עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחיזה רחבה תשיג לך יותר משקל על המוט כי טווח התנועה קצר יותר, אבל אם אתה מחפש עבודה יעילה יותר, הידיים צריכות להיות מעבר לחגורת הכתפיים, אבל לא יותר מדי, כי התנועה של החזה נמדדת לפי כמה הזרוע זזה
יש גבול לכמה רחב תחזיק למול משקף עודף שתוכל להריםאחיזה רחבה תשיג לך יותר משקל על המוט כי טווח התנועה קצר יותר, אבל אם אתה מחפש עבודה יעילה יותר, הידיים צריכות להיות מעבר לחגורת הכתפיים, אבל לא יותר מדי, כי התנועה של החזה נמדדת לפי כמה הזרוע זזה
תחזיק ברוחב שנוח לך, אבל לפחות כזה שיותר מרוחב הכתפייםלפי ההרגשה שלי אחיזה רחבה יותר תתן לי
להרים פחות משקל היום ניסיתי והרגשתי שיותר קשה לי ככה אולי בכלל הנוחות..
אני אישית לוחץ כפי שתיארת, קצת יותר רחב מרוחב הכתפיים..
השאלה אם אחיזה רחבה למרות טווח תנועה קצר עדיפה כי לטענתך אפשר להוסיף יותר משקל?
ממש לא מחייב.אחיזה רחבה תשיג לך יותר משקל על המוט כי טווח התנועה קצר יותר
זה אחד הטעויות הנפוצות בניתוח של התנועה, אחיזה צרה לא תגרום לטרייספס לעבוד חזק יותר, הטרייספס יעבוד באותה עוצמה, פשוט החזה יהפוך לפחות דומיננטי (אחד הפרמטרים שבגללם המשקל הכולל על המוט ירד) ועדיין אם כמה שלא נצר את האחיזה, במפרק הכתף החזה העליון ימשיך לעבוד ביחד עם הכתפיים, המעורבות של הדלתא כן תגדל באחיזה צרה, כי התנועה משתנה.אחיזה צרה מידי תיאלץ אותך להוציא מרקפים ובכך תעבוד יותר על הטרייספס (נקרא כבר תרגיל ייעודי לטרייספס)
יש הרבה גורמים שמושפעים, ככל שתלך צר יותר, תקטין את מעורבות החזה ותגדיל את טווח התנועה, לעומת זאת ככל שתלך רחב יותר, תגדיל את מעורבות החזה ותקטין את טווח התנועה, וגרוע מכך, תגדיל את הצפיפות במפרק כתף (לא רצוי)כןתרת~
אני בכללי עובד באחיזה צרה ככה יותר נוח לי
תפס אותי מישהו בחדר כושר אמר לי שכדאי לעבוד באחיזה רחבה שזו תנועה טובה יותר לחזה..
מה אתם אומרים כדאי להקשיב לו או להתעלם?