הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם הרגליים בבנץ פרס

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
לפי מה שלמדתי וראיתי מסרטונים, צריך בבנץ' פרס להביא את הרגליים כמה שיותר אחורה, ושהרגל תיהיה יציבה ושטוחה במלואה על הריצפה.
אני מתאמן בבית ויש לי ספת כושר כזאת: לחץ כאן.
הבעיה בה שהיא קצת גבוהה, ואני לא מגיע עם הרגליים לריצפה. אז יש לי מדרגת כושר בבית וניסיתי לשים מתחת, אבל אם תראו בתמונה של הספה, איפה שאני אמור לשים את המדרגה יש ברזל אלכסון שבעצם מונע ממני להקריב את המדרגה יותר מדי, ומה שקורה זה שאני כן מגיע אליה עם הרגליים אבל רק עם העקב ולא מעבר..
ניסיתי לחשוב מה עוד אפשר לעשות ולא מצאתי משהו..
למשהו יש רעיון ?

תודה !

לפי מה שלמדתי וראיתי מסרטונים, צריך בבנץ' פרס להביא את הרגליים כמה שיותר אחורה, ושהרגל תיהיה יציבה ושטוחה במלואה על הריצפה.
זה ממש לא משהו שחייב לעשות.
רגל שטוחה על הקרקע או (!) לא במלואה על הקרקע זה בסדר כל עוד אתה מקובע אל הקרקע ויציב ומכווץ.
מיקום הרגליים זה עניין שמשתנה בין אורכים שונים של הפמור ובכלל של כל הגוף.

כף הרגל לא חייבת להיות על הרצפה במלואה, וגם הרגליים לא חייבות להיות כמה שיותר אחורה, זה משתנה ממתאמן למתאמן, מצא את מה שטוב בשבילך, הדגשים המרכזיים הם:
1. חזה מורם
2. שכמות מכווצות
3. תמיכה מהרגליים כדי להשאר יציב

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא משהו שחייב לעשות.
רגל שטוחה על הקרקע או (!) לא במלואה על הקרקע זה בסדר כל עוד אתה מקובע אל הקרקע ויציב ומכווץ.
מיקום הרגליים זה עניין שמשתנה בין אורכים שונים של הפמור ובכלל של כל הגוף.
אז זהו שאני לא יודע כמה אני יציב כי אני באמת מגיע למדרגה חלקית, אני יבדוק את זה בפעם הבאה, חשבתי על משהו אחר שדי נוח לי, אם תראה בתמונה של הספה יש איפה שנמצאים הרגליים את השני הספוגים השחורים האלה, אני יכול פשוט לשים עליהם את הרגליים? ככה אני מרגיש ממש יציב

אז זהו שאני לא יודע כמה אני יציב כי אני באמת מגיע למדרגה חלקית, אני יבדוק את זה בפעם הבאה, חשבתי על משהו אחר שדי נוח לי, אם תראה בתמונה של הספה יש איפה שנמצאים הרגליים את השני הספוגים השחורים האלה, אני יכול פשוט לשים עליהם את הרגליים? ככה אני מרגיש ממש יציב
תעלה סרטון מזווית טובה כדי שנראה את כל הלג דרייב במלואו

• פותח/ת השרשור
כף הרגל לא חייבת להיות על הרצפה במלואה, וגם הרגליים לא חייבות להיות כמה שיותר אחורה, זה משתנה ממתאמן למתאמן, מצא את מה שטוב בשבילך, הדגשים המרכזיים הם:
1. חזה מורם
2. שכמות מכווצות
3. תמיכה מהרגליים כדי להשאר יציב
תודה על התגובה, אני גם צריך שיהיה רווח בין הספת לבין הגב התחתון נכון?

חחח התכוונתי לקימור הזה שכולם עושים
בדיוק כתבתי על זה בפוסט אחר:
אין צורך להקשית את הגב בכוח, יש צורך להרים חזה חזק, ולדחוף עם הרגליים את הגוף אל השכמות, וזאת כדי לתת מנח יציב ללחיצה, הגב יוקשת יותר אם לוקחים את הרגליים אחורה, זה לא חובה, יש שלוחצים אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית