הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורה בתקציב גבוה

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני באמת צריך ייעוץ אחרי שהדעה שלי לגבי rdx השתנתה היום.

באתי לחגור לקראת סט כבד של דדליפט ונשברה לי הrdx איכשהו במהלך הסגירה.
אולי באמת לא הייתי צריך לקנות לא rdx ובכללי לא חגורה עם lever.
איזו חגורה הכי מומלצת ומה הטווח מחירים של אינזרים למשל? 500-600 פחות או יותר?

אינזר יש גם אחריות לכל החיים אבל צריך להתקשקש עם זה ומשלוח מחו"ל וכו'.
טיטאן יש יבואן בארץ, חגורות מעולות.
סאן אני לא מכיר אז לא יכול לחוות דעה.

אז למה לא להזמין יותר מראש?
ענייני תקציב, יש עוד המון דברים אחרים שצריך לעדכן במלאי כל פעם והתקציב בתור גוף צנוע מוגבל בכל הזמנה.
אני לא יכול להביא חגורות ולהתקע בלי רצועות ברכיים או סליפרז לדדליפט לדוג' ובסוף תמיד יש התפשרויות

אבל זה מעגל בסופו של דבר תזמין פחות> תתקע בלי אחרי שבועיים>תגרום ללקוחות פוטנציאליים להזמין מחו"ל במקום אצלך>חזרה לצעד הראשון. נשמע כמו אסטרטגיה עסקית לא משהו... אם תמיד נגמר לך מלאי אז אתה יודע שיש ביקוש.

לא מבין את זה. מדובר בפריט זול, עם חיי מדף אינסופיים שלא לוקח הרבה מקום. מה ההיגיון בלשלוח קליינטים להזמנות מחו"ל כשאתה יכול לתת להם שירות ?

אבל זה מעגל בסופו של דבר תזמין פחות> תתקע בלי אחרי שבועיים>תגרום ללקוחות פוטנציאליים להזמין מחו"ל במקום אצלך>חזרה לצעד הראשון. נשמע כמו אסטרטגיה עסקית לא משהו... אם תמיד נגמר לך מלאי אז אתה יודע שיש ביקוש.
ביקוש לא תמיד שווה כסף, לי אישית יש רווח מצחיק על חגורה במחירים שאני מוכר, הרווח כל כך נמוך לרמה שלא שווה לי לפעמים להוסיף להזמנה חגורה בגלל המשקל והנפח הגדול והתקיעה במכס.
למרות שהמחיר יותר נמוך ב150 שקל בערך מהזמנה אישית מחוץ לארץ כל לקוח ללא יוצא מן הכלל מנסה להתמקח על 10-20 שקלים אחרי שאני מעניק לו כבר הנחה ואחרי שאני מסרב ומישהו אחר קונה שולח לי הודעות פעמיים בחודש.
כל ההתעסקות כדי למכור חגורה פשוט לא שווה את ההשקעה, אם הייתי מוכר חגורה ב700 שקל אולי כן, אבל אני לא הולך לעשות את זה

לא מבין את זה. מדובר בפריט זול, עם חיי מדף אינסופיים שלא לוקח הרבה מקום. מה ההיגיון בלשלוח קליינטים להזמנות מחו"ל כשאתה יכול לתת להם שירות ?
1. 4 חגורות שוות ערך ל80 רצועות שורש כף יד או 20 שרוולי ברך מבחינה נפחית
2. חגורה היא הפריט עם הרווח באחוזים הכי גרוע שיש לנו בפער משמעותי
3. המפעל די גרוע בזמני ייצור של חגורות בגלל שהכל עובר בקרות ידניות ונתפר בחלקו ביד, לא כולם סבלניים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית