הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית כוח

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
upload_2016-5-16_11-8-43.png

טוב בגדול אני ממש ממש לא סגור על זה כמו שאתם רואים היא נראית לי מאוד מבולגנת וחסר זמן להתאוששות בעיקר של הגב התחתון, העניין הוא שאני בסוג של טקסס כבר המון זה ואני ממש ממש תקוע וההנחה שלי זה שאני צריך יותר נפח והשיטה הזאת כבר לא טובה לי. הדגש שאני רוצה זה על בנצ' ועל דדליפט, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה ולתת את חוות דעתו. (לא יכול להתאמן בשישי שבת לך יום מנוחה באמצע ואימון בשישי או שבת אני לא עושה)

גובה: 183
משקל גוף: 92+-
דדליפט: 215*3
סקוואט: 200*3
בנצ': 150*3 (תקוע בערך עשור)
פרס: 85*5
צ'ין אפס: 1*80

@MikeRozner @alalalal @shahar18

נערך לאחרונה:
עשית פה סלט ירקות, איך אתה מתכוון לעבוד 4 ימים ברצף עם משקלים כבדים ב4 ההרמות? ברור לך שדדליפט לדוג' יפגע למחרת בפרס?

אם יש לך 4 ימים "כבדים" מתי נשאר לך זמן לבדוק שיאים?
איך אתה מצאושש מ4 אימוני נפח בשבוע בכל התרגילים

• פותח/ת השרשור
עשית פה סלט ירקות, איך אתה מתכוון לעבוד 4 ימים ברצף עם משקלים כבדים ב4 ההרמות? ברור לך שדדליפט לדוג' יפגע למחרת בפרס?

אם יש לך 4 ימים "כבדים" מתי נשאר לך זמן לבדוק שיאים?
איך אתה מצאושש מ4 אימוני נפח בשבוע בכל התרגילים
א. תודה רבה על התגובה!
ב. כן עשיתי פה סלט והבנתי את זה מהר מאוד וירדתי מזה (פרסמתי פה מהר מדי)
ג. כן אני מודע לזה ואני מחפש דרך להוסיף נפח משמעותית אבל כרגע אשאר עם 4 פעמים בשבוע של עליון\תחתון ופשוט אוסיף נפח

ולגבי שיאים פחות מעניין אותי לבדוק, כל עוד יש התקדמות זה בסדר. שיאים תמיד אפשר לנוח קצת ולבדוק

כן אני מודע לזה ואני מחפש דרך להוסיף נפח משמעותית אבל כרגע אשאר עם 4 פעמים בשבוע של עליון\תחתון ופשוט אוסיף נפח

רעיון מעולה, כדאי את הנפח להוסיף באחוזים לא גבוהים

• פותח/ת השרשור
רעיון מעולה, כדאי את הנפח להוסיף באחוזים לא גבוהים
כן ברור לי, תודה.

רציתי נואשות להגיע ל3 אימוני Upper body בשבוע כי באמת הבנצ' שלי תקוע. אבל כנראה שזה לא יתאפשר בתקופה הקרובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית