הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון שומן וחלבון

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
האם גם במסה עדיף לצרוך הרבה יותר שומן וחלבון מפחמימה?

דרך אגב בימים שאני לא מתאמן זה יהיה בסדר אם אהיה על שלילי ? (זה לא נראה לי יוריד לי שריר או משהוא רק אחוזי שומן טיפה לא?)

האם גם במסה עדיף לצרוך הרבה יותר שומן וחלבון מפחמימה?
אין כלל כזה, גם בחיטוב אין

דרך אגב בימים שאני לא מתאמן זה יהיה בסדר אם אהיה על שלילי ?
לא זה לא בסדר

זה לא נראה לי יוריד לי שריר או משהוא רק אחוזי שומן טיפה לא?)
לא, תקרא את המאמר הזה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
(זה לא נראה לי יוריד לי שריר או משהוא רק אחוזי שומן טיפה לא?)
לא. אם אתה חושב שבימים של מאזן חיובי הגוף יבנה שריר ובימים של שלילי הוא יוריד שומן אז אתה טועה. מה שכנראה יקרה שהגוף יתייצב באמצע ולא תשיג כלום.

• פותח/ת השרשור
לא. אם אתה חושב שבימים של מאזן חיובי הגוף יבנה שריר ובימים של שלילי הוא יוריד שומן אז אתה טועה. מה שכנראה יקרה שהגוף יתייצב באמצע ולא תשיג כלום.
הבנתי ,
זאת אומרת ימים ללא אימון לפחות נטרלי כן?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לבנות מסת שריר אז תהיה בפלוס בכל הימים.
אוקי,
שאלה נוספת..
זה בסדר אם אוכל פעם ביום 2 קוביות שוקולד \ חטיף טעמי \ טוויסט זה לא יפגע בי או משהוא ?
ועוד דבר.. לגבי ציט אם זה לדוגמא נמשך כמה ארוחות אצלי (כאילו יום , אני אוהב לעשות חטאים בציט חחח)
ואני בפלוס קלורי די גדול, האם עדיין לאכול כמות מספקת של חלבון 100-120 ? או שבגלל שהפלוס הקלורי עבר כל גבול אזעדיף שלא ?

זה בסדר אם אוכל פעם ביום 2 קוביות שוקולד \ חטיף טעמי \ טוויסט זה לא יפגע בי או משהוא ?
אתה מתכוון לעליה בשומן? אם זה נכנס לך לערכים אז לא אמורה להיות בעיה.
עוד דבר.. לגבי ציט אם זה לדוגמא נמשך כמה ארוחות אצלי (כאילו יום , אני אוהב לעשות חטאים בציט חחח)
ואני בפלוס קלורי די גדול, האם עדיין לאכול כמות מספקת של חלבון 100-120 ? או שבגלל שהפלוס הקלורי עבר כל גבול אזעדיף שלא ?
כן, עדיין עדיף להגיע לכמות חלבון מספקת.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לעליה בשומן? אם זה נכנס לך לערכים אז לא אמורה להיות בעיה.

כן, עדיין עדיף להגיע לכמות חלבון מספקת.

אה מעולה כאילו אם אני צריך 2300 (כדי להיות ב+500 ככה) אז זה בסדר שאכניס אותו אם זה לא עובר עדיין.
הבנתי חלבון קודם לכל חח.

מסה "מלוכלכת" או איך שקוראים את זה פה.. אם עושים אותה נגיד אוכל 3000 קלרויות ביום ואתאמן.. אתחזק הרבה יותר? ואעלה במשקל יותר כמובן... איך זה הולך ? זה עדיף אם אחרי זה אעשה חיטוב על -500 ?

מסה מלוכלכת זה פלוס קלורי גדול, עליה מהירה יותר במשקל, גם בשריר וגם בשומן. ואחוז גבוה יותר מהמשקל שתעלה יהיה שומן.

• פותח/ת השרשור
מסה מלוכלכת זה פלוס קלורי גדול, עליה מהירה יותר במשקל, גם בשריר וגם בשומן. ואחוז גבוה יותר מהמשקל שתעלה יהיה שומן.

הבנתי , זה כאילו אם אני עושה את זה - אני צריך לפרק את עצמי בתרגילים שאני רוצה להשתפר בהם כי באותו יום תיהיה עלייה חדה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית