עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זאת אומרת1. סקוואט .
2. דדליפט .
3. שתיית גלון חלב .
איחלתי לחייל בהצלחה .
1. סקוואט .
2. דדליפט .
3. שתיית גלון חלב .
איחלתי לחייל בהצלחה .
אחי אני כבר שמן ואיך יודעים אם יש לי אחוז שומן גבוה ? תן לי את התןוכנית ssתאמן את כל הגוף ותאכל הרבה (מסה(
ואז כשתיהיה אחוז שומן גבוה תעשה חיטוב ותעיף את השומן
מציע לך SS
אוקי קראתי אבל אין לי את הדברים אני רוצה להתאמן בבית לא בחדר כושרעל SS אתה יכול לקרוא בפורטל אחי
שלום לכם: רציתי לדעת אלו תרגילים מעצבים את החזה ועושות קוביות ואיך אני עושה אחוז שומן נמוך בגוף?
תודה על התשובה יש זוג משקלות 20 קילו אופנים ומכון כושר לא מוכן לקבל אותי כי אני רק בן 13יש כפתור שמקיים את הפעילויות הללו. לחיצה אחת, והכל דבש.
אהה, כן, הכפתור נמצא במח ... 😉
ובנימה רצינית יותר: אין תרגילים שעושים פלאים, תכניס טוב טוב לראש.
רוצה גוף מעוצב היטב? תעצב אותו בעצמך.
ראשית, נשמח לדעת לאיזה ציוד כן יש לך גישה. אם אין ציוד, ויש את הכסף, תירשם למכון כושר (האפשרות המועדפת), או תקנה ציוד. אם אין כסף, או כל סיבה אחרת לקבל גישה אל ציוד טוב, תתחיל עם תרגילי התנגדות המתבססים על משקל הגוף.
תתחיל לחשוב על דרכים לשרוף קלוריות, מלבד לשבת מול המחשב ולהקליד בקשות לעזרה מול המחשב. יש לך אפשרויות רבות: הליכה, ריצה, שחייה, משחקי כדור, רכיבה על אפניים, ועוד.
לא לשכוח לבקר גם בפורום קרוספיט, כאן באתר. יש שם מידע שיכול לעניין אותך, ולהועיל (אם תהייה מספיק רציני כדי לבצע אותו).
לא לשכוח אוכל. תזונה היא מרכיב חשוב בכל תוכנית אימונים שהיא. קו המחשבה הכללי צריך להיות: כדי לחטב יותר את הגוף, צריכת המזון (על מרכיביו השונים) צריכה להיות נמוכה.
תוכל לקרוא על נושאים אלה ואחרים בפורטל של האתר, ולהתייעץ עם אנשי מקצוע מתאימים (עדיף מאוד, מאחר והם יכולים להכיר אותך פנים-מול-פנים). אולי אחד מהם יוכל לספק את כל השירותים הנדרשים ...
זו תשובה על רגל אחת. עלייך לחקור את הנושא היטב, ולבדוק יישומים מתאימים לצרכיך.
בהצלחה 😃
תודה על התשובה יש זוג משקלות 20 קילו אופנים ומכון כושר לא מוכן לקבל אותי כי אני רק בן 13
כשתבוא להירשם תדפיס את זה למנהל מכון האהבלתודה על התשובה יש זוג משקלות 20 קילו אופנים ומכון כושר לא מוכן לקבל אותי כי אני רק בן 13