עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה אחי אני אשמח לעוד תשובות קצת יותר מבוססותאם אני לא טועה כל עוד אתה אוכל פחמימה יש ניצול מסויים קודם של מאגרי הגליקוגן בתנאי שהם לא מרוקנים ואחרי זה הגוף עובר במרביתו לנצל את השומן וקצת חלבון
שמאגרי הגליקון נגמרים מהר יותר ואז אתה מתחיל לשרוף שומן...אוקיי תודה אחי אני אשמח לעוד תשובות קצת יותר מבוססות
מעניין אותי אם לכמות פחמימה כזאתי יש משמעות בכלל כי אם רק מתחת ל50 גרם ישנו שימוש בשומן אז בעצם מה היתרון בכמות פחמימה של בין 50 ל100 מעבר לגרעון הקלורי שהוא נותן ?
בתפריט דל פחמימה אתה תשרוף שומן למטרות אנרגייה. כמה בדיוק למול פחמימות כבר לא ניתן בדיוק לדעת. אפשר להעריך איכותית את ניצולת השומן לאנרגייה על ידי ירידה בשיעור גבוה יותר בשומן למול מאסת שריר רזההאם יש שלב מסוים שבו הגוף מתחיל להשתמש בשומן מהמזון כאנרגיה?
אם אני בדיאטה של 60-70 גרם פחמימה כלומר לא דלה באופן קיצוני האם הגוף מנצל את האנרגיה מהפחמימה עדיין או שלאחר תקופת הסתגלות הוא מנצל גם את השומן?
מה עם העמסות?בדרך כלל בדלפ (דל פחמימה), לא עובר את ה35 פחמימה, אחרי התקופה של השבועיים הגוף נכנס לקטוזיס ואז הגוף משתמש בשומן כאנרגיה. אגב, הפחמימה שיש לך זה לא אורז, לחם וכו' זה פחמימה שבא מקוטג' נגיד, ירקות, גבינצ וכו'.
שכחתי לכתוב על זה 😭מה עם העמסות?
העמסות אבל נותנות כוח להמשיך והן כיפיות 😋🍴🍽️🥹🍿אם אתה עושה העמסה, אתה לא קטוגני ואתה מונע מהגוף מלהשתמש בקטונים כמקור לאנרגיה ואז מפספס את המטרה.
אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן כל הזמן, לכן אין טעם לגוף לעשות זאת.
דל פחמימה של מתחת ל 50 עם העמסות זה נראה לי מיותר.
ומי שמעל 50? יש טעם לעשות העמסות?אם אתה עושה העמסה, אתה לא קטוגני ואתה מונע מהגוף מלהשתמש בקטונים כמקור לאנרגיה ואז מפספס את המטרה.
אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן כל הזמן, לכן אין טעם לגוף לעשות זאת.
דל פחמימה של מתחת ל 50 עם העמסות זה נראה לי מיותר.
העמסות תמיד צריך לעשות בגירעון קלורי, מלבד מצבים בהם אתה בתזונה קטוגנית.ומי שמעל 50? יש טעם לעשות העמסות?
וואלה.. לא ידעתי 😃העמסה קלורית של חלבון ושומן גבוה ולא פחמימה
כל יום לומדים דברים חדשים!גם בתזונה קטוג'נית עושים העמסות, העמסה קלורית של חלבון ושומן גבוה ולא פחמימה. (יש לציין שבסוג העמסה כזה אין את היתרון של מילוי מאגרי הגליקוגן, אך עדיין חשוב לעשות העמסות מבחינה הורמונלית/פסיכולוגית והתאוששות טובה יותר של השרירים והגוף מבחינת חילוף החומרים)
כך מרוויחים את היתרונות של ההעמסה ולא פוגעים בקטוזיס.