הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לטפל בקלפטומן שגנב לי את הנעלי AdiPower שלי???

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
אז כמו שמובן מהכותרת, נגנבו לי ביום ראשון שבוע שעבר נעלי AdiPower האהובות והיקרות לי מאוד.😭
ההנהלה של החדר כושר ואני חושדים בבחור עם קלפטומניה שנתפס פעמים מספר על גניבה ואף הושעה ממכון אחר בעיר בעקבות כך.
השאלה האם לפנות למשטרה או שהיא לא תתיחס בעקבות המחלה שלו? ואם לא, ישנה דרך אחרת (בתחום החוקי 🥷 ) להחזיר את זה?

תפיץ בחדר כושר שיש לך בעיות של פטריות או מחלת עור ברגליים ושזה מדבק..
שעה וחצי הנעל חוזרת אליך..

סתם האם יש מצלמות בחדדר כושר?
בגדול אתה יכול להתלונן עליו במשטרה אבל קח בחשבון שאם זה לא הוא זה יהיה לא נעים.

לדבר איתו??
הבן אדם חולה, בדר"כ קלפטומניה נובעת מהפרעה אחרת- דיכאון וכו'.
תנסה להסביר לו שאתה לא רוצה לערב משטרה, ולכן פנית אליו ואם זה לא יעזור אתה תאלץ להתלונן. תהיה טיפה תקיף שיבין שאתה רציני אבל אל תשבור תבן אדם

זה נגנב בתוך המלתחות, ההנהלה ביטלה לו את המנוי....הוא אוהב לצרוח ולצעוק בלי הבחנה (כמובן אף פעם לא התרגשתי מזה)
אליחי כשאתה מגיע היום תפנה לקבלה, שייתנו לך את כל הפרטים עליו

בגלל זה אתה צריך לעבור לפמילי. תמיד אני שוכח נעליים/רצועות ידיים ומחזירים לי
חוץ מזה שעם הריח שהנעליים שלי מפיצות, אף אחד לא גונב אותם 👹

א. תגנוב בחזרה.
ב. אם זה מתועד פשוט תגיד לו שזה מתועד ואתה יודע שזה אצלו, אין צורך לערב משטרה.

אם הוא באמת קליפטומן, כנראה שאין לו מושג שהוא גנב לך את זה, היה איתי קליפוטמן ביחידה בצבא, שהיה גונב ממני דברים הזויים, כשהייתי בא אליו שואל אותו למה הוא גנב לי הוא היה אומר שאין לו מושג על מה אני מדבר, בזמן שמה שהוא גנב לי מונח לו על השידה בחדר, גם אם הייתי מרביץ לו זה לא היה עוזר, הוא הצטער בפני אלפי פעמים, כשהוא עזב את היחידה והתקשרתי אליו, והוא אמר לי שהוא קליפטומן ושהוא לא רצה שאנשים ידעו (כאילו שלא ידענו אבל לא נורא)

הוא יכול לקחת את הנעליים שלך ולהחזיק אותם ביד עד האוטו, לזרוק אותם שם ולא לשים לב בכלל שהוא לקח אותם, ואז לשאול אחרי שבוע מאיפה הנעליים האלו הגיעו לאוטו.

לדעתי אין מה לדבר איתו, פנה למשטרה.

המשטרה לא תעשה כלום לגבי נעלי ספורט גנובות. בטח אם אין לך צילום.
תיגש אליו ותגיד שראו אותו לוקח את הנעליים, תבקש אותן בחזרה כי הן חשובות לך לאימונים. ותגיד שאתה לא רוצה לסבך אותו עם המשטרה.
מעבר לזה, באסה

המשטרה לא תעשה עם זה כלום.

מה שאני הייתי עושה זה מבקש פרטים עליו מהמכון, אם יש להם מגורים זה מעולה. אם לא תחפש, גם אליו הביתה ותדרוש חזרה את הנעליים. אם הוא מוכן לתת מצויין, אם לא - כנס אליו הביתה ותחפש אותם עד שתמצא אותם ותצא איתם משם.
שני הסנט שלי...

המשטרה לא תעשה עם זה כלום.

מה שאני הייתי עושה זה מבקש פרטים עליו מהמכון, אם יש להם מגורים זה מעולה. אם לא תחפש, גם אליו הביתה ותדרוש חזרה את הנעליים. אם הוא מוכן לתת מצויין, אם לא - כנס אליו הביתה ותחפש אותם עד שתמצא אותם ותצא איתם משם.
שני הסנט שלי...
איזו עצה מצוינת... אם במקרה הוא תפס אותך בבית תפוס סכין מטבח ושסף את גרונו.

נכון, כי להתלונן למשטרה/לבקש ממנו יפה יחזיר לו את הנעליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית