הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לשרירי ליבה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני לא עושה סקוואט ודדליפט ומילטרי ובקיצור את רוב התרגילים שבהם הבטן עובדת כמייצבת (עזבו למה ואל תנסו לשכנע אותי לעשות או משהו כי אין למה-אסור לי)
אני צריך מספר תרגילים שיעבדו על הבטן והזוקפי גב והאלכסונים.
אני מכיר הרבה תרגילים טובים אבל הבעיה שאני לא יודע כמה לעשות ואני לא רוצה להתאמן יתר על המידה אז אני אשמח אם תביאו לי מספר תרגילים טובים לשרירים הנ''ל ותרשמו את מספר הסטים והחזרות וכמה פעמים לעשות את זה בשבוע.

אולי אם תסביר למה אסור לך לעשות אותם, נוכל לדעת איזה תרגילים לתת ולא לתת לך

יש לי עקמת בגב ואורטופד מומחה אמר לי שאסור לי
עקמת חמורה? כי אם לא אז הוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר, לך לפיזיותרפיסט או רופא ספורט והם יגידו לך שהתרגילים האלה עוזרים מאוד למי שיש עקמת שהיא לא חמורה
פשוט צריך לדעת לעבוד יותר בזהירות, אבל עקמת זה דבר כל כך נפוץ שלפחות כל אדם עשירי במכון יש לו דרגה מסוימת של עקמת

• פותח/ת השרשור
עקמת חמורה? כי אם לא אז הוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר, לך לפיזיותרפיסט או רופא ספורט והם יגידו לך שהתרגילים האלה עוזרים מאוד למי שיש עקמת שהיא לא חמורה
פשוט צריך לדעת לעבוד יותר בזהירות, אבל עקמת זה דבר כל כך נפוץ שלפחות כל אדם עשירי במכון יש לו דרגה מסוימת של עקמת
פה אפשר לראות את העקמת.

Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

אני לא יודע מה הרמה שלה. כשרק גיליתי אותה היא הייתה 15 מעלות פחות או יותר אבל זה היה לפני שנה ככה ואני לא יודע מה המצב שלה עכשיו.
התמונה היא עדכנית מעכשיו

מהתמונה קשה לראות בידיוק את החומרה, צריך לראות גם את השכמות
אבל במידה וזה 15 מעלות, ונשאר 15 מעלות, אז זו דרגה נמוכה, רק על הגבול של עקמת, ואין שום מניעה מלעשות את התרגילים האלה, ואפילו מומלץ

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבתמונה זה נראה יותר מ-15 מעלות, אבל לך תבדוק את זה, במידה ואין החמרה וזה לא נהיה עקמת חמורה, אז אין שום מניעה שתעשה את התרגילים האלה, אבל כמובן להתחיל מעומס קל יותר בשביל לפתח חוזק ראשוני של השרירים האלה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבתמונה זה נראה יותר מ-15 מעלות, אבל לך תבדוק את זה, במידה ואין החמרה וזה לא נהיה עקמת חמורה, אז אין שום מניעה שתעשה את התרגילים האלה, אבל כמובן להתחיל מעומס קל יותר בשביל לפתח חוזק ראשוני של השרירים האלה
אני ילך לבדוק.
אבל בתמונה זה נראה חמור? פשוט תגיד לפי מה שאתה רואה וחושב.
ויש לך רופא ספורט טוב להמליץ עליו?

אני ילך לבדוק.
אבל בתמונה זה נראה חמור? פשוט תגיד לפי מה שאתה רואה וחושב.
ויש לך רופא ספורט טוב להמליץ עליו?
לדעתי זה לא נראה כמו משהו שתרגילים כמו סקוואט ודדליפט לא יכולים לעזור לו, אבל שוב, צריך לבדוק עם צילומים והכל
ולרוע המזל אין לי מישהו להמליץ עליו

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה לא נראה כמו משהו שתרגילים כמו סקוואט ודדליפט לא יכולים לעזור לו, אבל שוב, צריך לבדוק עם צילומים והכל
אוקיי תודה רבה
יש לי עוד שאלה אחרונה.
זה נראה יותר חמור מ15 מעלות? כאיךו אני רוצה לדעת אם זה החמיר או לא כי יש זמן עד שיעשו לי צילומים והכול

אוקיי תודה רבה

יש לי עוד שאלה אחרונה.
זה נראה יותר חמור מ15 מעלות? כאיךו אני רוצה לדעת אם זה החמיר או לא כי יש זמן עד שיעשו לי צילומים והכול
יכול להיות שהחמיר, אבל קשה לשפוט לפני התמונות האלה, אבל בכל מקרה לא נראה בהרבה אם כן
חכה לחוות דעת של מומחה

אתה צריך עזרה מאיש מקצוע שיראה אותך.
פלאנק, הרמות גו בכיסא רומי ושאר תרגילי הבטן מייצרים לא פחות עומס אם לא יותר בהשוואה לסקווט, דדליפט ופרס.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך עזרה מאיש מקצוע שיראה אותך.
פלאנק, הרמות גו בכיסא רומי ושאר תרגילי הבטן מייצרים לא פחות עומס אם לא יותר בהשוואה לסקווט, דדליפט ופרס.
יש לך רופא מומלץ כלשהו?
ובטח התור יהיה רק בעוד חודשיים שלוש אז מה בינתיים לעשות תרגילים לבטן ולגב כדי לחזק את הזוקפים?

יש לך רופא מומלץ כלשהו?
ובטח התור יהיה רק בעוד חודשיים שלוש אז מה בינתיים לעשות תרגילים לבטן ולגב כדי לחזק את הזוקפים?
אין לך אורטופד שמטפל בך? תבקש ממנו הפניה לפיזיוטרפיסט

לגבי תרגילים אני לא יכול להמליץ על שום דבר

• פותח/ת השרשור
אין לך אורטופד שמטפל בך? תבקש ממנו הפניה לפיזיוטרפיסט

לגבי תרגילים אני לא יכול להמליץ על שום דבר
יש לי אורטופד והוא אמר לי לעשות תרגילים רק בישיבה ושכיבה. ולא לרוץ וכל מיני כאלה כי זה פוגע בגב ויכול להחמיר את העקמת
ואחרי שגילו את העקמת שלחו אותי לפיזוטרפיזט והוא אמר לי שאני יכול לעשות מה שאני רוצה פשוט לעשות את זה באופן מבוקר ונכון אבל אורטופד זה נחשב ברמה יותר גבוה מפיזסוטרפיזט (לפחות ככה נראלי) אז הקשבתי לאורטופד

יש לי אורטופד והוא אמר לי לעשות תרגילים רק בישיבה ושכיבה. ולא לרוץ וכל מיני כאלה כי זה פוגע בגב ויכול להחמיר את העקמת
ואחרי שגילו את העקמת שלחו אותי לפיזוטרפיזט והוא אמר לי שאני יכול לעשות מה שאני רוצה פשוט לעשות את זה באופן מבוקר ונכון אבל אורטופד זה נחשב ברמה יותר גבוה מפיזסוטרפיזט (לפחות ככה נראלי) אז הקשבתי לאורטופד
אז מה השאלה?

המטרה של האשכול הייתה בכלל תרגילים טובים לשרירי הליבה והאלכסונים וכמה סטים וחזרות שלהם לעשות וכמה פעמים בשבוע
סקוואט/פרס/דדליפט/בנץ'... שרירי הליבה יתחזקו פלאים. אין טעם לנסות ולעבוד על שרירי הליבה באופן מבודד אלא אם התכנון הוא להיות חסר מסת שריר...

• פותח/ת השרשור
סקוואט/פרס/דדליפט/בנץ'... שרירי הליבה יתחזקו פלאים. אין טעם לנסות ולעבוד על שרירי הליבה באופן מבודד אלא אם התכנון הוא להיות חסר מסת שריר...
אז אם אני לא עושה את התרגילים האלו אני לא יוכל לפתח בטו חזקה וגב תחתון חזק?
לא נשמע לי הגיוני

Back
למעלה תחתית