עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להמשיך לטקסס, אין שום סיבה לעבור להתקדמות חודשית אלא אם התכנון הוא התקדמות איטית יותר לטווח זמן ארוך יותר.
התייחסתי לתוכן הפוסט שלו ולא לכותרת.הוא מחפש התקדמות דו חודשית לא חודשית
כמו הרוטציה שיש בין בנץ לפרס בטקסס זה דו חודשי
ולא נמליץ בטח לעבור ישר מזה להתקדמות חודשית, תודה.
התייחסתי לתוכן הפוסט שלו ולא לכותרת.
שים לב מה הוא כתב-
בעצם, אני רק בתחילת המדקאו, סתם מעניין אותי לראות איך נראות תוכניות עם התקדמות דו חודשית, אם יש כאלה.התייחסתי לתוכן הפוסט שלו ולא לכותרת.
שים לב מה הוא כתב-
כמו שאייל אמר, הרוטציה (אם בוחרים לעשות אותה) בטקסס בין הפרס לבנץ' מהווה התקדמות דו חודשית למשל.בעצם, אני רק בתחילת המדקאו, סתם מעניין אותי לראות איך נראות תוכניות עם התקדמות דו חודשית, אם יש כאלה.
ורגליים ?כמו שאייל אמר, הרוטציה (אם בוחרים לעשות אותה) בטקסס בין הפרס לבנץ' מהווה התקדמות דו חודשית למשל.
צודק, לי נגיד נוח מאוד עם הלחיצת חזה במדקאו, כנראה אמשיך עם זה. תגיד ה531 BBB אמור להתאים כאילו גם לפיתוח גוף ? מה הקטע שלו ?כל מקרה לגופו, תלוי אם נתקעת, איפה נתקעת וכו'.
אנשים רצים כאן על אוטומט אסאס -> מדקאו -> טקסס -> 531 וכו'
לדעתי אחרי שממצים תוכנית בסיסית למתאמן בינוני~ כמו טקסס / מדקאו - הגיע הזמן להתחיל לחשוב להתאים (קצת) אישית לפי המתאמן עצמו.
כל היופי בתכניות הפשוטות האלו שהן מתאימות לכולם, אבל באיזשהו שלב זה מפסיק להיות ככ מתאים לכולם.
למה מדקאו לפני טקסס?כל מקרה לגופו, תלוי אם נתקעת, איפה נתקעת וכו'.
אנשים רצים כאן על אוטומט אסאס -> מדקאו -> טקסס -> 531 וכו'
לדעתי אחרי שממצים תוכנית בסיסית למתאמן בינוני~ כמו טקסס / מדקאו - הגיע הזמן להתחיל לחשוב להתאים (קצת) אישית לפי המתאמן עצמו.
כל היופי בתכניות הפשוטות האלו שהן מתאימות לכולם, אבל באיזשהו שלב זה מפסיק להיות ככ מתאים לכולם.
שניהם התקדמות שבועית, בטקסס אפשר לעשות רוטציה בין בלחיצותלמה מדקאו לפני טקסס?
ההתקדמות במדקאו לא אמורה להיות איטית משל טקסס?
אז מה אתה ממליץ למי שיש לו 75 בנץ לחמישיות ולא מתקדם בסס?מישהו צריך לרשום את זה: רוב האנשים לא יצטרכו תכניות מעבר לתכניות נפח עם התקדמות שבועית(מקסימום עושים סבבים של מספר חזרות שונה בכל 4-5 שבועות ואפשר לשבור שיאים במשך המון זמן).
לאחרונה צצה תופעה מוזרה בקרב מתאמני כח כפי שקרה בבילדינג: חושבים שהתכנית היא זו שעושה את ההתקדמות וממהרים לרוץ ולהוסיף תכניות לרזומה. יוצא שאנשים עם בנץ 75 קילו לחמישיות מתחילים לעבוד "במתכונת טקסס" או שמגיעים לסינגל דדליפט של 170 ומתחילים לשחק בוריאציות של פנדלי ואחר כך 531 ואז אולי סמולוב יעזור או שייקו.
באימוני כח חשובה הסבלנות וחשוב התכנון לאורך זמן.
תראה לי אדם שעשה 2 תכניות כח ומיצה אותן בצורה נכונה ואראה לך אדם שיודע טוב מאוד מה לעשות בעתיד.
למתאמן ממוצע, אחרי SS שהלחיצות לא בשמיים - לאיזה תוכנית היית ממליץ לעבור?מישהו צריך לרשום את זה: רוב האנשים לא יצטרכו תכניות מעבר לתכניות נפח עם התקדמות שבועית(מקסימום עושים סבבים של מספר חזרות שונה בכל 4-5 שבועות ואפשר לשבור שיאים במשך המון זמן).
לאחרונה צצה תופעה מוזרה בקרב מתאמני כח כפי שקרה בבילדינג: חושבים שהתכנית היא זו שעושה את ההתקדמות וממהרים לרוץ ולהוסיף תכניות לרזומה. יוצא שאנשים עם בנץ 75 קילו לחמישיות מתחילים לעבוד "במתכונת טקסס" או שמגיעים לסינגל דדליפט של 170 ומתחילים לשחק בוריאציות של פנדלי ואחר כך 531 ואז אולי סמולוב יעזור או שייקו.
תראה לי אדם שעשה 2 תכניות כח ומיצה אותן בצורה נכונה ואראה לך אדם שיודע טוב מאוד מה לעשות בעתיד.
קראתי באתרי טקסס שזה תוכנית בערך לכל החיים למתאמן הרגיל. אני גם עושה אותה בערך שנה +- ואני יודע שאני לא מיציתי אותה בכלל. בעיקר בגלל שמילואים מחלות או תקופות חיטוב לוקחים אותי כמה צעדים אחורה. אפילו לא הגעתי למצב שאני משחק אם מס' חזרות.מישהו צריך לרשום את זה: רוב האנשים לא יצטרכו תכניות מעבר לתכניות נפח עם התקדמות שבועית(מקסימום עושים סבבים של מספר חזרות שונה בכל 4-5 שבועות ואפשר לשבור שיאים במשך המון זמן).
לבדוק למה הוא לא מתקדםאז מה אתה ממליץ למי שיש לו 75 בנץ לחמישיות ולא מתקדם בסס?
טקסס או כל תכנית אחרת שתתן נפח גבוה לפלג גוף העליון(כולל 531 לדוג')למתאמן ממוצע, אחרי SS שהלחיצות לא בשמיים - לאיזה תוכנית היית ממליץ לעבור?
בדיוקקראתי באתרי טקסס שזה תוכנית בערך לכל החיים למתאמן הרגיל. אני גם עושה אותה בערך שנה +- ואני יודע שאני לא מיציתי אותה בכלל. בעיקר בגלל שמילואים מחלות או תקופות חיטוב לוקחים אותי כמה צעדים אחורה. אפילו לא הגעתי למצב שאני משחק אם מס' חזרות.
צעיר.רוב האנשים לא יצטרכו תכניות מעבר לתכניות נפח עם התקדמות שבועית
טקסס שזה תוכנית בערך לכל החיים למתאמן הרגיל
מה הסיבה שאחרי SS ממליצים לעבור למדקאו ולא ישר לטקסס ? (מדבר על סקוואט ודדליפט) הרי שתיהם עם התקדמות שבועיתלבדוק למה הוא לא מתקדם
טקסס או כל תכנית אחרת שתתן נפח גבוה לפלג גוף העליון(כולל 531 לדוג')