עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כלל כזה, גם בחיטוב איןהאם גם במסה עדיף לצרוך הרבה יותר שומן וחלבון מפחמימה?
לא זה לא בסדרדרך אגב בימים שאני לא מתאמן זה יהיה בסדר אם אהיה על שלילי ?
לא, תקרא את המאמר הזה:זה לא נראה לי יוריד לי שריר או משהוא רק אחוזי שומן טיפה לא?)
אהה נכון אני ההיתי בקטגונית נראה לי..אין כלל כזה, גם בחיטוב אין
לא זה לא בסדר
לא, תקרא את המאמר הזה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לא. אם אתה חושב שבימים של מאזן חיובי הגוף יבנה שריר ובימים של שלילי הוא יוריד שומן אז אתה טועה. מה שכנראה יקרה שהגוף יתייצב באמצע ולא תשיג כלום.(זה לא נראה לי יוריד לי שריר או משהוא רק אחוזי שומן טיפה לא?)
הבנתי ,לא. אם אתה חושב שבימים של מאזן חיובי הגוף יבנה שריר ובימים של שלילי הוא יוריד שומן אז אתה טועה. מה שכנראה יקרה שהגוף יתייצב באמצע ולא תשיג כלום.
אם אתה רוצה לבנות מסת שריר אז תהיה בפלוס בכל הימים.הבנתי ,
זאת אומרת ימים ללא אימון לפחות נטרלי כן?
אוקי,אם אתה רוצה לבנות מסת שריר אז תהיה בפלוס בכל הימים.
אתה מתכוון לעליה בשומן? אם זה נכנס לך לערכים אז לא אמורה להיות בעיה.זה בסדר אם אוכל פעם ביום 2 קוביות שוקולד \ חטיף טעמי \ טוויסט זה לא יפגע בי או משהוא ?
כן, עדיין עדיף להגיע לכמות חלבון מספקת.עוד דבר.. לגבי ציט אם זה לדוגמא נמשך כמה ארוחות אצלי (כאילו יום , אני אוהב לעשות חטאים בציט חחח)
ואני בפלוס קלורי די גדול, האם עדיין לאכול כמות מספקת של חלבון 100-120 ? או שבגלל שהפלוס הקלורי עבר כל גבול אזעדיף שלא ?
אתה מתכוון לעליה בשומן? אם זה נכנס לך לערכים אז לא אמורה להיות בעיה.
כן, עדיין עדיף להגיע לכמות חלבון מספקת.
מסה מלוכלכת זה פלוס קלורי גדול, עליה מהירה יותר במשקל, גם בשריר וגם בשומן. ואחוז גבוה יותר מהמשקל שתעלה יהיה שומן.