הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון שמיוצרות באותו מפעל

• פותח/ת השרשור Reyel
  • פורסם בתאריך

Reyel

משתמש מתחיל
165
8
נק' מוניטין:
8
165
8
אהלן,

הסתכלתי ושמתי לב כבר ל3 חברות של אבקות חלבון שכולן מיוצרות באותו מפעל. אז השאלה שלי מה הקטע?.. מה הסיכויים שבאמת יש הבדל בין כל האבקות האלו בזמן שכולן מיוצרות באותו מפעל ע"י אותו ספק.

אז... אפשר לסמוך על אבקה ישראלית? (עד עכשיו שאפתי לקנות את זה מייצור מקומי).

*** זה נשאל בפעם המילון אני יודע, אבל לא ראיתי אף אחד שכתב על העניין שהן מיוצרות באותו מקום.

מה הסיכויים שבאמת יש הבדל בין כל האבקות האלו בזמן שכולן מיוצרות באותו מפעל ע"י אותו ספק.
אין קשר בין המפעל למה שעושים.

לפעמים אפשר להשתמש במפעל כדי להוציא לפועל מוצר שלך. לדוגמא אתה עכשיו מתכנן אוטו צעצוע, מתקשר למפעל בהודו מעביר להם מפרט וכמויות והם ישלחו לך מוצרים.

* לא יודע אם זה המצב כאן סתם לדוגמא.

עוד דוגמא היא מוצרי שופרסל נגיד, אותו מפעל אותו יצרן הכל אותו דבר רק הורידו עלויות של תיווך על ידי הורדת המותג. אז כן אפשר לייצר הרבה דברים במפעל אחד.

אבל....מה השאלה??

רוב המוצרים הישראלים מיוצרים על ידי חברת קפה זומר.

מה שקורה , החברה של האבקה ניגשת למהנדס מזון , אומרת לו תעשה א' ב' ג' , הוא יוצר פורמולה ונותן לקפה זומר לייצר לפי הפורמולה שנתנו לו

המפעיל מייצר אבל הייצור שונה

לדגומא 2 אנשים יכולים לבוא למפעל
אחד יבקש מכונית צהובה מנוע 1200 20 כ"ס
והשני יבקש מכונית אדומה מנוע 4800 210 כ"ס
המפעל ייצר את שני המכוניות אבל זה לא אומר שהמכוניות זהות

המפעל מקבל את המפרט של האבקה\ כמויות וחומרים והוא פשוט מייצר לפי הבקשה
אז בעניין האבקות
אדם אחד יבוא למפעל יגיד לו תייצר לי חלבון אבל שים אבקת חלב קזאין ותוספות חוצמות אמינו
וככה המפעל מייצר חלבון אחד שהוא כאילו יהיה עם אמינוספייקינג לפי בקשת הבן אדם
ואדם שני יבוא למפעל יגיד תייצר לי חלבון ממי גבינה כזה בטעם כזה בלי תוספות
וככה המפעל מייצר חלבון אחד שהוא כאילו יותר איכותי

אותו מפעל אבל טכנולוגים שונים מפרטים שונים של אבקות ובקשות ייצור שונות

• פותח/ת השרשור
פשוט ראיתי שני חברות שונות שהרכיבים שם זהים אחד לאחד.. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד מייצרות שם.

סתם שאלתי כי היה נראה לי קצת מוזר..
תודה לכולם!

Back
למעלה תחתית