הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב הוצאה קלורית יומית לאישה

• פותח/ת השרשור dor694
  • פורסם בתאריך

dor694

משתמש מתחיל
124
4
נק' מוניטין:
7
124
4
בדקתי לפי המדריך של החיטוב את ההוצאה היומית, bmr , וראיתי שאין נוסחא לאנשים גדולים..
*איך אני יודע מה ההוצאה היומית?
בת 56, גובה 1.60+-, שוקלת 100..
*ואיך אני יודע מה המשקל ההגיוני שהיא אמורה להיות בו?..
*אם אני מבין נכון כל עוד היא לא תרד את ה20 קילו הראשונים היא לא ממש צריכה עזרה מקצועית בתפריט, מבחינת ויטמינים היא יכולה לקחת מולטי ויטמין וכמובן ירקות, אני טועה?
*יש המלצה לתזונאי שידע לכוון גם תוכנית ספורט פשוטה(הליכה וכזה) לאישה בגיל 56, כמובן שהתפריט יכיל את כל הויטמינים ויתאים לצרכים הבריאותיים שלה? ומה המחירים בערך?

תודה על התשובות מראש 😃

56, גובה 1.60+-, שוקלת 100
לפי הנוסחה קצב חילוף החומרים שלה סביב 1900 קלוריות ללא פעילות גופנית

ני יודע מה המשקל ההגיוני שהיא אמורה להיות בו?
אין מדד כזה.
זה פונקציה של גיל, מצב בריאותי, גנטיקה ומן הסתם עוד משתנים.
ככל שהיא תרד במשקל היא תמצא את הנקודה שבה נוח לה עם התפריט ועם המשקל החדש ושם היא תבחר להשאר.

המסקנה שלך ממש לא נכונה. היא מאוד צריכה עזרה בתפריט דווקא בהתחלה כי חשוב שהיא תדע לבחור מה לאכול ולא להרכיב תפריט של 2000 קלוריות מפחמימה בלבד.
לגבי האימונים כדאי היה שיהיה לה מאמן שיעזור לפחות בשלבים הראשונים לבנות תכנית הדרגתית כדי לא לגרום נזק או פציעה.

• פותח/ת השרשור
המסקנה שלך ממש לא נכונה. היא מאוד צריכה עזרה בתפריט דווקא בהתחלה כי חשוב שהיא תדע לבחור מה לאכול ולא להרכיב תפריט של 2000 קלוריות מפחמימה בלבד.
0.8 חלבון, 0.8 שומן והשאר פחמימה.
אני אעשה לה הרבה גיוונים

לגבי האימונים כדאי היה שיהיה לה מאמן שיעזור לפחות בשלבים הראשונים לבנות תכנית הדרגתית כדי לא לגרום נזק או פציעה

זאת בעיה, היא עושה הליכה וזהו 15 דקות וגם זה קשה..
ותודה על התשובות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית