הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

Nisani

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום,
אני אבי בן 21, הודעה ראשונה שלי בפורום.
אני קורא פה הרבה מאוד זמן, בעיקר את הנושאים שמשה מעלה, תרשו לי לציין שאני מאוד מתרשם מהפורום ומהידע הרחב של המנהלים פה.
מאז ומתמיד הייתי ילד שמן, תמיד היה קשה לי להרזות וקשה לי התחיל בדיאטה רצינית.
לפני כ-4 שנים התחלתי להתאמן אצל תזונאי יעקב עזרא שלפי דעתי חלקכם מכירים,
ירדתי מ21 ל15 אחוז שומן בקושי שאין לתאר.
בלי קשר החלטתי גם שאני חייב ללמוד את הידע הבסיסי על פיתוח גוף ועשיתי את הקורס בוינגייט.
מאז גיוסי לצה"ל שוב חזרתי לימים בהם לא הייתי רזה,
החלטתי להתחיל בעבודה על מסת השריר על עף שהיה עלי להוריד באחוזי שומן קודם לכן,
בשל חילוף החומרים האיטי שלי עליתי יחסית מהר במסה, כעבור כמה זמן גם השתמשתי בקראטין מונו,
מה שמאוד קיצר בתהליכים, כעת אני שוקל 85-87 בסביבות 180 ס"מ לעניות דעתי אני 18-20 אחוז שומן ובתנאי צבא יהיה לי קשה מאוד להתמיד ולהרזות, החלטתי לקנות תוסף תזונה שיסייע לי אפילו פסיכולוגית, ברגעים של יאוש החלטתי שאני חייב אפדרין, ומסע החיפושים שלי העלה חרס, התלבטתי אם לקנות הידרוקסיקאט הארדקור או ליפו 6X, גם קראתי פה שמומלץ JACK3D, רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לקנות אפדרין (קראתי את כל הנושאים בנושא זה ואני יודע מה אתם חושבים על החומר, ועל הניסיון קנייה דרך BB, אבל בכל זאת) או האם כדאי לשלב ליפו או הידרוקסיקאט לתהליך החיטוב (רציתי לציין גם שאני מאמץ את המאמר שמשה רשם על חיטוב שכדאי לעשות אימון A בלבד שכולל 4 סטים לשריר גדול ו-2 לקטן, אימוני אירובי לא מאומצים מדי, מאזן שלילי וכו'), יש דרך כל שהיא לסייע לי להוריד את אחוזי השומן ביתר קלות? (עוד משהו שחשוב לציין שאני נמנע משתיית אלכוהול, אבל אחרי שאני חוזר שבועיים מהבסיס אז בטח יהיה לילה אחד או שניים שאני כן אשתה עם חברים).

קודם כל, כמו שכבר אמרו, הפורום לא תומך בסחר בחומרים לא חוקיים לכן בטח שבפורום כזה אף אחד לא יענה לך על איפה אפשר להשיג אפדרין.

לגבי ליפו 6, הידרוקסיקאט ושאר ירקות, קפאין ייתן לך פחות או יותר את אותה תועלת.
אל תשלב אף פעם את התוספים האלה עם אפדרין כי יש בהם יהומבין ושניהם ביחד לא הולכים משהו 😃

וחוץ מזה הכי חשוב No pain, no gain. אז קדימה כל מה שצריך זה קצת מוטיבציה 😃

👋 גם אני בחיטוב וקפאין מאוד עוזר לי באימונים, הוא גם הולך טוב עם קריאטין. לא הייתי הולך על אף פורמלה, הן לא יעילות מי יודע מה וסתם יקרות. אפדרין יכול לעזור כמו שידוע לך, אבל אני אישית מתכוון להתרחק ממנו לפחות עד שאני ארגיש צורך ממשי. לרדת מ20%~ ל12-15% לא אמור להיות קשה, פשוט תתמיד ויהיה טוב 😃 תזכור שאם יש לך שאלה אתה תמיד יכול לבוא לפורום, בהצלחה חבר 😃

👋 גם אני בחיטוב וקפאין מאוד עוזר לי באימונים, הוא גם הולך טוב עם קריאטין. לא הייתי הולך על אף פורמלה, הן לא יעילות מי יודע מה וסתם יקרות. אפדרין יכול לעזור כמו שידוע לך, אבל אני אישית מתכוון להתרחק ממנו לפחות עד שאני ארגיש צורך ממשי. לרדת מ20%~ ל12-15% לא אמור להיות קשה, פשוט תתמיד ויהיה טוב 😃 תזכור שאם יש לך שאלה אתה תמיד יכול לבוא לפורום, בהצלחה חבר 😃

אפדרין יעיל רק באחוזי שומן גבוהים.

אפדרין יעיל רק באחוזי שומן גבוהים.
למה?
עלייה ב BMR תתרחש בכל % שומן, במצב של שומן עיקש זה יכול לתקוע את התהליך אך לא אצל כולם, רשום על זה בהרחבה במאמר על השומן העיקש אך זה לא אומר שהוא לא יעיל בכלל.
בקשר לפותח האשכול, איפה הקושי? בללכת לחדר הכושר ולעשות את האימון? ברעב? בפיתוי למזונות השונים? איך היציאות שלך בצבא? אילו מאכלים יש לך שם? צריך קצת יותר פרטים ממה שנתנת.

אני לא מבין איך אפדרין יכול לדכא שחרור קטאכולאמינים אם זה כל התפקיד שלו, לא ?
כל הקטע הוא שהוא מגרה שחרור של נוראפינפרין ממה שאני מבין.

• פותח/ת השרשור
😃

קודם כל תודה רבה לכל מיש הגיב ונתן לי טיפה להרגיש טוב יותר,
באמת שכל מי שהגיב פה, זה בדיוק מי שכבר מלפני זה ראיתי שהוא תותח בתחום.
בקשר לקטע הפסיכולוגי, יש אנשים מסויימים שאם תבנו להם תוכנית ותגידו להם להתמיד הם לא בהכרח יתמידו כל הזמן ולפעמים גם בכלל לא יתאמנו או יקפידו, אבל כל עוד יש להם את התוסף הזה שהם השקיעו עליו כסף והם מרגישים שאם הם כבר קנו אותו אז חבל לא להתאמן, זה בטוח ישנה את ההתמדה, זה לפחות מה שאני חושב. חשבתי שאולי זה יהיה ככה גם אצלי שאני בצבא.
לגבי השאלה שלך משה, הבעייה היא בעצם שילוב של הכל, הפיתוי הגדול, חוסר בניית תפריט רציני בצבא, קושי בהתמדה אירובית, הקושי באיטיות שזה קורה ובתיסכול שאתה חל באמצע, היציאות שלי בצבא 11-3 את האוכל שם יהיה קשה לפרט, אשמח לשוחח איתך בפרטי או אפילו במסנג'ר או בטלפון.
וגם אם תוכל להמליץ על התוסף שנראה לך שיעזור לי.

אז אולי כדאי שתדחה את החיטוב לזמן יותר טוב
סה"כ זה לא קל
תלוי בך אם אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לנצל לעשות את הדברים שאני כבר בצבא, אבל מה אתה ממליץ שיכול לעזור לי להקל על עצמי.

צבא ואימונים זה בכללי עניין לא פשוט, חיטוב זה בכלל קשה, צריך הרבה קומבינות והמון התמדה. זה קשה מאוד אבל אפשרי, הכול תלוי עד כמה אתה רוצה את זה, בכל מקרה גם בצבא זה מאוד אפשרי להגיע ל12-15%, תאכל מספיק חלבון ותעקוב אחרי המשקל בזמנים קבועים, 2 ק"ג בחודש זה קצב הירידה שעליו אני מנסה לשמור.

תתקמבן עם המטבח על ירקות, ביצים - שיש המון בצבא
תעשה לך סטוק של טונה במים ולחם קל/פריכיות תלך לחדר אוכל אם אתה רואה שיש עוף/בקר אז תאכל אם יש קציצות/נקנקיות/המבורגרים גש לסטוק הטונה ותתבעס...
גבינות יש הרבה

הכל תלוי בתכנון שלך ובניית תפריט שלדי טוב עם היכולת לשנות אותו בהתאם
כולל הערכת כמויות. תשקל כל שבועיים ככה לבדוק התקדמות.
תתחיל בלי חומרים את החיטוב לפחות חודש.
תתחיל מגרעון לא גדול מדי.

סה"כ צבא זה יתרון, יש מלא אוכל נגיש
בבית אמא שלי צועקת עלי יותר מהטבחים בצבא בזמנו

תתקמבן עם המטבח על ירקות, ביצים - שיש המון בצבא
תעשה לך סטוק של טונה במים תלך לחדר אוכל אם אתה רואה שיש עוף/בקר אז תאכל אם יש קציצות/נקנקיות/המבורגרים גש לסטוק הטונה ותתבעס...
גבינות יש הרבה

סה"כ צבא זה יתרון, יש מלא אוכל נגיש
בבית אמא שלי צועקת עלי יותר מהטבחים בצבא בזמנו
זה תלוי, לפעמים בצבא באמת יותר קל ממה שבבית, אבל לוקח זמן להתקמבן עם הטבחים 😛

• פותח/ת השרשור
תודה מו ו-ואדג', אני די מקומבן בבסיס והצלחתי להשיג מפתח למקרר, ביצים גבינה טונה וירקות אני נראה לי יכול להשיג, עכשיו צריך לחם מחיטה מלאה, בשביל זה אני צריך להביא מהבית. עוד בעיה שאין לי דרך לגלות את אחוזי השומן, רק את המשקל, קרו לי מקרים בהם ירדתי 0.1 אחוז שומן והורדתי 1.5 קילו (שמן הסתם מדובר בנוזלים בלבד), אז לפעמים קשה להסתמך על משקל בלבד. יש מישהו שמוכר לי LIPO 6X ב300 שווה לי לקנות אותו כבר עכשיו ולהשתמש בו עוד חודש או שלרדת מהעניין, מה אתם אומרים?

עזוב אותך מהליפו6, אם אתה צריך קח קפיאין. תעלה תמונה של הפרונט לפורום כדי לקבל הערכה של אחוזי שומן, לדעתי זה הדבר המדויק ביותר אחרי BOD POD.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית