נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
שלא יתחילו לקחת את זה חלילה וזה ייגמר במוות...הסברתי למלצרים על החומר ולמה אני כל הזמן מזיע והם ממש אהבו את מה ששמעו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלא יתחילו לקחת את זה חלילה וזה ייגמר במוות...הסברתי למלצרים על החומר ולמה אני כל הזמן מזיע והם ממש אהבו את מה ששמעו
חחחחחח אחד המלצרים אמר שהבנות בטח יעופו על זה, ומלצר אחר אמר לו שזה נשמע מסוכן, וחיזקתי אותו.שלא יתחילו לקחת את זה חלילה וזה ייגמר במוות...
וואלה אפשרותתשים במנות של לקוחות חרא...
🤣
טעות רציניתהסברתי למלצרים על החומר ולמה אני כל הזמן מזיע והם ממש אהבו את מה ששמעו
אני מסכים.טעות רצינית
וזו תגובה רצינית
הגוף שלי פיתח פריחה. אני לא יודע אם לקשר אותה לdnp או לא. אמא שלי הביאה סבון נוזלי חדש, שבעבר גרם לי לפריחה ונראה לי הוא הבעיהסקרנים לראות תמונות של לפני ואחרי
מי שרוצה תמונות כרגע - זה של הפריחההגוף שלי פיתח פריחה. אני לא יודע אם לקשר אותה לdnp או לא. אמא שלי הביאה סבון נוזלי חדש, שבעבר גרם לי לפריחה ונראה לי הוא הבעיה
אני עדיין עם נוזלים. אני רוצה לתת לנוזלים שנספחו מהdnp לצאת מהגוףלא מצורף כלום
מה נסגר? מחכים לתמונותאני עדיין עם נוזלים. אני רוצה לתת לנוזלים שנספחו מהdnp לצאת מהגוף
כן, עם dnp הגיוני ביותר, אפילו עם קלן.המטרה/תוצאה היא להיות על 5% שומן??
מטורף
אמלה
זה הגיוני בכלל?
איפה התמונות ?הסייקל יידחה ל21/11/2021 מפני שאני טס לחו"ל בקרוב, בעזרת השם.
אני ממשיך כרגע עם החיטוב, ואני בלי העמסה כבר 15 ימים. אני מתכוון להמשיך גרעון קלורי שלילי עד ה15 בנובמבר, ולעשות הפסקה של כמה שבוע מהחיטוב (זאת אומרת שאהיה בגרעון קלורי שלילי 40 יום ברצף בערך), שאחריה 4 ימים דל פחמימה, 3 ימים ריקון גליקוגן, ואחרי זה סייקל DNP של 14-21 ימים (תלוי כמה אשקול ומה יהיה המצב) ובזה יסתיים החיטוב על אחוז שומן של 4-5%. זו המטרה.
מ"ג נוכחי נכון לבוקר זה: 92.0
מאמין שאתחיל את הסייקל מרוקן מגליקוגן על 88-89.
איפה התמונות? בוא חפש אצלי בפלאפון. יש לפני ואחרי, מאוד מושקע.איפה התמונות ?
איזה אחוז שומן אתה ?
אתה מעלה פה לוג אבל לא מציין נתונים, מה בדיוק זה עוזר שאתה עושה את זה?
סתם שאלה מסקרנות- בשביל מה?אחוז שומן של 4-5%. זו המטרה.
בהצלחה אחיהאם תזכה לראות את התמונות? עם היחס הזה כנראה שלא.
אתה רושם את זה אבל מדבר עם חברים שלך לעבודה על החומר.אם אתה אידיוט שלא מבין בו ורק מכניס לעצמו לגוף חומר נפץ - אתה עלול למות ממנת יתר.