הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד לאימונים

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית כוח ולאחרונה שמתי לב שהרבה מתאמנים משתמשים בציוד מסוים לאימונים שאני לא משתמש, וראיתי גם את אותו הציוד בסרטונים ביוטיוב ורציתי את עזרתכם בקצת הסבר עליהם, והאם הם יעילים? (צירפתי תמונות)

רצועות למפרק היד - לא הבנתי למה זה בדיוק והאם זה עוזר או חרטה כמו כפפות?

רצועות דדלפיט - מה זה בדיוק?

נעלי דדליפט - שימו לב בתמונה זה לא נעליים זה כמו גרב כזאת עם סולייה, כבר יצא לי לראות אנשים עם זה.. יעיל?

מגיני ברכיים - למה צריך את זה בכלל?

תודה !

נערך לאחרונה:
מה שאני אומר הוא שהגריפ הוא חלק מהכוח שלך, ואתה לא תזניח אותו בגלל שהוא חלש.

זה כמו שתגיד שהבנצ' פרס שלך חלש כי היד אחורית מגבילה אותה, אז עברת לפרפר עם משקולות יד כדי להמשיך להתקדם בחזה.

זה בדיוק הסיבה למה אנחנו בוחרים בתרגילים מורכבים - כי אנחנו רוצים את המעורבות של מסת שריר גדולה יותר, כי אם הדדליפט שלך עלה מ-80 ל-180 אז כנראה שכל השרירים שהיו מעורבים בדדליפט התחזקו אחרת אחד מהם היה מגביל אותך ולא הייתה מגיע לשם.

להגיד: אם משהו חלש אז בוא נוותר עליו, זו טעות ענקית, בדיוק הפוך, אם משהו חלש אז בוא נחזק אותו.
תקרא שוב מה אני אומר, אני אומר בידיוק ההפך מלהזניח, אני אומר שאם האחיזה היא חלשה היא צריכה עוד עבודה נוספת
אבל אם אתה הולך רק לפי החוליה החלשה, שהיא האחיזה במקרה הזה, אז היא תקבל את הגירוי שהיא צריכה, אבל שאר השרירים הגדולים יותר לא, וזה תוקע את ההתקדמות שלהם

תקרא שוב מה אני אומר, אני אומר בידיוק ההפך מלהזניח, אני אומר שאם האחיזה היא חלשה היא צריכה עוד עבודה נוספת
אבל אם אתה הולך רק לפי החוליה החלשה, שהיא האחיזה במקרה הזה, אז היא תקבל את הגירוי שהיא צריכה, אבל שאר השרירים הגדולים יותר לא, וזה תוקע את ההתקדמות שלהם
וזה בדיוק הגדולה של התרגילים המורכבים, אם הבנצ' שלך התקדם מ-60 ל-120, אז גם החזה, גם הכתפיים וגם פושטי המרפק התחזקו בהתאם, כי אם אחד מהם היה חלש לא הייתה מתחזק בתרגיל.

וזה מחזיר אותנו למשפט:
מה שאתה לא מחזיק עם הידיים אל תרים בכלל

אם הגריפ מכשיל אותך בדדליפט, תמשיך לדדלפט ואני מבטיח לך, הגריפ יתחזק.

בדיוק כמו שאם היד אחורית מגבילה אותך בבנצ' תמשיך ללחוץ והיא תתחזק.

וזה בדיוק הגדולה של התרגילים המורכבים, אם הבנצ' שלך התקדם מ-60 ל-120, אז גם החזה, גם הכתפיים וגם פושטי המרפק התחזקו בהתאם, כי אם אחד מהם היה חלש לא הייתה מתחזק בתרגיל.

וזה מחזיר אותנו למשפט:

אם הגריפ מכשיל אותך בדדליפט, תמשיך לדדלפט ואני מבטיח לך, הגריפ יתחזק.

בדיוק כמו שאם היד אחורית מגבילה אותך בבנצ' תמשיך ללחוץ והיא תתחזק.
אני מבין בהחלט את הגישה שלך, אבל אני רואה את זה קצת שונה, לגיטימי דעות שונות במקרה הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית