הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלג גוף עליון SS

• פותח/ת השרשור Pitz
  • פורסם בתאריך

Pitz

משתמש מתחיל
20
2
נק' מוניטין:
2
20
2
שלום לכולם, אז אני כבר משהו כמו חודשיים ב ss
מתקדם יפה מאוד בסקוואט ודדליפט. הגעתי ל 97.5 סקוואט ועשיתי ריסט כי נהיה לי קשה לשמור על טכניקה, עכשיו אני כבר על 92.5 עוד שני אימונים חוזר ל 97.5 (מעלה 2.5 כל אימון)
דדליפט כנל אני כבר ב 110 מתקדם יפה
אבל באוברהד פרס ובבנץ פרס אני פשוט נתקע כל הזמן.
עומד כרגע על 62.5 בנץ פרס ו 40 אוברהד פרס
היום למשל היה לי אימון והייתי אמור לעשות 45 פרס (אחרי שאימון קודם הצלחתי 42.5 אבל כנראה זה היה מוט קטן יותר)
בחזרה הראשונה הבנתי שלא יקרה.
הורדתי ל 42.5 ושוב אחרי 3 חזרות הבנתי שלא יקרה.
הורדתי ל 40 והצלחתי בראשון 5 ובאחרים 4.
מאכזב מאוד, זה חלק מאוד חלש אצלי ואני לא מבין למה אני לא מתקדם
אני בפלוס קלורי יפה של 500 קלוריות, עולה במשקל גוף באופן מבוקר ובאמת מצליח להתקדם בסקוואט ודדליפט.
אני כבר אחרי ריסט אחד בסקוואט. בפרס ובנץ פרס עוד לא עשיתי ריסט מהסיבה שכל אימון שני בערך אני פתאום כן מצליח את המשקל, אבל אני יכול נגיד להצליח משקל מסויים באימון ואימון הבא לא להצליח למרות שאני מקפיד מאוד על טכניקה ותזונה.
אשמח לשמוע עצות, אני לא רוצה לסיים ss לפני 70 בנץ ו 50 פרס לפחות

לא רואה צורך לנוח 6-7 בין הסטים במיוחד לא במשקלים האלה.
אינדיבידואלי לחלוטין. בסקוואט 90 אני נח 2-3 דק' וזה זורם מצד שני לפרס 40 אני צריך לפחות 5 דק'. מה גם שלמשקל גוף שלו אלו משקלים שמתחילים להרגיש כבדים בלחיצות ואישית נתקעתי בפחות מזה.

Pitz:
הארכת המנוחה פתרה לי לחלוטין את הנושא. כמו כן הייתי מתאמץ כדי למצוא איך להעלות בפחות מ2.5, אולי אפילו לרכוש צלחות של 1-1.25 ולהביא למכון.

אינדיבידואלי לחלוטין. בסקוואט 90 אני נח 2-3 דק' וזה זורם מצד שני לפרס 40 אני צריך לפחות 5 דק'. מה גם שלמשקל גוף שלו אלו משקלים שמתחילים להרגיש כבדים בלחיצות ואישית נתקעתי בפחות מזה.

Pitz:
הארכת המנוחה פתרה לי לחלוטין את הנושא. כמו כן הייתי מתאמץ כדי למצוא איך להעלות בפחות מ2.5, אולי אפילו לרכוש צלחות של 1-1.25 ולהביא למכון.
הבחור אומר שיש צלחות 1.25 אבל לא פחות מזה,ואין לו גם סוגרים. לי זה נראה מוזר שלמכון כושר אין סוגרים.
וכן ,אם הייתי אומר לך לעשות פרס אחרי שסיימת 5 חזרות מלאות, לנוח 3 דקות ולסיים 3-4 חזרות בסט השני, ואם היית נח 5-6 דקות תסיים 5 במה היית בוחר?

ם הייתי אומר לך לעשות פרס אחרי שסיימת 5 חזרות מלאות, לנוח 3 דקות ולסיים 3-4 חזרות בסט השני, ואם היית נח 5-6 דקות תסיים 5 במה היית בוחר?
אם זה המצב אז כמובן שעדיף לנוח יותר ולהשלים את החזרות הדרושות. לא חשבתי שזה יעזור ספציפית בפרס ובמשקל הזה אבל לנסות לא יזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית