הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג DNP

• פותח/ת השרשור
השעה 21:12
לקחתי כדור שלישי (משמע - חזרתי ל600 מ"ג)
חם לי ואני מזיע
קניתי ליטר וחצי קולה זירו.
הוצאתי במהלך הסייקל על הdnp לא מעט כסף. אני חושב שקניתי זירו בכל יום (והיו ימים שקניתי יותר מבקבוק נראה לי)
נשארו 3 כדורים אחרונים.
מחר אמור לקחת 2.
את השלישי אני מתכוון להביא למקום העבודה שלי, לשרוף את המקום ולברוח. אין מצב יתפסו אותי, נכון?

• פותח/ת השרשור
עדכון יום רביעי, יום האחרון לסייקל.
בשעה 3 וחצי בלילה התעוררתי מזיע יותר מבד"כ (כרגיל קמתי בלילה כמה פעמים להדליק את המזגן על טיימר וטורבו) והרגשתי לא טוב.
ברצינות, חשבתי שאלך לישון ולא אקום בבוקר.
כך הרגשתי גם ב12 בלילה כשהתעוררתי מהשינה.
ברוך השם אני חי ומרגיש טוב.
אחרי שאכלתי כל היום לפני, בלילה התעוררתי עם תחושת רעב ברמה של להרגיש לא טוב. ההבדל בתופעות הלוואי בהבדל במינונים (אפילו של כדור אחד) הן קריטיות ביותר.
אמנם על dnp יצא שם רע ולא בצדק, אבל הוא יותר מסוכן מששיערתי. אולי זה גם קשור לעובדה ש800 מ"ג זה כמעט הרף העליון למישהו במשקל שלי.
800 מ"ג זה המון.
היום 2 הכדורים האחרונים וסיימתי את הסייקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי,כולה TNT ..אל תהפוך הר לפיל
😆

עדכון יום 10 לסייקל, יום רביעי, השעה 10:14
בבוקר היה לי קוצר נשימה יותר מבד"כ. הייתי מותש, עייף. תופעות הלוואי החמירו בהתאם להעלאה שלי ל800 מ"ג.
דופק 115
חום 36.7
לקחתי כדור אחרי המדידה. עוד מעט כדור אחרון ונגמר. יש לי כבר כמעט (והיה לי פעם אחת) רפלקס הקאה מהחומר. נמאס לי ממנו. חייב מנוחה ממנו.
עייף. בדרך הביתה.
מ"ג בבוקר: 94.7
מאמין שהעלייה של ה-300 גרם היא בגלל העלאה במינון.
מחכה לראות כמה אשקול אחרי שהחומר יצא לי מהדם, שיצאו הנוזלים שנספחו במהלך הסייקל מהdnp כדי לדעת כמה אני שוקל, ואיך אני נראה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון, יום רביעי, 19:48
סוף סייקל - נטלתי את הכדור השני (הכדור השני והאחרון להיום והכדור האחרון לסיום הסייקל).
אני כל כך שמח שזה נגמר
הרגליים שלי איבדו המון שומן במהלך הסייקל, כנ"ל על הידיים, הכתפיים, החזה, הבטן והגב.
המתניים עדיין לא צרות וקצת יש שומן שם והן מעט בולטות, אבל בהחלט ירדו.
אני לא מתכוון לגעת בdnp בשבועיים- שלושה הקרובים.
החל ממחר אני מתכוון לרדת ל1800 קלוריות - שרובן יהיו מחלבון ושומן, ופחות מפחמימה. החל ממחר אני צופה ירידה במשקל, היות והיום לקחתי מחצית מהכדורים שלקחתי אתמול (2 לעומת 4, 400 מ"ג לעומת 800 מ"ג)
ביום ראשון אני מתכוון לעשות אימון נפח חזק בבוקר (בצום) ואחריו מיד לבצע העמסה חזקה מאוד. כנ"ל בשני. ביום שני אני מתכוון להגביל את כמות הקל' ל4000. החל מהיום למחרת, אני מתכוון לרדת ל1500 קלוריות למשך שבוע או שבועיים, ואז שלושה ימים ריקון גליקוגן ואז התחלת סייקל שני של dnp שאני מקווה שיוביל אותי לסיום חיטוב מוצלח.
אני מקווה שהורדתי מספיק שומן כדי לראות 90. בסיום, כשהנוזלים שנספחו המהלך הסייקל יצאו מהגוף. בזמן נטילת הdnp הגוף סופח המון נוזלים בתור מגננה למקרה שלא יהיו לו מספיק. כמובן שזה לא מספיק וצריך לדאוג לתנאים אופטימליים במהלך סייקל, בעיקר סייקל מסוכן כמו dnp.. שתיית הרבה מים, עבודה לא פיזית במקום ממוזג, ואם בכל זאת עובדים בעבודה פיזית להקפיד מאוד חזק על מים, כי אם אתה לא צמא ולכן לא שותה - אתה עלול להתעורר צמא באמצע הלילה, עם שפתיים יבשות. גרוע מזה, עלולים להגיע להתייבשות. שום חומר הוא לא משחק - ובמיוחד חומרים כמו dnp.
הקפיצו אותי היום למשמרת. לא האמנתי שאוכל לסיים אותה כשהתחלתי אותה... ברוך השם נגמר.
הסברתי למלצרים על החומר ולמה אני כל הזמן מזיע והם ממש אהבו את מה ששמעו

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית