הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתלטיקה קלה ומסה

TommyNB

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
131
15
2
אני כבר קרוב לשנה מתאמן באתלטיקה קלה (ריצות למרחק רב, בעיקר כתחביב ולאחרונה יותר מקצועני). יש לי מאמן אישי שעובד איתי בעיקר על הריצות והעבודה על האתלטיקה נטו.
עכשיו אני בעבר שקלתי משקל רב והייתי שמן אך הורדתי 30+ ק"ג. (הייתי שחיף בילדות ואכלתי מלא שטויות והייתי שותה מלא אלכוהול - בשנה האחרונה עבדתי קשה והורדתי את כל המשקל ובנוסף).

עכשיו אני מעוניין להתחיל לעשות מסה בלי לפגוע במהירות שלי וכושר הריצה. חוץ מ2 אימוני ריצות (שאני משלב בהן כוח גם וטיאראקס ומשקלים קצת) אני גם מתאמן במכון ביתי (יש לי משקלים ומוטות והכל בבית).

אני יכול לפרסם פה גם את התפריט תזונה שלי אם זה עוזר, אני אשמח מאוד להתרחב טיפה ולקבל גוף יותר רחב ואתלטי ולא שחיפי כמו שיש לי עכשיו. מישהו יוכל לתת לי כיוון לאיך אני יכול לשלב בין השניים?

אני 1.91 גובה
82 ק"ג משקל
לוקח סקופ וחצי אבקת חלבון של dymatize iso 100 לאחר כל אימון

כן, השאלה היא איך בכל מקרה אני טיפה מוסיף מסה על הגוף ולא נשאר כולי עור ועצמות?
שוב כמובן בלי לפגוע בריצה באופן דרסטי ומשמעותי
הייתי די ברור - אין אפשרות להוסיף מאסת שריר בלי לפגוע באופן זמני או קבוע (תלוי אם יבוא חיטוב אחרי המאסה או לא) בריצה, לפחות מבחינת הקצב.

אני חושב שפספסת קצת את השאלה שלו, הוא בעצם שואל איך לגדול בלי לפגוע בריצה. יש סיבה לזה שרצים למרחקים ארוכים הם שחיפים.
הנעה של מאסת גוף גדולה יותר למרחק גדול תובעת יותר מהגוף ולכן כל עליה משמעותית במאסה הגוף עלולה לפגוע בריצה (שוב, מכיוון שמדובר בריצות ארוכות).
למי קראת שחיף 🤬😉

מבלי להעליב חלילה אף אחד משניכם.
מייק יכול היה לרוץ הרבה יותר מהר אם היה מוותר על משקל על המוט ואתה היית או יכול לרוץ מהר או להרים יותר
אתה רומז שאני שמן? 😃

אתה שוקל כמוני 😃
אז זה אומר שאתה שחיף ?
מבלי להעליב חלילה אף אחד משניכם.
מייק יכול היה לרוץ הרבה יותר מהר אם היה מוותר על משקל על המוט ואתה היית או יכול לרוץ מהר או להרים יותר
אני אקח את זה כמחמאה (לא בטוח לגבי מייק אני חושב שזה מקביל לומר לו שעם הגמישות שלו הוא היה יכול להיות רקדנית בטן מצוינת)
המטרה שלי היא כרגע היא להתקדם ולהתחזק בכוח בלי לשים את הריצה לגמרי בצד ולטווח הארוך לעשות את שניהם במקביל בעצימויות שונות
בהתאם לצרכים (תחרויות ריצה), אני לא אהיה מקצוען באף אחד מהם אבל חובב + בהחלט אפשרי מבחינתי
גם ביחד, הכל עניין של זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית