הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט העלאת מסה

קורל ביטון

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי, אני בת 21 שוקלת 58, מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר במשך שנה
אשמח לתפריט או ייעוץ..

היי קורל 😃
תפריט זה משהו שבדרך כלל משלמים עליו, אם את מעוניינת בייעוץ מקצועי יש לך פה באתר את מייק שיכול לבנות לך תפריט מותאם למטרות שלך, ותוכנית אימונים מתאימה (בתשלום כמובן).
מעבר לזה, את יכולה לקרוא את המאמר שמדבר על עלייה במסה, לקרוא איך את אמורה להרכיב תפריט, ולנסות לבנות לעצמך בעזרת מחשבון קלוריות באינטרנט.
בקצרה- את אמורה להיות במאזן קלורי חיובי כדי לעלות במסה.
או להיות בגירעון קלורי אם המטרה שלך היא חיטוב.
בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: Tom
היי קורל 😃
תפריט זה משהו שבדרך כלל משלמים עליו, אם את מעוניינת בייעוץ מקצועי יש לך פה באתר את מייק שיכול לבנות לך תפריט מותאם למטרות שלך, ותוכנית אימונים מתאימה (בתשלום כמובן).
מעבר לזה, את יכולה לקרוא את המאמר שמדבר על עלייה במסה, לקרוא איך את אמורה להרכיב תפריט, ולנסות לבנות לעצמך בעזרת מחשבון קלוריות באינטרנט.
בקצרה- את אמורה להיות במאזן קלורי חיובי כדי לעלות במסה.
בהצלחה 😃

חחחחחחחחח איזה מצחיקה את - ישר דוחפת למסה, איך את יודעת שהיא צריכה מסה ? ואם הגובה שלה 1.50 ?

היי, אני בת 21 שוקלת 58, מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר במשך שנה
אשמח לתפריט או ייעוץ..

היי קורל ברוכה הבאה לפורום

כמו שספיר כבר ציינה יש את הייעוץ האישי בפורום בתשלום

ויש לך את האפשרות של פשוט להישאר בפורום לקרוא ללמוד וליישם.

יש מספיק כתבות בפורטל בנושאי תזונה ואימונים רק צריך רצון לקרוא אותם וגם לשאול שאלות.

בכל מקרה כמה דברים שדי חסרים לנו - מה הגובה שלך ? מהי תכנית האימונים שלך(תרשמי את התכנית המלאה עם תרגילים, סטים וחזרות) ?

נסי לרשום בערך מה את אוכלת ? ושאלה אחרונה חביבה - מה המטרה שלך ? מסה או חיטוב ?

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* איזה מצחיקה את - ישר דוחפת למסה, איך את יודעת שהיא צריכה מסה ? ואם הגובה שלה 1.50 ?

וואי לא יודעת למה הייתי בטוחה שהיא רשמה מסה:blush:
תוקן 😃
@oz25
חוזרת בעצמי חחח אני רואה שהיא כן רשמה מסה!!! בכותרת. ידעתי:s85:

וואי לא יודעת למה הייתי בטוחה שהיא רשמה מסה:blush:
תוקן 😃
@oz25
חוזרת בעצמי חחח אני רואה שהיא כן רשמה מסה!!! בכותרת. ידעתי:s85:

טוב בסדר ניצחת

Back
למעלה תחתית