הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחיף, מתחיל באימונים ביתיים, מבקש עזרה.

maoraver

משתמש מתחיל
104
3
נק' מוניטין:
6
104
3
שלום לכולם. אני חדש כאן, חיפשתי בגוגל פורום כושר והגעתי לכאן ואני מקווה שתעזרו לי.
אז ככה...
אני בן 19, חייל. הגובה שלי הוא 1.90 ואני שוקל באיזור ה70.
אין לי זמן לחדר כושר וגם אין לי כסף לזה לצערי, אבל אני כן מעוניין באימון ביתי. יש לי 2 משקולות יד שיכולות להגיע מ2.5 קילו ל7.5 קילו ובנוסף משקולת חזה אחת ארוכה שיכולה להגיע מ10 קילו ל20 קילו.
בנוסף להכל, למרות שאני שחיף יש לי בטן תחתונה שממש מציקה לי וגם על זה אני רוצה לעבוד.
אז על מה שאני רוצה לעבוד בבית זה:
1)יד קדמית
2)יד אחורית
3)בטן תחתונה
4)כתפיים

זהו, 4 דברים שאני יודע שיהיה לי ממש קשה לחטב בעבודה בבית, אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע ואני ממש אשמח לעזרתכם ולעצתכם.
תודה מראש!

היי וברוך הבא לפורום 😃
הגעת למקום הנכון.

הבעיה שלך כנראה היא לא חיטוב אלא מסת שריר. אתה שוקל מעט מאוד לגובה שלך ולכן הגיוני שתיווצר בטן תחתונה כזאת שמציקה בגלל מחסור בשרירים ולא עודף שומן (בפועל המחסור בשריר מתבטא באחוז שומן גבוה)

לכן הפתרון שלך יהיה העלאה במסת השריר. ללא חדר כושר זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.
הפתרון הריאלי הוא לאכול נייטרלי ולהתאמן כמה שאפשר על כוח, וכשתשתחרר תתחיל להתאמן בחד"כ

• פותח/ת השרשור
היי וברוך הבא לפורום 😃
הגעת למקום הנכון.

הבעיה שלך כנראה היא לא חיטוב אלא מסת שריר. אתה שוקל מעט מאוד לגובה שלך ולכן הגיוני שתיווצר בטן תחתונה כזאת שמציקה בגלל מחסור בשרירים ולא עודף שומן (בפועל המחסור בשריר מתבטא באחוז שומן גבוה)

לכן הפתרון שלך יהיה העלאה במסת השריר. ללא חדר כושר זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.
הפתרון הריאלי הוא לאכול נייטרלי ולהתאמן כמה שאפשר על כוח, וכשתשתחרר תתחיל להתאמן בחד"כ

אהלן, תודה רבה 😃
אני באמת לא מבין בזה אז לא אתבייש לשאול. איך אני מעלה מסת שריר ומוריד את אחוזי השומן? או שהעלאת מסת שריר מורידה ישר את השומן?
איך הדבר מתבצע? מה צריך לעשות בשביל זה? נניח ואני כן ארשם לחדר כושר לדוגמה, או שכרגע באימון ביתי, מה צריך לעשות?

אני באמת לא מבין בזה אז לא אתבייש לשאול.
אין מה להתבייש.
אני מצרף לך קישור למאמר שיפתור לך הרבה שאלות, מוזמן לעבור עליו ולשאול שאלות עליו לאחר מכן אם משהו לא יענה

חמישה תרגילים שכל מתאמן צריך ללמוד וכל מאמן צריך לדעת ללמד - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

Back
למעלה תחתית