קיימים וגם לא מראים קשר מובהק.

לבוא ולהגיד שבסייקל לא צריך לאכול כמו מטורף זה בהחלט נכון. אף אחד לא אמר לבלוס בוקר עד ערב. אבל ככל והסייקל מתקדם בציר הזמן, הפוטנציאל להיתקע גדל. העליה בקלוריות היא מתמדת ולא נמנעת, ולעיתים גם מגיעים למצב שכבר קשה מאוד לעמוד בתפריט היומי רק בכדי לגדול.

דבר נוסף וחשוב הוא, שחלק מהמשתמשים בחומרים לא יודעים כיצד לאכול וכמה מההתחלה. זה עוד יותר משבש התקדמות אידיאלית וגורם בהמשך לחוסר הישגים ולבליסה מיותרת בכדי לפצות על חוסר ההתקדמות ההתחלתי

• פותח/ת השרשור
חיכיתי לתשובה כזו שתסדר את ניפוץ המיתוס דניאל יש לי רק דבר אחד להגיד על התשובה שלך .. אמן !!

אני הייתי עושה ככה
מעלה טסט ל750 בשבוע , מוריד בולדנון
אפשר אם אתה רוצה להוסיף אוראלי הייעודי למאסה.
תעשה A/B עם לפחות 2 תרגילים מורכבים בתחילת אימון, תנוח 3-5 דק בין הסטים.
אם אתה מרגיש קטלני על הטסטוסטרון בלבד אל תוסיף כלום.
תכניס את מרבית הפחמימה אחרי האימון.תאכל דל שומן אחרי האימון.
תאכל בשר אדום שלוש פעמים בשבוע לפחות ועדיף כל יום.
חלבון תרביץ כל ארוחה לפחות 50-60 גרם והשאר תמדוד.

ועוד חומר להזרקה הייתי הולך על דקה או טרן בלבד.אינסולין גם אם אתה ממש רוצה להשתגע

אוקי רק תסביר לי למה תוכנית ab ?
בעיקרון, גם בסייקל, בו פוטנציאל ההתחזקות והגדילה עולה, עדיין יש לשמור על תוכנית אימונים מורכבת ככל הניתן - כזו בעלת עצימות מספיקה ונפח משלים תומך. תרגילי המרכז כמו סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס מתח/חתירות למיניהן, יבוצעו בעצימות בינונית דוגמת 5x5 או 4x6, כאשר תרגילים משלימים למיניהם יבוצעו בנפח גבוה יותר. המטרה היא לשמור על גירוי מקסימלי במערכת העצבים, להתקדם, ככל הניתן, במשקלי העבודה בתרגילים המרכזיים, תוך מתן נפח משלים לגירוי נוסף ומקסימלי.

כל הנ"ל יכול להיות ממומש ביתר קלות בתוכנית, אשר מגלמת בתוכה מתן אימון לקבוצות שרירים או תרגילים ברוטינה של פעמיים בשבוע לפחות. בתוך כך, יש לבצע, לפחות, פעמיים בשבוע סקוואט/דדליפט/בנץ' או פרס וחתירות למיניהן. חלוקה ל-AB או ABC של חמישה אימונים בשבוע תוכל להיות תוכנית טובה ומתאימה לסייקל.

חשוב גם לדעת להעלות עצימות ונפח בהדרגה, בכדי להימנע מאימון יתר ופציעות. בסייקל, הגידים והמחברים נוטים לא לעמוד בעומס האימונים, מה שעשוי בקלות להביא לפציעות. תוכנית אימונים בסייקל חייבת להיות הגיונית ויעילה, אחרת המסלול לבזבוז זמן ויעילות - קצר מאוד

אני הייתי עושה ככה
מעלה טסט ל750 בשבוע , מוריד בולדנון
אפשר אם אתה רוצה להוסיף אוראלי הייעודי למאסה.
תעשה A/B עם לפחות 2 תרגילים מורכבים בתחילת אימון, תנוח 3-5 דק בין הסטים.
אם אתה מרגיש קטלני על הטסטוסטרון בלבד אל תוסיף כלום.
תכניס את מרבית הפחמימה אחרי האימון.תאכל דל שומן אחרי האימון.
תאכל בשר אדום שלוש פעמים בשבוע לפחות ועדיף כל יום.
חלבון תרביץ כל ארוחה לפחות 50-60 גרם והשאר תמדוד.

ועוד חומר להזרקה הייתי הולך על דקה או טרן בלבד.אינסולין גם אם אתה ממש רוצה להשתגע
להוסיף חומר כמו דקה או טרן עכשיו זה מיותר.
הוא כבר בשבוע רביעי, הוא יצטרך להוסיף עוד 3-4 שבועות לסייקל כדי באמת להרגיש תועלת מהחומרים (במקרה של דקה אז אפילו תוספת של 6 שבועות).
אם כבר אתה רוצה להוסיף חומר, אז אוראלי כלשהו יכול לתת פוש טוב מבחינת כוח ומאסה ומורגש מהר (כמה ימים כבר מרגיש שינוי).
להעלות מינון של טסט זו גם אפשרות, אבל לדעתי אין צורך. בסך הכל אתה בשבוע רביעי, רק עכשיו הטסט אמור להיות מורגש.
חוץ מזה, באופן כללי הסייקל כמו שהוא נראה טוב. בולדנון במינון של 800 מ״ג לשבוע זה מינון התחלתי טוב ואתה אמור עוד מעט להרגיש את השפעתו(ווסקולריות, קשיחות, מעט כוח).
אני באמת חושב שהבעיה היחידה לתקיעה שלך היא באשמת תזונה לא מתאימה, תתקן אותה ואתה תראה שיפור מיידי, לא צריך להוסיף שום חומר.

• פותח/ת השרשור
להוסיף חומר כמו דקה או טרן עכשיו זה מיותר.
הוא כבר בשבוע רביעי, הוא יצטרך להוסיף עוד 3-4 שבועות לסייקל כדי באמת להרגיש תועלת מהחומרים (במקרה של דקה אז אפילו תוספת של 6 שבועות).
אם כבר אתה רוצה להוסיף חומר, אז אוראלי כלשהו יכול לתת פוש טוב מבחינת כוח ומאסה ומורגש מהר (כמה ימים כבר מרגיש שינוי).
להעלות מינון של טסט זו גם אפשרות, אבל לדעתי אין צורך. בסך הכל אתה בשבוע רביעי, רק עכשיו הטסט אמור להיות מורגש.
חוץ מזה, באופן כללי הסייקל כמו שהוא נראה טוב. בולדנון במינון של 800 מ״ג לשבוע זה מינון התחלתי טוב ואתה אמור עוד מעט להרגיש את השפעתו(ווסקולריות, קשיחות, מעט כוח).
אני באמת חושב שהבעיה היחידה לתקיעה שלך היא באשמת תזונה לא מתאימה, תתקן אותה ואתה תראה שיפור מיידי, לא צריך להוסיף שום חומר.
אוקי כמו שחשבתי חיזקתה את דעתי בנושא תודה רבה על העזרה וכן מסכים איתך לגבי תפריט התזונה כבר משתפר בעלייה במשקל בזכות עלייה ל600 גרם פחמימה ו 320 גרם חלבון כשאתקע שוב אמשיך להוסיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית