הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בתקציב גבוה

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני באמת צריך ייעוץ אחרי שהדעה שלי לגבי rdx השתנתה היום.

באתי לחגור לקראת סט כבד של דדליפט ונשברה לי הrdx איכשהו במהלך הסגירה.
אולי באמת לא הייתי צריך לקנות לא rdx ובכללי לא חגורה עם lever.
איזו חגורה הכי מומלצת ומה הטווח מחירים של אינזרים למשל? 500-600 פחות או יותר?

קניתי אינזר 10 מ"מ 2 פרונגים לפני שנה וחצי ואני מאד מרוצה ממנה.
סביב ה 450 ש"ח.

אני משתמש ב titan longhorn עם פרונג כפול (מיותר), חגורה מדהימה בהשוואה ל rdx.
תבדוק עם @SmokingSnake אולי יש להם אחת אחרונה במלאי

• פותח/ת השרשור
להזמין בצורה רגילה לארץ יהיה הרבה יותר מזה, 600 לפחות (עלות משלוח, מכס)
משלוח ומע"מ- הורסי חווית הקנייה העיקריים, אני נוטה לכיוון החגורות של titan אני מאוד מרוצה מהשרוולי ברכיים ורצועות שורש כף יד שלהם אני מאמין שגם החגורות טובות

משלוח ומע"מ- הורסי חווית הקנייה העיקריים, אני נוטה לכיוון החגורות של titan אני מאוד מרוצה מהשרוולי ברכיים ורצועות שורש כף יד שלהם אני מאמין שגם החגורות טובות

@SmokingSnake

אני משתמש ב titan longhorn עם פרונג כפול (מיותר), חגורה מדהימה בהשוואה ל rdx.
תבדוק עם @SmokingSnake אולי יש להם אחת אחרונה במלאי
גם אני משתמש בה, חגורה מצויינת.

ל- @SmokingSnake נגמר המלאי, יתחדש ביוני אם זכור לי נכון..

ארשום כאן בכללי לכל מי שרוצה חגורה, אני אשקול לפתוח אשכול הזמנות לפי בקשה.

כבר 5 פעמים עשינו הזמנות גדולות של חגורות, ההזמנה הראשונה(שהזמנו בה חגורה ל110+) היא היחידה שנשאר ממנה מלאי, בהזמנות האחרות תוך שבועיים מקס' כל החגורות נמכרו.
חסרונות:
זמן ממוצע של חגורות להגיע לארץ הוא מאוד ארוך(אפשר לדבר על 2017 אפילו):
1. ליצרן לוקח כ4 חודשים לייצר
2. השילוח הימי לוקח עוד חודש וחצי
3. השחרור מכס+ תשלומי מיסים+ טפסי ייבוא וכו' יכולים לקחת עוד חודש
יתרונות:
אין הגבלה למה שאפשר לעשות בחגורה, זה מתחיל בסוג האבזם, עובר בצבע החגורה וצבע התפרים(אין הגבלות) ויכול גם להגיע לתפירה של כתב מיוחד או אפילו ציור רצוי.

אם יהיו לפחות 7 אנשים שיהיו מוכנים לשלם רבע מעלות החגורה מראש(הכל כמובן בpaypal, הגנת קונה ל180 יום) תוך התחשבות בזמנים הארוכים אני מוכן להוציא הזמנה של חגורות custom לפורום, שמישהו ייקח פיקוד ויתייג אותי נראה אם יש היענות.
הצעות עלות אני אוכל לתת כשכל אחד ירשום בדיוק מה הוא רוצה בחגורה(צבע מיוחד/אבזם/כיתוב וכו'), מתחייב למחיר נמוך ב20-30 אחוז מייבוא אישי לישראל.

יש לך את הsanleather,ייצור אישי בשבילך,האיכות ברמה הגבוה ביותר אפילו חברי פורום שקנו יכולים להעיד
בנוסף זמן המשלוח אתה יכול עוד לקבל אותה באותו שבוע שהזמנת.
לפרטים תפנה ל @שוהם.

כלומר צפי הגעה לאחר הזמנה גדולה סביב תחילת 2017 ככה? או שיותר לעומק השנה?
בין 4-6 חודשים מהיום שאני מזמין, ככל שהכמות תגדל אני אהיה בדחיפות יותר גבוהה במפעל, גם עד סוף שנה זה ריאלי אם יהיו נניח 20 חגורות(ואני מזמין 10 בלי קשר להזמנות האישיות ככה שצריך 10 מזמינים ויהיה בסדר)

מתלבט בין sanleather לInzer כרגע
ביננו זה לא מדע טילים.
מטעמי עלות, אם אתה שולח בדואר לארץ תקנה את ה sanleather בארץ, אם מישהו מביא לך במזוודה מארה"ב תקנה בחול אינזר או טיטאן

תזמין אינזר עם עוד מישהו או לבד מ-House of pain, ככה עשו 6 מתאמנים מהמכון שלי, הזמינו בקבוצה של 3.
זו חגורה לכל החיים, שווה את ה600 שקלים האלה.

על sanleather יש לך אחריות לכל החיים על העור ואחריות לשנה על הפרונג
ככה אם קורא משהו יש לך למי לפנות מאשר אינזר שאם נשברה אז נשברה ואין מישהו שיכול לתקן לך
גם מטעמי עלות יצא לך יותר זול בהנחה ואין לך חבר שכרגע בארצות הברית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית