ייעוץ אני שילמתי 344 ש"ח למכס!!

• פותח/ת השרשור PTwo
  • פורסם בתאריך

PTwo

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
איזה טירוף!

קודם כל, אני רוצה להציג את עצמי. קוראים לי אלכס, אני 6 שנים בישראל ולא מדבר עברית כל כך טוב. אני גר ביפו ומתאמן בחדר כשר כבר 1.5 שנים.

אני לקחתי הרבה תוספי תזונה שונים בעבר, והזמנתי כבר 7 פעמים מ-Bodybuilding.com
הזמנתי דברים שאי אפשר לקנות בארץ וגם מה שהיה פשוט יותר זול מפה בארץ. בפעמים הקודמות שילמתי פה בארץ עוד 120 עד 200 שקלים לאחר ההזמנה ב-BB.com וזה די סביר. אבל לפי זה: http://www.lbs.co.il/archive/index.php/t-1720.html כבר הבנתי שעשיתי טעות שכל הפעמים לקחתי את משלוח האקספרס.

עכשיו הזמנתי בפעם השביעית. אני הזמנתי:
NOW Vit-Min 100, 90 tablets
ב-$14.89
ISS Research Micellar Matrix, 2.47 Lbs
ב-$29.99
MRI Black Powder, Buy 2 Get 1 Free
ב-$59.79

בסך הכל זה $104.68, ופחות 10% (קוד: comeback10percent) ועם משלוח אקספרס ($49.99) זה יצא לי $144.20. סבבה. חשבתי ששוב אני אצטרך לשלם משהו כמו 200 ש"ח כדי לשחרר את החבילה, אבל BOOM... לקחו ממני 344 ש"ח. הנה הפרוט:

מה, סתם עושים צחוק ממני?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כי אתה טיפש.
אתה אומר שהבנת את הטעות שלך שהזמנת אקספרס,אז עוד פעם הזמנת אקספרס?ת'עושה צחוק?

ברור שנעשתה פה טעות.
קודם כל תפסיק מיד את משלוחי האקספרס.
דבר שני, יש(הייתה) אפשרות לערער למכס על הסכום לתשלום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על מה עוד אני צריך לשים לב? שמעתי גם שאם החבילה מעל 5 ק"ג, זה אוטומטי עוד 400 ש"ח. ומה משתנה אם אני בוחר משלוח רגיל? אז אני אצטרך לשלם פחות?

כי אתה טיפש.
אתה אומר שהבנת את הטעות שלך שהזמנת אקספרס,אז עוד פעם הזמנת אקספרס?ת'עושה צחוק?

לא, רק עכשיו קראתי את זה. זה היה כבר מאוחר.

פחות מ-100 ש"ח וזהו? אז שילמתי 250 ש"ח יותר ממה שהייתי משלם אם הייתי לוקח משלוח רגיל? למה זה ככה?
אם בא לך אתה יכול להזמין מVITACOST.COM
הזמנתי משם והמשלוח עלה רק 16 דולר והגיע אחרי 10 ימים בלי להתקע במכס....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אני לא טועה, רוב הסכום הוא תשלום לפדקס על פעולת השחרור מהמכס ולא המכס עצמו.

הדבר נובע מכך שכל משלוח אקספרס נפתחת הקופסה, נבדקת ע"י כימאי או רוקח בנמל התעופה ופדקס לוקחים ממך המון כסף על כך שהם מאחסנים את המוצר אצלהם, מוציאים לך אותו מהמכס, מביאים לך אותו עד הבית.
אותו דבר עושה דואר ישראל רק בכמה מאות שקלים פחות אך לוקח עוד כמה שבועות (שבוע-שבועיים), מי שרוצה מהר משלם.

• פותח/ת השרשור
אז פעם הבאה לבחור במשלוח רגיל ולשלם איזה 100 ש"ח לאחר התשלום ל-BB.com? ומה לגבי זה:

על מה עוד אני צריך לשים לב? שמעתי גם שאם החבילה מעל 5 ק"ג, זה אוטומטי עוד 400 ש"ח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית