ייעוץ בעיה בטכניקת הסקוואט שלי

YoniCannelloni

משתמש מתחיל
82
13
נק' מוניטין:
21
82
13

חשוב לציין שהייתי יחף, וראיתי כבר הרבה סרטונים שמסבירים איך לעשות את הסקוואט, ועדיין לא הולך לי אבל אני ממש רוצה לעשות סקוואטים. יש למישהו פיתרון לזה?

תודה רבה לעוזרים 😃

לא אמרתי שסיימתי אותו, אבל כן התחלתי קצת לקרוא, אני אתמקד בעיקר בחלק של הסקוואט כרגע, אתה יכול לעזור לי בקשר לסקוואט בבקשה? לא אחזור על אותם טעויות של הפרס בישיבה, מבטיח

אני לא יכול לעזור לך, אתה יכול לעזור לעצמך ביעילות גדולה יותר. תתחיל לקרוא חומר.
אין לי יכולת ללמד סקוואט דרך האינטרנט, אתה צריך בנאדם שיסביר לך זאת פנים מול פנים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעזור לך, אתה יכול לעזור לעצמך ביעילות גדולה יותר. תתחיל לקרוא חומר.
אין לי יכולת ללמד סקוואט דרך האינטרנט, אתה צריך בנאדם שיסביר לך זאת פנים מול פנים.
ניסיתי שכל המאמנים בחדר כושר יסבירו לי ואף אחד לא הצליח לעזור לי, בקשר לספר, אני אקרא אותו, אבל יש לי ידע איך לעשות את זה אני פשוט לא מצליח בפועל לעשות את זה

1. מה שעשית עכשיו היה כתוב לך גם לעשות בספר, לגבי הרוחב, לגבי כפות הרגליים...
2. היית יכול לסיים כבר את הפרק של הסקוואט בזמן שפתחת את כל האשכולות האלו.
3. אתה יכול גם להיעזר באובייקט חיצוני לתמיכה ו"להיגמל" ממנו בהדרגה, כמו שנאמר בסרטון.
4. אני לא מאמין שהמאמנים בחדר כושר לא יכלו לפתור לך את זה, פשוט ביזיון.🤬

• פותח/ת השרשור
1. מה שעשית עכשיו היה כתוב לך גם לעשות בספר, לגבי הרוחב, לגבי כפות הרגליים...
2. היית יכול לסיים כבר את הפרק של הסקוואט בזמן שפתחת את כל האשכולות האלו.
3. אתה יכול גם להיעזר באובייקט חיצוני לתמיכה ו"להיגמל" ממנו בהדרגה, כמו שנאמר בסרטון.
4. אני לא מאמין שהמאמנים בחדר כושר לא יכלו לפתור לך את זה, פשוט ביזיון.🤬
חחחחחח המהאמנים בחדר כושר אמרו לי בדיוק ההפך, לעשות כמה שיותר צמוד עם רגליים פונות קדימה ולא הצידה, הם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלהם חחחחח, בקשר לספר, אני עכשיו קורא,באמת 😃

חחחחחח המהאמנים בחדר כושר אמרו לי בדיוק ההפך, לעשות כמה שיותר צמוד עם רגליים פונות קדימה ולא הצידה, הם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלהם חחחחח, בקשר לספר, אני עכשיו קורא,באמת

מבסוט עליך!
כדאי שתעלה עוד סרטון שלך מסקביט כשיהיה לך זמן ואחרי שתסיים את פרק הסקוואט בספר.

שמע, ילד שנולד יודע לעשות סקוואט מושלם.
ו..? איך זה בדיוק משקף אדם בוגר?

לילד שנולד אין כמעט עצמות, הכל סחוסים, לילד שנולד יש נקודת שיווי משקל שונה

ילד שנולד בכלל לא יכול ללכת, אתה רוצה ללמוד ממנו גם לזחול?
חחחחחח המהאמנים בחדר כושר אמרו לי בדיוק ההפך, לעשות כמה שיותר צמוד עם רגליים פונות קדימה ולא הצידה, הם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלהם חחחחח, בקשר לספר, אני עכשיו קורא,באמת 😃
שמע הבעיה שלך היא לא גמישות, אלא הבנה של התנועה, לצערי אין לי דרך להעביר לך את זה טוב דרך הפורום, אם הייתי רואה אותך הייתה עושה סקוואט תוך 5 דקות.

בכל אופן אני אנסה, רד הכי נמוך שאתה יכול כשאתה על קצות האצבעות, כשהגעת למטה, תתחיל להעביר בהדרגה את המשקל אל העקבים (לא יותר מידי, אל תיפול) ותשאר שם, פתח ברכיים לצדדים, תרים חזה, זה ירגיש לא נוח בכלל, אבל אתה תתרגל לזה לאט לאט.

אני לא הכי שפיץ בסקוואט וגם הטכניקה שלי לא הכי טובה אבל אני יכול לנסות לעזור לך.
מתי אתה בא לבאלאנס?

• פותח/ת השרשור
ו..? איך זה בדיוק משקף אדם בוגר?

לילד שנולד אין כמעט עצמות, הכל סחוסים, לילד שנולד יש נקודת שיווי משקל שונה

ילד שנולד בכלל לא יכול ללכת, אתה רוצה ללמוד ממנו גם לזחול?

שמע הבעיה שלך היא לא גמישות, אלא הבנה של התנועה, לצערי אין לי דרך להעביר לך את זה טוב דרך הפורום, אם הייתי רואה אותך הייתה עושה סקוואט תוך 5 דקות.

בכל אופן אני אנסה, רד הכי נמוך שאתה יכול כשאתה על קצות האצבעות, כשהגעת למטה, תתחיל להעביר בהדרגה את המשקל אל העקבים (לא יותר מידי, אל תיפול) ותשאר שם, פתח ברכיים לצדדים, תרים חזה, זה ירגיש לא נוח בכלל, אבל אתה תתרגל לזה לאט לאט.
אבל כשאני מנסה את זה עם תמיכה של העקבים עם פלטות אני כן מצליח, זה אמור להצביע על חוסר גמישות בכף הרגל לא?
מר בחור כנס ליוטיוב יש בערוץ של BODYBUILDING את ליאן נורטון סרטון של 16 דק'. מסביר לך הכול עד שעף לך הפוני לעורף...
חחחחחחחח תודה רבה בחור טוב

אבל כשאני מנסה את זה עם תמיכה של העקבים עם פלטות אני כן מצליח, זה אמור להצביע על חוסר גמישות בכף הרגל לא?

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* תודה רבה בחור טוב
תגיד מישהו עןזר לך עם הבדיחות או שאתה כותב אותם לבד? למה אתה גדול...
לך לישון ילד מסכן

• פותח/ת השרשור
לך לישון ילד מסכן
מה קרה פה? כתבתי את האות ח' הרבה פעמים כדי לצחוק וזה כתב את ההודעה הזאת, נשבע לך אחי
לך לישון ילד מסכן
נראה לי זה מתוכנת פה בתוך הפורום הקטע הזה של האות ח'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית