הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעות בפרס ובלחיצת חזה בSS

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
אחרי שבועיים וחצי ונתקעתי כבר חודש בתוכנית.
פרס נתקעתי על .42.5
לחיצת חזה נתקעתי 60.
עשיתי ריסט 1 אבל לא עזר.
לא מבין איך נתקעתי בשלב כל כך מוקדם!
משקל גוף 66 על גובה 1.73
עולה חצי קילו בשבוע. עם 400-500 קלוריות מעל התחזוקה.
הוספתי מקבילים 2 סטים 8-12 חזרות אתם חושבים זה יעזור?
@stitch
@White Walker
@SmokingSnake
@Beast and cheat

SmokingSnake
Beast and cheat
אני זוכר רשמתם שSS זאת תוכנית של עליית קילו בשבוע ו1000 קלוריות מעל התחזוקה.
ואם לא מגיעים לזה מומלץ לעבור לתוכנית אחרת.
האם זה נכון גם לאנשים שמרימים את המשקלים הנמוכים שרשמתי למעלה או לאנשים שכבר הגיעו לרמה יותר גבוהה? נגיד מהחודש החמישי או השישי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. כמה אתה נח בין סט לסט?
2. כמה משקל הוספת כל אימון?
בסקוואט מתקדם בסדר 2.5 כל אימון, חוץ מימים שמרגיש שהרגליים עדיין תפוסות ועושה מנוחה באמצע השבוע.
צ'ין אפ מתקדם כל אימון ב1.25 קילו.
אבל לחיצת חזה ופרס תקוע.
בין החזרות של הסקוואט נח 4-5 דקות. כנל לגבי הדדליפט.
לחיצת חזה ופרס נח 3 דקות.
מעלה 4 סוגרים כל אימון (800 גרם בכללי) בפרס ובלחיצת חזה.

נערך לאחרונה:
1. כמה אתה נח בין סט לסט?
2. כמה משקל הוספת כל אימון?
תן לי לנחש מה אתה הולך לענות לבחור,
בין החזרות של הסקוואט נח 4-5 דקות. כנל לגבי הדדליפט.
לחיצת חזה ופרס נח 3 דקות
תנוח יותר, 3 דקות זה מעט, 6-7 דקות לפחות.

שאלה שלישית:
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?

@Beast and cheat נו צדקתי?? 😃

תנוח יותר בין סטים, ותתאזר בסבלנות. כשמשקל הגוף יעלה ותצבור שריר, גם הלחיצות ישתפרו.

• פותח/ת השרשור

שאלה שלישית:

6-7 דקות על לחיצת חזה ופרס ובמשקלים כאלה?
אני אנסה אבל לא מאמין שיעזור. מה שכן אולי יש בזה הגיון מכיוון שבראשון אני מצליח לסגור 5, אבל בשני זה רק 4 ובשלישי זה בדרך כלל 3-4.
לגבי הקלוריות רשמתי למעלה "400-500 קלוריות מעל התחזוקה" אולי זה לא מספיק כבר לSS במשקלים כאלה בדיחתיים?
כי העניין הוא שהיום בבוקר קמתי רעב אחרי שאתמול אכלתי 500 מעל התחזוקה. ואני לא מצליח להבין אם זה בגלל שפשוט 500 קלוריות כבר לא מספיק לי להתאוששות או שזה בגלל שדחפתי צ'יפס וזה נחשב לקלוריות ריקות(אל תדאגו הגעתי ל2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף).

6-7 דקות על לחיצת חזה ופרס ובמשקלים כאלה?
אני אנסה אבל לא מאמין שיעזור. מה שכן אולי יש בזה הגיון מכיוון שבראשון אני מצליח לסגור 5, אבל בשני זה רק 4 ובשלישי זה בדרך כלל 3-4.
לגבי הקלוריות רשמתי למעלה "400-500 קלוריות מעל התחזוקה" אולי זה לא מספיק כבר לSS במשקלים כאלה בדיחתיים?
כי העניין הוא שהיום בבוקר קמתי רעב אחרי שאתמול אכלתי 500 מעל התחזוקה. ואני לא מצליח להבין אם זה בגלל שפשוט 500 קלוריות כבר לא מספיק לי להתאוששות או שזה בגלל שדחפתי צ'יפס וזה נחשב לקלוריות ריקות(אל תדאגו הגעתי ל2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף).
התגובה הייתה כי אלו שלושת השאלות של מארק ריפטו כשמישהו נתקע (בזמן 1:02:00)

• פותח/ת השרשור

שאלה שלישית:

הבנתי לגבי המנוחה, יתוקן
למרות שאם עשיתי סט ראשון 4 חזרות,אז אין סיכוי שאעשה סט שני 5 חזרות גם אם נחתי 30 דקות.
הפתרון הזה כנראה יהיה טוב לאנשים שעושים 5 חזרות בהתחלה 4 חזרות בפעם השניה ו3 חזרות בפעם השלישית אני מניח.

לגבי התזונה לא ענית לי. אני חושב שאם אתחיל לאכול 800 מעל הRMR אני יעלה קילו בשבוע ואז אשמין.
הגוף שלי מרגיש רעב ב500 מעל הניטרלי בגלל שאני אוכל הרבה פחמימות ושומנים או בגלל שהגוף צריך עוד קלוריות בשביל התאוששות?
והאם זה יתכן שבמשקלי עבודה האלה צריך להגיע ל800 מעל הRMR עם עלייה של קילו בחודש?

• פותח/ת השרשור

שאלה שלישית:

צדקת
נחתי 6 דקות וזה עבד 🤩
על הסקוואט צריך לנוח 10 דקות ?

צדקת
נחתי 6 דקות וזה עבד 🤩
על הסקוואט צריך לנוח 10 דקות ?
תנוח כמה שאתה צריך כדי להתאושש כמו שצריך מהסט ולהיות מוכן לסט הבא, יש עיניין של התנסות כדי להרגיש מתי להכנס לסט הבא

במנוחות קצרות ברור שתיתקע גם אם אלה לא המשקלים הכי גבוהים שיכלת להשיג בSS, תנוח כמה שצריך אל תילחץ אם אתה מרגיש צורך לנוח 7 דקות בין כל סט של בנץ' או אוברהד פרס.
בדומה לתזונה, שינה וטכניקה שאלה דברים בשליטתך גם המנוחה בין סטים מתלווה לדברים אלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית