הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיצוב קוביות וחזה

eldad801

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
שלום לכם: רציתי לדעת אלו תרגילים מעצבים את החזה ועושות קוביות ואיך אני עושה אחוז שומן נמוך בגוף?

abbench2.jpg

נערך לאחרונה:
תאמן את כל הגוף ותאכל הרבה (מסה(
ואז כשתיהיה אחוז שומן גבוה תעשה חיטוב ותעיף את השומן
מציע לך SS

• פותח/ת השרשור
תאמן את כל הגוף ותאכל הרבה (מסה(
ואז כשתיהיה אחוז שומן גבוה תעשה חיטוב ותעיף את השומן
מציע לך SS
אחי אני כבר שמן ואיך יודעים אם יש לי אחוז שומן גבוה ? תן לי את התןוכנית ss

שלום לכם: רציתי לדעת אלו תרגילים מעצבים את החזה ועושות קוביות ואיך אני עושה אחוז שומן נמוך בגוף?

יש כפתור שמקיים את הפעילויות הללו. לחיצה אחת, והכל דבש.

אהה, כן, הכפתור נמצא במח ... 😉

ובנימה רצינית יותר: אין תרגילים שעושים פלאים, תכניס טוב טוב לראש.

רוצה גוף מעוצב היטב? תעצב אותו בעצמך.

ראשית, נשמח לדעת לאיזה ציוד כן יש לך גישה. אם אין ציוד, ויש את הכסף, תירשם למכון כושר (האפשרות המועדפת), או תקנה ציוד. אם אין כסף, או כל סיבה אחרת לקבל גישה אל ציוד טוב, תתחיל עם תרגילי התנגדות המתבססים על משקל הגוף.

תתחיל לחשוב על דרכים לשרוף קלוריות, מלבד לשבת מול המחשב ולהקליד בקשות לעזרה מול המחשב. יש לך אפשרויות רבות: הליכה, ריצה, שחייה, משחקי כדור, רכיבה על אפניים, ועוד.

לא לשכוח לבקר גם בפורום קרוספיט, כאן באתר. יש שם מידע שיכול לעניין אותך, ולהועיל (אם תהייה מספיק רציני כדי לבצע אותו).

לא לשכוח אוכל. תזונה היא מרכיב חשוב בכל תוכנית אימונים שהיא. קו המחשבה הכללי צריך להיות: כדי לחטב יותר את הגוף, צריכת המזון (על מרכיביו השונים) צריכה להיות נמוכה.

תוכל לקרוא על נושאים אלה ואחרים בפורטל של האתר, ולהתייעץ עם אנשי מקצוע מתאימים (עדיף מאוד, מאחר והם יכולים להכיר אותך פנים-מול-פנים). אולי אחד מהם יוכל לספק את כל השירותים הנדרשים ...

זו תשובה על רגל אחת. עלייך לחקור את הנושא היטב, ולבדוק יישומים מתאימים לצרכיך.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
יש כפתור שמקיים את הפעילויות הללו. לחיצה אחת, והכל דבש.

אהה, כן, הכפתור נמצא במח ... 😉

ובנימה רצינית יותר: אין תרגילים שעושים פלאים, תכניס טוב טוב לראש.

רוצה גוף מעוצב היטב? תעצב אותו בעצמך.

ראשית, נשמח לדעת לאיזה ציוד כן יש לך גישה. אם אין ציוד, ויש את הכסף, תירשם למכון כושר (האפשרות המועדפת), או תקנה ציוד. אם אין כסף, או כל סיבה אחרת לקבל גישה אל ציוד טוב, תתחיל עם תרגילי התנגדות המתבססים על משקל הגוף.

תתחיל לחשוב על דרכים לשרוף קלוריות, מלבד לשבת מול המחשב ולהקליד בקשות לעזרה מול המחשב. יש לך אפשרויות רבות: הליכה, ריצה, שחייה, משחקי כדור, רכיבה על אפניים, ועוד.

לא לשכוח לבקר גם בפורום קרוספיט, כאן באתר. יש שם מידע שיכול לעניין אותך, ולהועיל (אם תהייה מספיק רציני כדי לבצע אותו).

לא לשכוח אוכל. תזונה היא מרכיב חשוב בכל תוכנית אימונים שהיא. קו המחשבה הכללי צריך להיות: כדי לחטב יותר את הגוף, צריכת המזון (על מרכיביו השונים) צריכה להיות נמוכה.

תוכל לקרוא על נושאים אלה ואחרים בפורטל של האתר, ולהתייעץ עם אנשי מקצוע מתאימים (עדיף מאוד, מאחר והם יכולים להכיר אותך פנים-מול-פנים). אולי אחד מהם יוכל לספק את כל השירותים הנדרשים ...

זו תשובה על רגל אחת. עלייך לחקור את הנושא היטב, ולבדוק יישומים מתאימים לצרכיך.

בהצלחה 😃
תודה על התשובה יש זוג משקלות 20 קילו אופנים ומכון כושר לא מוכן לקבל אותי כי אני רק בן 13

תודה על התשובה יש זוג משקלות 20 קילו אופנים ומכון כושר לא מוכן לקבל אותי כי אני רק בן 13

אם משקל המשקוליות קבוע, הן לא תעזורנה לך. אם המשקל ניתן להרכבה, הדיון יתפתח בכיוון אחר.

אני מציע בחום שתבקר בפורום הקרוספיט שלנו. תחקור אותו לעומק (ואני מתכוון לזה), אני חושב שהוא יענה על צרכייך. מנהלת הפורום המדובר (וכמובן כל מומחי האתר המקברים שם), תשמח לעזור לך בעניין האימונים.

פורום התזונה שלנו ירחיב את אופקייך בעניין החיטוב (אני מציע שתריץ חיפוש עם המלה הזו באתר).

בהצלחה. 😃

כשתבוא להירשם תדפיס את זה למנהל מכון האהבל

קבצים מצורפים

• תקנותמכוניהכושר2008.doc
    KB 65.5 · צפיות: 201
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית