נק' מוניטין:
21
- 82
- 13
חשוב לציין שהייתי יחף, וראיתי כבר הרבה סרטונים שמסבירים איך לעשות את הסקוואט, ועדיין לא הולך לי אבל אני ממש רוצה לעשות סקוואטים. יש למישהו פיתרון לזה?
תודה רבה לעוזרים 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל על קצות הצבעות זה לא טוב נכון?שמע, ילד שנולד יודע לעשות סקוואט מושלם.
אין סיבה שאתה לא, אפילו אם אתה על קצות האצבעות - זה נקודת התחלה. משם תתחיל לפתח גמישות לזה. זה דורש גמישות במידה מסוימת..
זה לא קשור לגמישות שלי, אני עובד עליה כל יום, אני די גמיש, זה כנראה בעיה ביציבות.איזה גמישות זה דורש בדיוק ?
תסתכל על הברך שלך היא לא עוברת את האצבעות בכף רגל תן לה קצת לעבור ואתה לא תיפול הרעיון שהמרכז כובד שלך משתנה ובמקום לכוון אותו לאמצע אתה הולך אחורה ונופלאל תגיד את זה כאילו זה כל כך פשוט, הגוף שלי פשוט לא נותן לי את זה, אני יכול לשבת למטה אבל עם כפות רגליים לא על הרצפה עד הסוף
גמישות מסוימת. או יותר נכון טווח תנועה במפרקים.איזה גמישות זה דורש בדיוק ?
איך אני נותן לברך לעבור? אני פשוט לא מצליח חחחחחתסתכל על הברך שלך היא לא עוברת את האצבעות בכף רגל תן לה קצת לעבור ואתה לא תיפול הרעיון שהמרכז כובד שלך משתנה ובמקום לכוון אותו לאמצע אתה הולך אחורה ונופל
ברור שלא, צריך כף רגל שלמה ובנוסף מרכז הכובד באמצע כף הרגל.כן אבל על קצות הצבעות זה לא טוב נכון?
זה לא קשור לגמישות שלי, אני עובד עליה כל יום, אני די גמיש, זה כנראה בעיה ביציבות.
אני פשוט נופל אחורה או שהגב שלי עולה קדימה. רואים את זה בסרטוןמה קורה לכפות הרגליים שלך כשאתה מנסנ לרדת עוד? צלם כשרואים את כל הרגל
אני מסביר לך שאני עושה תרגילי גמישות כל יום, איך עושים בכלל גמישות לכף רגל?ברור שלא, צריך כף רגל שלמה ובנוסף מרכז הכובד באמצע כף הרגל.
אבל אם אתה לא מספיק גמיש על מנת לרדת להישאר על כף הרגל בלי ליפול לאיזה צד - קצות אצבעות וקצת תרגול של גמישות יעזרו לך.
איך אני נותן לברך לעבור? אני פשוט לא מצליח חחחחח
הכף רגל נשארת כולה על הריצפה? פשוט יש לי מישהו בחדר כושר שמרגע שיורד מגובה מסויים העקבים שלו עולים, חשבתי שזה המקרה אצלך.אני פשוט נופל אחורה או שהגב שלי עולה קדימה. רואים את זה בסרטון
זה לא תרגילי גמישות, זה פשוט סקוואט.אני פשוט נופל אחורה או שהגב שלי עולה קדימה. רואים את זה בסרטון
אני מסביר לך שאני עושה תרגילי גמישות כל יום, איך עושים בכלל גמישות לכף רגל?
בקשר לשיווי משקל, לנסות להחזיק במשהו?זה לא תרגילי גמישות, זה פשוט סקוואט.
תחזור על התנועה הזאת הרבה פעמים..גם אם זה לא נכון במיוחד. ולאט לאט תוכל להגיע לטכניקה הנכונה.
לא העקבים שלי לא עולים, אני לא ממש מסוגל להתיישב על כיסא מבלי ליפולהכף רגל נשארת כולה על הריצפה? פשוט יש לי מישהו בחדר כושר שמרגע שיורד מגובה מסויים העקבים שלו עולים, חשבתי שזה המקרה אצלך.
בכל אופן, האם אתה מסוגל לקחת כסא ולשבת עליו מבלי ליפול?
תקרא את התגובה הקודמת שליבקשר לשיווי משקל, לנסות להחזיק במשהו?
לא העקבים שלי לא עולים, אני לא ממש מסוגל להתיישב על כיסא מבלי ליפול
אני יכול לשבת איך שהוא יושב רק אם העקבים שלי עוזבים את הריצפה
הוא יושב ATG חחח תנסה לשבת קצת פחות עמוק ותן לברכיים (לברוח קצת קדימה מהרגיל) הוא יושב נראלי גם עם האצבעות ואז הברכיים בורחות יותר קדימה כך אותם קצת פחות קדימה ככה שתוכל לשבת עם העקב על הריצפהאני יכול לשבת איך שהוא יושב רק אם העקבים שלי עוזבים את הריצפה
סבבה, תודה רבה 😃הוא יושב ATG חחח תנסה לשבת קצת פחות עמוק ותן לברכיים (לברוח קצת קדימה מהרגיל) הוא יושב נראלי גם עם האצבעות ואז הברכיים בורחות יותר קדימה כך אותם קצת פחות קדימה ככה שתוכל לשבת עם העקב על הריצפה
כמובן, אבל שמתי לב שאני לא יכול לגרום לברכיים שלי לעבור את הכפות רגלייםבגלל שאתה כרגע עובד ללא משקל, אתה יכול לתת לגב להתעקל, תן לו עד שתיסגר על התנועה, ואז תתחיל לשפר משם
אבל אני מדגיש, אל תשים משקל על הגב לפני שאתה יכול לרדת עם גב ישר
קראתי את הספר של ריפטו,
בטח שזאת לא חובה.
רק שאח"כ כל שאלה שנטחנה בספר עד דק תישאל בפורום שוב ושוב ושוב ושוב!
כל בעיה בטכניקה שתהיה לו - חזויה מראש בספר,
הדרך לתקן את הבעיה - תהיה כתובה בספר,
טיפים שאין במאמרים יש בספר.
תאמין לי שריפטו לא מילא 354 עמודים בזבל חסר תועלת.
זה בגלל כשל בשרשרת האחוריתכמובן, אבל שמתי לב שאני לא יכול לגרום לברכיים שלי לעבור את הכפות רגליים
כל מה שאתה מתאר נכון מאוד, אז מה אני אמור לעשות?זה בגלל כשל בשרשרת האחורית
אתה מנסה ליישר את הגב, מה שנקבע את האגן שלך, זה מותח את הרגל האחורית, ומפריע לברך לגלוש מעט קדימה, ובגלל חוסר מוביליות בקרסול אתה לא מצליח לפצות שם
גם כשהדבר כל כך קדימה מרכז הכובד שלך הולך קדימה, אז כחלק מרפלקס הרגליים לא יכולות לזוז כמו שצריך
לא אמרתי שסיימתי אותו, אבל כן התחלתי קצת לקרוא, אני אתמקד בעיקר בחלק של הסקוואט כרגע, אתה יכול לעזור לי בקשר לסקוואט בבקשה? לא אחזור על אותם טעויות של הפרס בישיבה, מבטיח 😃וואלה? רק ביום שישי העלית את האשכול על האימון שלך ושל חבר שלך.
אני בספק, הסרטון של הבנצ' (במיוחד) והסקוואט מעידים שבכלל לא התחלת.
איך אתה רוצה שנייעץ לך אם אתה אפילו לא עושה את המינימום?
אפילו במאמרים הקצרים כתוב מה לא לעשות - ועשית את זה (פרס בישיבה)
זו הנבואה שהתגשמה מהאשכול הקודם שלך:
ייעוץ - בקשת ייעוץ בנוגע לתוכנית SS