הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לטפל בקלפטומן שגנב לי את הנעלי AdiPower שלי???

1.תלמד לשמור על הציוד שלך
2 תבדוק את עצמך למה לא שמרת על נעל אהובה כל כך והתייחסת אליה כאחת מן המניין
3. אתה והנהלת המכון רק חושדים ולא יודעים בוודאות

אל תעשה שטויות בגלל נעל

nnnnnnnnnnnnn מעניין אותי לגמרי איך העניים הזה ייסגר,ואיך פאקינג ניגשים למצב כזה הזוי,תעדכן אותנו !!!

יש רעיונות איך ניגשים לבנאדם שכל פעם שאני מגיע מהלימודים למכון תמיד הוא נמצא בראק שלי ואז אני צריך לחכות 10 דק' עד שהבנאדם יסיים ?

המשטרה לא תעשה עם זה כלום.

מה שאני הייתי עושה זה מבקש פרטים עליו מהמכון, אם יש להם מגורים זה מעולה. אם לא תחפש, גם אליו הביתה ותדרוש חזרה את הנעליים. אם הוא מוכן לתת מצויין, אם לא - כנס אליו הביתה ותחפש אותם עד שתמצא אותם ותצא איתם משם.
שני הסנט שלי...

אתה רואה יותר מידי CSI

הייתה לנו קליפטומנית מבוגרת במושב, כל יום הייתה באה למכולת וגונבת מוצרים, בעלה דיבר עם המוכר וכל פעם קיבל רשימה של דברים שהיא גנבה ושילם עליהם (הסכם בין הבעל למוכר).
דבר עם המשפחה שלו, אני בטוח שזאת לא פעם ראשונה.. בטוח הם יבינו וינסו למנוע שיימינג או חוסר נעימות

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות חברים. אני גיבשתי כיוון של להגיע ולדבר איתו ברגוע אם הוא מכיר או ראה במקרה את הנעליים. משם איך זה יתפתח? נתראה בפרק הבא...
@יהב
העיפו אותו מהפמילי גיי בגלל זה

תודה על העצות חברים. אני גיבשתי כיוון של להגיע ולדבר איתו ברגוע אם הוא מכיר או ראה במקרה את הנעליים. משם איך זה יתפתח? נתראה בפרק הבא...
@יהב
העיפו אותו מהפמילי גיי בגלל זה
מה מי זה אני חייב לדעת רכילותתתת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית