הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט + בנץ' + שאלה בנוגע לפציעה + דדליפט שאלה

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
רוב אנשי הפורום כבר מכירים אותי כמי שנפצע כל הזמן , חזרתי אחרי 3 חודשים. ( מי שרוצה , שיבדוק באשכולות שלי , הכל בפורום פציעות על גב וכתף )
עברתי מיפוי עצמות , אמרו לי שהכל תקין , אבל.
מיום ראשון התחיל להיות לי כאבים בכל הגוף ( באימון הראשון ביום ראשון ) , כמובן שציפיתי כי לא התאמנתי הרבה זמן , אבל היום ציפיתי שפחות יכאב ועדייין.
נגיד תמיד הייתי מרים כזה את היד כמו בהרמות ידיים למעלה ישר ( לבדוק תכתף הקדמית ששם היה לי דלקת , אם שאני מגיע למעלה יש כאבים , זה אומר שיש דלקת , וגם עכשיו זה היה ככה... עשיתי גם לגב כזה כמו שאני עם רגליים ישרות ואני מתכופף למטה עם הגב , היה לי טיפה כאבים בגב התחתון ששם היה פציעה... )
יכול להיות שהמיפוי טועה ועדיין יש לי פציעה??? או שזה פשוט כי עדיין לא התאוששתי וזה אימון שני בלבד.
יש גם פרס , אבל טכניקה לא משהו ומה שהכי מבאס זה שאפילו מוט ריק מרגיש לי כבד , כל מה שאז הרמתי בקלות מרגיש לי כבד ממש עכשיו 😭 ( חוץ מסקוואטים שזה הכי חשוב ).
סקוואט :

איך הטכניקה? אני יודע שיהיה לי משקל יותר כבד הברכיים יברחו , אבל מה אני יעשה , אני כל הזמן נפצע אז מעכשיו אני יעשה אפילו משקל קל העיקר לא להיפצע...

בנץ' 1 :

בנץ' 2 :

בקשר לבנץ' , למה אני לא מצליח ליישר את היד? אני מרגיש בזמן הלחיצה שזה ישר ועדיין לא ישר בסרטון 😭

פרס :

לא משנה השאלה שרציתי לשאול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו יכול להתייחס לשאלה שלי? הבנץ' היה טוב? אני מעלה עוד סרטונים בקרוב
ועוד משהו , המיפוי שעברתי , לא כזה אמין לדעתי :( :( :(
מה זה הדבר הזה??? המיפוי שעברתי היה תקין , פתאום עכשיו באימון שלישי , אני עושה פרס , סט ראשון סבבה , סט שני , חזרה 4 - 5 מרגיש כאב בכתף... אז עצרתי תאימון.
מה הם רציניים? :( :( :( אפילו עם טכניקה נכונה ומשקל הכי נמוך , דלקת...

ייעוץ : איך אני יכול להתאמן בלי דלקת? 😭 😭 😭 אני כבר שנתיים מתאמן בלי תוצאות אפילו בגלל כל הפציעות האלו , כמה פעמים הגעתי למשקלים ענקיים ואז אני נפצע , עכשיו אפילו משקל הכי קל אני נפצע 😭 😭 😭
טכניקה אני יערוך שיעלה , זה ייקח כמה זמן
דרך אגב התוכנית שלי ( למי שישאל ) :
סקוואט 3-8 ( בנתיים עושה משקל קל לטכניקה )
כפיפות ברכיים 2-8 ( אני עושה את זה בנוסף לסקוואט כי הסקוואט לא כזה קשה , אז כדי שיהיה לי טיפה עבודה ברגליים )
בנץ' פרס 3-8 ( מוט ריק - טכניקה )
מתח 2-5 לצערי , אני לא מצליח יותר מ2 מתח כרגע , אני מעלה עד שאני מגיע ל-5 ושאני יגיע ל-5 אני יעשה 5X3
הייפראקסטנשן בכסא רומי 5-15 ( לגב התחתון - לחזק פחות או יותר , רק משקל גוף )
פרס 3-8
כפיפות מרפקים 2-10
מקבילים צר ( לצערי אז זה היה עושה לי תמיד כאבים בכתף וכנראה שגם עכשיו , אימון שעבר גם עשה לי ) 2-8 ( כרגע 3 מצליח כי זה ממש מפעיל לחץ על הכתף לא יודע... )

סקוואט 1 :

סקוואט 2 :

סקוואט 3:

בנץ' 1:

בנץ' 2:

בקשר לבנץ' , עשיתי יותר הקשתה טיפה , איך זה?

אה ועוד משהו , הכאבים שדיברתי עליהם אז באימון הקודם , זה היה סתם כי לא התאוששתי , יענו שריר תפוס , אבל עכשיו זה כאבים כמו שהיה לי אז בתקופת הדלקת , ככה שאני יודע איך להבדיל.

ושאלה : אני תוהה אם כדאי לי לפרוש מהפרס ולעבור לדאמבלס , מה דעתכם? הפרס דופק לי את הכתף לגמרי...
גם אז לפני שנפצעתי בפעם האחרונה , הייתי עושה עם דאמבלס משקל כבד אפילו ולא היה כאביםי

Upצ'י

סקוואט 3-8 ( בנתיים עושה משקל קל לטכניקה )
כפיפות ברכיים 2-8 ( אני עושה את זה בנוסף לסקוואט כי הסקוואט לא כזה קשה , אז כדי שיהיה לי טיפה עבודה ברגליים )
בנץ' פרס 3-8 ( מוט ריק - טכניקה )
מתח 2-5 לצערי , אני לא מצליח יותר מ2 מתח כרגע , אני מעלה עד שאני מגיע ל-5 ושאני יגיע ל-5 אני יעשה 5X3
הייפראקסטנשן בכסא רומי 5-15 ( לגב התחתון - לחזק פחות או יותר , רק משקל גוף )
פרס 3-8
כפיפות מרפקים 2-10
מקבילים צר ( לצערי אז זה היה עושה לי תמיד כאבים בכתף וכנראה שגם עכשיו , אימון שעבר גם עשה לי ) 2-8 ( כרגע 3 מצליח כי זה ממש מפעיל לחץ על הכתף לא יודע... )
אתה עובד על טכניקה בסקוואט - תעיף את הכפיפות ברכיים. אין סיבה להעמיס בזמן עבודה על טכניקה.
פרס אחרי היפראקסטנשן - רעיון גרוע. המון לחץ על גב תחתון. תעשה פרס ברוטציה עם הבנץ'.
כפיפות מרפקים תחליף במסור. גם עבודה לבייספס וגם לגב.

לגבי ההסרטונים -

סקוואט - מה זה אמור להיות? LB? המוט לא ממוקם נכון, הידיים לא מחזיקות נכון, הגב יורד עגול לגמרי ומקבל but wink נורא בתחתית, הראש גבוה מדי. תתחיל מקריאת הפרק על הסקוואט ב-SS ולימוד יסודי של הסרטון של ריפ, אח"כ נמשיך.

הבנץ' בסדר. תקח רגליים קצת אחורה ותדאג למתח גבוה יותר בירכיים ולחץ גבוה מהן לכיוון הראש. שים משקל על המוט כי כך אי אפשר לשפוט כלום.

לגבי פרס, עוברים למוט כי הדאמבלים גורמים לדלקות בכתפיים. אין לי זמן להסביר לעומק, אבל הפרס הוא זה שמגן עליהן.

ולגבי הפציעות - המלצה חמה, תמצא פיזיותרפיסט טוב בקופ"ח שלך ותקבע אליו פגישה, כמה טיפולים והמצב שלך ישתפר.

• פותח/ת השרשור
אתה עובד על טכניקה בסקוואט - תעיף את הכפיפות ברכיים. אין סיבה להעמיס בזמן עבודה על טכניקה.
פרס אחרי היפראקסטנשן - רעיון גרוע. המון לחץ על גב תחתון. תעשה פרס ברוטציה עם הבנץ'.
כפיפות מרפקים תחליף במסור. גם עבודה לבייספס וגם לגב.

לגבי ההסרטונים -

סקוואט - מה זה אמור להיות? LB? המוט לא ממוקם נכון, הידיים לא מחזיקות נכון, הגב יורד עגול לגמרי ומקבל but wink נורא בתחתית, הראש גבוה מדי. תתחיל מקריאת הפרק על הסקוואט ב-SS ולימוד יסודי של הסרטון של ריפ, אח"כ נמשיך.

הבנץ' בסדר. תקח רגליים קצת אחורה ותדאג למתח גבוה יותר בירכיים ולחץ גבוה מהן לכיוון הראש. שים משקל על המוט כי כך אי אפשר לשפוט כלום.

לגבי פרס, עוברים למוט כי הדאמבלים גורמים לדלקות בכתפיים. אין לי זמן להסביר לעומק, אבל הפרס הוא זה שמגן עליהן.

ולגבי הפציעות - המלצה חמה, תמצא פיזיותרפיסט טוב בקופ"ח שלך ותקבע אליו פגישה, כמה טיפולים והמצב שלך ישתפר.
אה חח פתחתי אשכול חדש לא צריך פה
בקשר לפציעות גם , פזיוטרפיסט לא עזר לי , אז הייתי אצלו , אמר לי לעשות בנץ' 15 חזרות מוט ריק , כל שבועיים לעלות 5 ,הגעתי ל-35 והפסקתי להתאמן כי הדלקת לא עברה לי.. 3 חודשים הייתי עם מוט ריק ועדיין דלקת.
בקשר לפרס עם הייפראקססטנשן חשבתי על זה באמת , אבל הבעיה שרציתי עבודה בגב התחתון.
והכוונה ברוטציה זה כאילו בנץ' ואז פרס ואז לעשות תגב?
כפיפות מרפקים סבבה הבנתי.
סקוואט - אני יודע , אני עושה אחיזה ככה כי אם אני עושה אחיזה אחרת , השורש כף היד מתעקמת , זה הדרך היחידה שאני מצליח , ככה אני גם שומר על כיווץ בחזה יותר טוב.
למה המוט לא ממקום נכון? זה HB
הגב שמתי לב
BUTT WINK גם
ראש גבוה שמתי לב חחח

בקשר לבנץ' , אני לא רוצה לעשות קימור יותר גדול , משקל אני ישים מהיום סבבה , אני יוסיף לאט לאט ( 2וחצי קילו כל אימון )
אה ואני לא זוכר אם כתבתי פה , עשיתי אשכול חדש כי פה זה הכל מבולבל.
גם התגובה פה קצת מבולבלת.
אם תוכל לנעול את האשכול תודה 😃
ותודה על העזרה גם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית