עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חארטהתעשה סייקל וגם תוכל לנוח דקה.
אם אתה מדבר על הטמפלייט שבו עושים רק את המיין ליפט לפי 5/3/1 וזהו אז הוא בעצמו רושם שהוא לא ממליץ על זה ומשתמש בזה רק שאין לו זמן.תגיד את זה לוונדלר.
הסיבה העיקרית שהוא בנה את התוכנית היא כדי לבוא למכון לכמה שפחות זמן, לתת PR וללכת.אם אתה מדבר על הטמפלייט שבו עושים רק את המיין ליפט לפי 5/3/1 וזהו אז הוא בעצמו רושם שהוא לא ממליץ על זה ומשתמש בזה רק שאין לו זמן.
גם באופן כללי, 5/3/1 זאת תוכנית עם ווליום כל כך נמוך שאלא אם אתה משפצר לה תחיים ומוסיף עוד עבודה ההתקדמות בה איטית רצח.
לא סתם הוא עשה את זה בעצמו בגרסאות האחרונות של 5/3/1.
הסיבה העיקרית שהוא בנה את התוכנית היא כדי לבוא למכון לכמה שפחות זמן, לתת PR וללכת.
דיברתי על העיקרון של ה 531, כמובן שה FSL וה BBB והג'וקרים לוקחים לך תוספת זמן אבל גם אותם אפשר בפחות משעה לסיים אם אתה לא מוסיף תרגילי עזר.
ולא חייב לשפצר לתוכנית את החיים כמו שאתה טוען כדי להתקדם ולהצליח בה.
זה כבר עניין אחר.. מי שנכנס לתוכנית הזאת יודע שהתכנון יהיה ארוך ושבסוף התוצאות ישתלמו אך קצב ההתקדמות הוא בטח לא כמו בטקסס או SS לצורך העניין.סבבה, לעשות מיין ליפט במשך שעה זה הגיוני. ושוב מחזיר לציטוט שלו בעצמו, שהוא ממליץ לא לוותר על תרגילי עזר.
וברור שאפשר להתקדם. אפשר להתקדם בצורה כלשהי מכל תוכנית לא מפגרת לגמרי. השאלה כמה אתה מתקדם, באיזה מהירות ועד איזה שלב ב-lifting career שלך זה ימשוך לפני שתהיה חייב להוסיף עוד ווליום.
אז בסופו של דבר אתה מסכים איתי 😉סבבה, לעשות מיין ליפט במשך שעה זה הגיוני
זה כבר עניין אחר.. מי שנכנס לתוכנית הזאת יודע שהתכנון יהיה ארוך ושבסוף התוצאות ישתלמו אך קצב ההתקדמות הוא בטח לא כמו בטקסס או SS לצורך העניין.
אז בסופו של דבר אתה מסכים איתי 😉
אנחנו כבר נכנסים לדיון אחר בנושא אחר.מדבר על השוואה בין תוכניות אחרות בשלב יותר מתקדם, אחרי התקדמות שבועית.
ושאלה לי אלייך, כמה ליפטרים ברמה גבוהה אתה מכיר שלא עושים בכלל תרגילי עזר/ווריאציות של מיין ליפטס?
ואימון של פחות משעה לא אפקטיבי מלכתחילה
אתה חושב שרוני עושה תוכנית כוח?מה הבעיה לבדוק בסרטים של רוני קולמן אם הוא עומד עם סטופר של דקה?
אז למה רוב המתאמנים שעובדים בצורה הזאת ניראה עם מסה מרובה יותר לעומת ליפטרים? כולם לוקחים חומרים? באמת.אני זוכר שדובר על זה מתישהו כאן, שהנפח יותר חשוב מזמן המנוחה כלומר אם אתה יכול לנוח יותר זמן וכתוצאה מכך להרים יותר/לעשות יותר חזרות בסט הבא זה עדיף.
כן יכול להיות. יש מצב שזה עובד טוב על סוג מסויים של מתאמנים (למשל כאלה שלוקחים חומרים ומרוויחים מהפאמפ. זה סתם דוגמה אני לא בקיא בשיטות אימון עם חומרים), ושאר האנשים מנסים לחקות את זה כי "יוסי יד 50 עובד ככה ותראה איזה סוס הוא"
עו פעם מגיעים לנושא "מי יותר גדול בילדרים או ליפטרים"אז למה רוב המתאמנים שעובדים בצורה הזאת ניראה עם מסה מרובה יותר לעומת ליפטרים? כולם לוקחים חומרים? באמת.
רוני קולמן ושאר הבודיבלדרים המפורסים עובדים במתכונת כוח? בגלל שהם משתמשים בסייקל אז נחים פחות?עו פעם מגיעים לנושא "מי יותר גדול בילדרים או ליפטרים"
לא יודע מה איתך, אני בכל מכון שהייתי ראיתי שרוב המתאמנים בכללי אין להם מסה מרובה ככה שאני לא יודע איפה ראית את ה"רוב מתאמנים" הזה.
לגבי ליפטרים, תלוי על מי אתה מסתכל, ילד שסיים עכשיו SS עם 65 בנץ' ו 165 דדליפט כנראה שלא תהיה לו מסה משמעותית.
רוני קולמן ושאר הבודיבלדרים המפורסים עובדים במתכונת כוח? בגלל שהם משתמשים בסייקל אז נחים פחות?
אתה רציני?כולם לוקחים חומרים?
איפה אמרתי את זה?אתה חושב באמת שצוברים יותר מסת שריר באימוני כוח?
הם לא, סתם דיון סרק על משהו שמראש לא נכון.מה הסיבה לכך שהרוב המכריע של הבודיבלדרים נחים בדרך כלל סביבות הדקה?
אז מי צובר יותר מסת שרירי מתאמן בתוכנית כוח או מתאמן בתוכנית קלאסית בודיבלדינג??אתה רציני?
איפה אמרתי את זה?
הם לא, סתם דיון סרק על משהו שמראש לא נכון.
שים לב לגדול הבאדיבילדרים: (דקה 6:30 ככה הוא מתחיל לעשות חימום)
אז מי צובר יותר מסת שרירי מתאמן בתוכנית כוח או מתאמן בתוכנית קלאסית בודיבלדינג??
אז מאיפה הגייע הדבר שכולם בחדר כושר נחים דקה מנוחה אם זה באמת לא נכון?
מה שאתה מנסה להגיד בסרטון בעצם?
ד"א המשקל הוא מרים בדדליפט לא גדול בכלל ביחס למשקל גוף שלו.
תלוי בהרבה דברים כמו רמת המתאמן, תזונה, חומרים ומה זה לדעתך "תכנית בילדינג קלאסית". אם אתה מדבר על ABCDE עם 20 סטים כפול 10 חזרות לכל שריר אז וואלה הרוב לא יראו ממנה תוצאות כל כך.אז מי צובר יותר מסת שרירי מתאמן בתוכנית כוח או מתאמן בתוכנית קלאסית בודיבלדינג??
מאותו מקום שהרבה בחדר כושר רצים לשתות את השייק חלבון אחרי אימון כי חייב להספיק לפני שהחלון ייסגר. מאותו מקום ש"בשביל ידיים גדולות צריך לעבוד יום אחד רק על ידיים". מאותו מקום ש"1-5 חזרות זה כוח ולא מגדיל אותך, 8-12 זה היפרטרופיה, 15 זה חיטוב". מאותו מקום שלרוץ בבוקר על בטן ריקה זה הכי טוב כי זה שורף נטו שומן.אז מאיפה הגייע הדבר שכולם בחדר כושר נחים דקה מנוחה אם זה באמת לא נכון?
אני מדבר יותר בכיוון של ABC 5 אימונים בשבוע.תלוי בהרבה דברים כמו רמת המתאמן, תזונה, חומרים ומה זה לדעתך "תכנית בילדינג קלאסית". אם אתה מדבר על ABCDE עם 20 סטים כפול 10 חזרות לכל שריר אז וואלה הרוב לא יראו ממנה תוצאות כל כך.
מאותו מקום שהרבה בחדר כושר רצים לשתות את השייק חלבון אחרי אימון כי חייב להספיק לפני שהחלון ייסגר. מאותו מקום ש"בשביל ידיים גדולות צריך לעבוד יום אחד רק על ידיים". מאותו מקום ש"1-5 חזרות זה כוח ולא מגדיל אותך, 8-12 זה היפרטרופיה, 15 זה חיטוב". מאותו מקום שלרוץ בבוקר על בטן ריקה זה הכי טוב כי זה שורף נטו שומן.
אז הדרך הטובה ביותר לצבירת מסת שריר היא ע"י תוכנית כוח? ובהעצם כול התוכניות של הבודיבלדרים זאת טעות אחת גדולה?אני רואה כל יום במכון את ילדי ה-ABCDEFG האלה שעובדים עם "תוכניות בילדינג" עם כל מה שמומלץ לדבר הזה. במקרה הטוב מתקדמים קצת בהתחלה (כי כל אחד שלא הסתגל לשום דבר יתקדם גם מהדבר הכי מפגר שיש) ובמקרה הרע (מה שבדרך כלל קורה) נראים אותו דבר אחרי כמה חודשים. חלק פורשים או משלימים עם המצב שאין להם "גנטיקה טובה", אלה שמספיק מורעלים, נחושים וחיים בסרט של בילדרים ובאים עם כל האקססוריז כמו כובעים, חולצות מפגרות ותמונות ערוכות מהתחת באינסטוש מתחילים בשלב הזה להזריק כי זה מה זה נפוץ ואפשר להשיג את זה בקלות ובלי מאמץ. אחרי זמן קצר אתה פתאום רואה אצלהם התקדמות ממשית אחרי חודשים של תקיעה במקום והם זוקפים את זה כמובן לזכות התוכנית המהוללת והעצות של הבילדר האח וחס מלהזכיר חומרים. פויה חומרים, מה אני רמאי? אני טבעי, אחי.
בקצרה וקצת בעילגות כי אני עייף, ככה נולדים חארטות.