הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בארבע ראשי

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
מזה כחודשיים יש לי כאבים בארבע ראשי, בשתי הרגליים, רק ב- vastus medialis. אני חש אותו בכל פעם שאני עובר מישיבה לעמידה. למעשה, בכל פעם שאני מכווץ את השריר.
בשלבים הראשונים של החימום אני מרגיש את הכאב, אבל לאחר שניים-שלושה סטים הכאב נעלם.

אז מעבר לפתרון של לחיות בחדר הכושר, מה אפשר לעשות בנוגע לכאב? האם חסר לי מרכיב בתזונה, או מנוחה לא מספקת (כבר עשיתי הפסקה של שבוע באימונים לפני זמן מה)?

אני יכול לחיות עם הכאב אבל מעדיף שלא.

• פותח/ת השרשור
בחלק הפנימי של השריר שקרוב לברך.
הכאב לא בעוצמה קבועה ולא תמיד ישנו.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל ירקות, אולי לא מספיק.
כמו שכתבתי, חשבתי שאולי זה נובע מכך שאני לא מתאושש טוב ולכן לקחתי שבוע הפסקה, אבל זה לא עזר. מה שכן, זה עובר לאחר החימום.

הברכיים שלך גולשות בסקוואט? קורסות פנימה?
אתה עובד רוב היום על הרגליים? קיבלת מכה באיזור?

• פותח/ת השרשור
הברכיים שלי לא קורסות פנימה ואני חושב שהן לא גולשות.
אני לא עובד על הרגליים. בעצם, אני לא עובד בכלל (מובטל הייטק) ולא קבלתי מכה באיזור.

יכול להיות שסתם הייתה לך תזוזה מקרית באחד הסטים הכבדים, תנסה לחתוך טיפה משקל ולעבוד בטכניקה נכונה עם משככי כאבים עד שהכאב יחלוף.
Starr rehab protocol ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
שמע, אם היה כואב לי בברך עצמה, או רק ברגל אחת, הייתי חושב על תנועה לא נכונה, אבל העניין שזה בשתי שהרגליים ובחלק מסויים של השריר.
בכל אופן, אני אבדוק את האפשרות לתסף בויטמינים ומינרלים.
תודה לשניכם על העצות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית