הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצות חלשות (ביחסית למשיכות)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
הבנץ' פרס שלי מאוד חלש ביחסית לסקואט והדדליפט שלי , גם הפרס יחסית נמוך
דדליפט : 160X5
סקואט : 125X5
פרס: 52.5X5
בנץ' : 82.5X5

מה אני עושה עם הלחיצות ? יש לכם כמה טיפים ? (זה לא עניין של טכניקה)

באיזו תוכנית אתה? כמה זמן אתה מתאמן? מה המ.ג? מי מו מה. אתה לא נותן מספיק נתונים.

• פותח/ת השרשור
א. למה ABCDE?
ב. אתה מצפה לשפר את המשקלים שלך בחיטוב?
ג. ביחס למ.ג שלך יש לך משקלים מעולים.
לא מצפה לשפר תמשקלים בחיטוב , פשוט איתם סיימתי את המסה ואני כל המסה עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל, ABCDE בגלל שככה אני מקבל פרופורציות מעולות לגוף שלי וזה עובד מצוין, מבחינת מורכבים , בכולם אני נותן כבד לעצימות נמוכה ואז מחפה במבודדים בנפח , אני מנסה לשמור על המשקלים שלי בחיטוב לפחות עד המסה הבאה וזה למה אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?
אחרי החיטוב במסה אני מתחיל SS , מה אתה אומר SS או טקסס ללחיצות ?

התכנונים שלי לסוף המסה הבאה זה

דדליפט : 180X5
סקואט: 140X5
בנץ: 100X5 (אני יודע שזה לא יקרה אבל אני ממש ממש שזה יקרה)
פרס : 60X5
ותודה רבה 😃

לא מצפה לשפר תמשקלים בחיטוב , פשוט איתם סיימתי את המסה
אז עכשיו זה לא הזמן לבוא בטענות. תסיים את החיטוב ואז תתחיל לשפר את הלחיצות שלך.
עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל
באיזו תוכנית עבדת לפני כן?
ABCDE בגלל שככה אני מקבל פרופורציות מעולות לגוף שלי וזה עובד מצוין, מבחינת מורכבית , בכולם אני נותן כבד לעצימות נמוכה ואז מחפה במבודדים בנפח , אני מנסה לשמור על המשקלים שלי בחיטוב לפחות עד המסה הבאה וזה למה אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?
ABCDE נשמעת לי כמו הדבר האחרון שהייתי עושה בחיטוב.
FBW נשמע הרבה יותר רלוונטי.
אחרי החיטוב במסה אני מתחיל SS , מה אתה אומר SS או טקסס ללחיצות ?
לדעתי- טקסס. אבל לא ברור לי מה העבר שלך באימונים.

• פותח/ת השרשור
אז עכשיו זה לא הזמן לבוא בטענות. תסיים את החיטוב ואז תתחיל לשפר את הלחיצות שלך.

באיזו תוכנית עבדת לפני כן?

FBW נשמע הרבה יותר רלוונטי.

לדעתי- טקסס. אבל לא ברור לי מה העבר שלך באימונים.
התחלתי FBW עברתי לAB אחרי זה ABC ומשם עברתי לABCDE כי לא אהבתי את החלוקה של ABCD
התחלתי FBW עברתי לAB אחרי זה ABC ומשם עברתי לABCDE כי לא אהבתי את החלוקה של ABCD
אני מחפש תוכנית כללית שתשפר לי את המורכבים

התכנונים שלי לסוף המסה הבאה זה

דדליפט : 180X5
סקואט: 140X5
בנץ: 100X5 (אני יודע שזה לא יקרה אבל אני ממש ממש רוצה שזה יקרה)
פרס : 60X5

אין בזה שום הגיון, אבל זה כבר העבר.

אני משער שאתה לא בעניין של כוח, כן? אתה יותר בכיוון הבילדינג?

בלי קשר, כפי שכבר אמרתי, לדעתי תשנה את התוכנית הקיימת לFBW ולאחר החיטוב תעבור לטקסס.

• פותח/ת השרשור
אין בזה שום הגיון, אבל זה כבר העבר.

אני משער שאתה לא בעניין של כוח, כן? אתה יותר בכיוון הבילדינג?

בלי קשר, כפי שכבר אמרתי, לדעתי תשנה את התוכנית הקיימת לFBW ולאחר החיטוב תעבור לטקסס.
בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותית

בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותית
אין בעיה, אז תעשה את מה שאמרתי.
ABCDE פשוט לא יעילה בשום צורה, גם בחיטוב וגם במסה. (אלה אם כן אתה מתכנן על סייקלים)
בהצלחה. 😃

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, אז תעשה את מה שאמרתי.
ABCDE פשוט לא יעילה בשום צורה, גם בחיטוב וגם במסה. (אלה אם כן אתה מתכנן על סייקלים)
בהצלחה. 😃
אז אתה אומר ללכת על FBW עכשיו ובמסה לעבור לטקסס ? אתה חושב שטקסס תשפר משמעותית את הלחיצות שלי ?גם אם אני הולך על מסה נקייה של פלוס קלורי של 350-500 ? ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?

הבנץ' פרס שלי מאוד חלש ביחסית לסקואט והדדליפט שלי , גם הפרס יחסית נמוך

מה אתה אומר SS או טקסס ללחיצות ?
טקסס יעשה לך טוב ללחיצות.

בתכלס גם ה 531 זה סוג של ABCD אם חושבים על זה.

אז אתה אומר ללכת על FBW עכשיו ובמסה לעבור לטקסס ? אתה חושב שטקסס תשפר משמעותית את הלחיצות שלי ?גם אם אני הולך על מסה נקייה של פלוס קלורי של 350-500 ? ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?
כן, תעבוד טקסס על כל התרגילים המרוכבים, לא רק על הלחיצות.
אז? 😕

טקסס יעשה לך טוב ללחיצות.

531 היא יותר כמו a1b1a2b2 מאשר abcd כי אתה עובד 2 אימוני עליון ו1 תחתון. זה לא שאתה עושה בסקוואט רגליים, בדדליפט גב ובטן, בבנץ חזה ובפרס ידיים כתפיים ואז זה יותר דומה לabcd

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית